• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
eşim trafik kazası geçirdi 8 ay önce ameliyatlarımız tedavimiz sürüyor, başvurmak istediğim süreçlerimde hep bir sorun çıktı, kaza sonrası boyun bölgesinde kırıklardan dolayı boyun kısmında hareket yoksunluğu yaşanacak. haliyle şu an çalışamadığı için raporlar ücreti alıyoruz. İyileşme sürecinde bir yere kadar raporlar bitecek. Sonrası çalışma durumu için bayağı bir zaman geçmesi gerekebilir. Hem maddi bu durum hem de kaza durumu bizim evlat edinme ya da koruyucu aile olmamıza engel olur mu? Daha evvel eşim hepatit b taşıyıcısı diye endişeleniyorken şimdi kaza durumumuzdan dolayı şansımız var mıdır? tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Mrb yarin kizimi gormeye gidiorum isallah yarin yetismezse carsamba evimize gelecegiz bi aksilik olmazsa cok heycankiyim hala inanamiorum ruyadayim sanki
ayyy ne güzel peş peşe güzel haberler ne güzel yaaa.... rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip etsinnn inşallahhh... kavuşma anınızı paylaşın bizlerede umut oluyor .....

eşim trafik kazası geçirdi 8 ay önce ameliyatlarımız tedavimiz sürüyor, başvurmak istediğim süreçlerimde hep bir sorun çıktı, kaza sonrası boyun bölgesinde kırıklardan dolayı boyun kısmında hareket yoksunluğu yaşanacak. haliyle şu an çalışamadığı için raporlar ücreti alıyoruz. İyileşme sürecinde bir yere kadar raporlar bitecek. Sonrası çalışma durumu için bayağı bir zaman geçmesi gerekebilir. Hem maddi bu durum hem de kaza durumu bizim evlat edinme ya da koruyucu aile olmamıza engel olur mu? Daha evvel eşim hepatit b taşıyıcısı diye endişeleniyorken şimdi kaza durumumuzdan dolayı şansımız var mıdır? tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
çok geçmiş olsun .... hepatit b arkadaş başvurusunda önce sorun yaşamış sonra sessiz kalmayın sorun çıkarırlarsa hepimizin yarın ne olacağı bellimi deyin arkadaş öle söleyince tamam demişler sırada şu anda .... ama aşısı tam bebek veririz demişler hepatit aşısı olsun versinlerde.... diğer sorunlar geçici inşallah.... durumu anlatın....zaten çok bekleme süreci ....2 sene gibi...ozamana kadar eşiniz toparlanır Allah ın izniyle ....karamsar olmayın.... gidin başvurun... önünüzde uzun bir süreç var çünkü...hayırlı haberlerinizi bekliyoruz....

Merhaba evlat edindiğinizi söylemeyi düşünüyor musunuz?
Kesinlikle söyleyeceğiz. Aksi taktirde bir yalanın üzerine hayat kurarmışız gibi geliyor bana. Zaten çevremiz biliyor. Benden başka biri söylese çok kötü olur, çok üzülürüz. Zamanı geldiğinde, uzmanların önerdiği şekilde bunu normalleştirip ifade edeceğiz. Aslında bir de şöyle düşünüyorum. Öncelikle evlat edinme yaygınlaştı. Şu sıralara bakın. Yıllarca bekleniyor. Yani çocuklarımız büyüdüğünde etrafında evlat edinilmiş birileriyle karşılaşmaları muhtemel. Eğer benim çocuğum bunu bilir ve normalleştirirse herkese öyle bakabilir ve destek olabilir. Yani söylememizin gelecek nesillerimize de faydası olacağını düşünüyorum. Bilemiyorum anlatabildim mi:))

Ben söylerim herkese ama arada sırada karşılaştığım insanlara, okuldaki velilere söylemem. Akraba bilir sadece. Söylerim derken, ben söylemem ama ailelerden duyan bilir. Sorarlarsa, konu açılırsa konuşurum.
Evet tabii. Diğer mesajımda söylerim dedim ama çocuğuma söylüyorum. Onun haricinde yakınlar biliyor sadece. Bir de bu, çocuğumun tercihi olmalı aslında. Örneğin Elif Ada'nın facebook sayfası olmasını toplumsal açıdan çok faydalı buluyorum. Çok ulvi bir bilinçlendirme yapıyorlar ama bazen de düşünüyorum Elif