- 23 Temmuz 2008
- 85
- 107
- 93
- 39
Tmm dimi canm oldu buseferEllerine sağlık cnim sağolasın. . Bu arada aminnnnn
cok tesekkur ederim canm benm.bakalım inşallah üstesinden gelirim.
artık buralar benden sorulur
saka biyana insallah sırayla evlatlarımıza kavusuruz
cok tesekkur ederim canm benm.bakalım inşallah üstesinden gelirim.
artık buralar benden sorulur
saka biyana insallah sırayla evlatlarımıza kavusuruz
İnşallah Allan arkadaslara çok sevindim rabbim bizde kavustursun insallahHepinize çok teşekkür ederim
Zor bir şeymiş
Günlerdir belki bugün çıkar diye bekliyoruz
Dua dileniyoruz
Bu satırları okuyan herkesten
Görüyorsun kokuyorsun ama bir okadarda uzaksın
Yaşadıklarımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor
Bitmemiş imtihanımız
Yetmemiş beklememiz
Rabbim nolur şifa ver artık kavuşalım
Günler geçiyor biz gene ayrıyız
Hep diyordum ki hele bir gelsin kucağımdan imdirmicem geldi kuzum
Kucağımız boş
Hepimiz zor yoldan anne olduk
Nolur dua edin
Kuzum iyileşsin[
Aa 1.siradamisiniz.cok sevindim.eli kulaginda desene sizin bebisin :))Bugün kızımın odasını tekrar dip köşe temizledim. Yıkanalı 2-3 hafta olan kıyafetlerini yıkadım kuruttum. Minnak minnak hepsi ☺ ütü yapıcam hepsini. Nevresimleri, perdeleri hep yıkandı. Mis gibi oldu yine odası. Babaannesi geldi öğlen kahve içmeye. İkimiz şöyle bir sevdik eşyalarını. Eksik gedik ne var diye baktık. Tutturdu bez alalım diye ☺☺ dedim kilosu boyu ne olacak bakalım hanfendinin ona göre alırız. Bir tek arabası ve oto koltuğu kaldı. Diğer herşey bitti şükür. Artık kafamı kızımız dan başka hiç bir şeye veremiyorum. Önceleri ne kolaymış beklemek. O kadar bunaldım ki anlatamam. 2 aydır 1. Sırada olup sıranın ilerlememesi o kadar sıkıyor ki canımı. Odasının önünden her geçişimde gözlerim doluyor. Eşim abarttığımı düşünüyor. Kendini böyle koyverme diyor ama gel bide bunu benim yüreğime anlat.
Bugün kızımın odasını tekrar dip köşe temizledim. Yıkanalı 2-3 hafta olan kıyafetlerini yıkadım kuruttum. Minnak minnak hepsi ☺ ütü yapıcam hepsini. Nevresimleri, perdeleri hep yıkandı. Mis gibi oldu yine odası. Babaannesi geldi öğlen kahve içmeye. İkimiz şöyle bir sevdik eşyalarını. Eksik gedik ne var diye baktık. Tutturdu bez alalım diye ☺☺ dedim kilosu boyu ne olacak bakalım hanfendinin ona göre alırız. Bir tek arabası ve oto koltuğu kaldı. Diğer herşey bitti şükür. Artık kafamı kızımız dan başka hiç bir şeye veremiyorum. Önceleri ne kolaymış beklemek. O kadar bunaldım ki anlatamam. 2 aydır 1. Sırada olup sıranın ilerlememesi o kadar sıkıyor ki canımı. Odasının önünden her geçişimde gözlerim doluyor. Eşim abarttığımı düşünüyor. Kendini böyle koyverme diyor ama gel bide bunu benim yüreğime anlat.
Okudukça heyecanlanıyorum
Biz ilk denetimimizi geçtik, köpeğimin karnesini bile istedi memur, veteriner hekim olduğum halde
Bebeğimiz için düşündüğümüz odanın güneş alıp almadığını kontrol etmek istedi. Eşim heyecandan açayım derken storu kökünden söktü
Sıramızı hala söylemediler. İlk başvuru günümüzde 25. Sıradaydık, 6 ay geçti. Acaba kaça düştük. Ortalama sıra söyleyebilecek var mı
Resmi yazı yazacağız o zaman söyleriz dediler.
Hayır sır gbi saklamalarına anlam veremedik.
Hayırlısı
üzülme bazıları fazlaca patrondan daha patron gibi davranıyor. ne yani odası güneş almasa nolur çocuk zaten gün boyu salonda oturma odasında veya parkta bahçede oluyor. gecede güneşe ihtiyaç yok. böyle uzmanları gördükçe valla sinir oluyorum. ben şanslıydım galiba ne evimi gezdiler doğru dürüst nede oğlum geldikten sonra incelediler. çocuğa nasıl davrandığımız daha önemliydi. kitap oku diyende olmadı :) hatta uzmanımız bir keresinde geldiğinde oğlum öğle uykusundaydı şöyle bir odasında yatarken baktı çıktı. mutfakta oturup kahve içip diyetten filan bahsetmiştik. sonra pedegog gelmişti onunlada avmde buluşmuştuk. oğlumu oyun parkına sokup orada oynatmıştı :) şırnaktaykende erkekti uzmanımız utana sıkıla girmişti eve :) bir bardak çayı zor içmişti :) sizin durumunuz tahsiliniz ortada ne uzatıyorsun hala değilmi :) canım arkadaşım herşeyin hayırlısı ama bir daha gelirlerse hiç sıkılma sen rahat oldukça onlarda baskı yapamıyorlar bence :)Okudukça heyecanlanıyorum
Biz ilk denetimimizi geçtik, köpeğimin karnesini bile istedi memur, veteriner hekim olduğum halde
Bebeğimiz için düşündüğümüz odanın güneş alıp almadığını kontrol etmek istedi. Eşim heyecandan açayım derken storu kökünden söktü
Sıramızı hala söylemediler. İlk başvuru günümüzde 25. Sıradaydık, 6 ay geçti. Acaba kaça düştük. Ortalama sıra söyleyebilecek var mı
Hayırlısı
Hayirli olsun.Okudukça heyecanlanıyorum
Hayırlısı
İnşallahMerhaba hoşgeldiniz :) Ilk başvuru gününde büyük sırrı vermişler zaten:)) Bize dosya onaylandıktan 1 ay sonra söylediler sıramızı. Ama 6 ay geçtiyse ilerleme vardır. Bir an önce kavuşmanız dileğiyle, sevgiler :)
Hayirli olsun.
Hangi sehirden basvurdunuz.butun gorusmeleriniz bittimi.
Heralde onay yazisiyla birlikte enson siranizi ogrenirsiniz.cunku bizim gorusmeler bitmedi daha sanmiyorum bi sira soyleyeceklerini.tabi istanbulda boyle.[/QUOTE
Çanakkaleden başvurduk evimize ilk kez gelindi.
Görüşmemizin olumlu geçtiğini söyledi. Onay yazımızı yazacaklar sanırım. Evraklarımızı da teslim ettik. Beklemedeyiz
Biz rahattık, memur değişikti birazüzülme bazıları fazlaca patrondan daha patron gibi davranıyor. ne yani odası güneş almasa nolur çocuk zaten gün boyu salonda oturma odasında veya parkta bahçede oluyor. gecede güneşe ihtiyaç yok. böyle uzmanları gördükçe valla sinir oluyorum. ben şanslıydım galiba ne evimi gezdiler doğru dürüst nede oğlum geldikten sonra incelediler. çocuğa nasıl davrandığımız daha önemliydi. kitap oku diyende olmadı :) hatta uzmanımız bir keresinde geldiğinde oğlum öğle uykusundaydı şöyle bir odasında yatarken baktı çıktı. mutfakta oturup kahve içip diyetten filan bahsetmiştik. sonra pedegog gelmişti onunlada avmde buluşmuştuk. oğlumu oyun parkına sokup orada oynatmıştı :) şırnaktaykende erkekti uzmanımız utana sıkıla girmişti eve :) bir bardak çayı zor içmişti :) sizin durumunuz tahsiliniz ortada ne uzatıyorsun hala değilmi :) canım arkadaşım herşeyin hayırlısı ama bir daha gelirlerse hiç sıkılma sen rahat oldukça onlarda baskı yapamıyorlar bence :)[
2yilmi surdu surec anlamadimBiz rahattık, memur değişikti biraz
2 yıl bu sürece hazırlandık. Danışmanımız vardı. Sadece enteresan soruları vardı ara ara.
Çay içmeye gelmiş gbi içti de içti
2yilmi surdu surec anlamadimBiz rahattık, memur değişikti biraz
2 yıl bu sürece hazırlandık. Danışmanımız vardı. Sadece enteresan soruları vardı ara ara.
Çay içmeye gelmiş gbi içti de içti
Hayır psikoterapimiz 2 yıl sürdü.. Bu konuda biz rahatız onu anlatmak istemiştim. Başvuralı 6 ay oldu. Allahım herkesin evladına kavuşmasını biran evvel nasip etsin inşallah...2yilmi surdu surec anlamadim
Tessekkur ederiz ama bu bi cesaret degil aslinda.bizler icin gereksinim gibi bi sey oldu artik.biz anne olmayi cok istiyenleriz ve oyle olmazsa boyle olur diyenlerdeniz :))Arkadaşlar sizler cennetlik insanlarsınız... keşke sizdeki cesaretin onda biri bende olsa... size çok saygı duyuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?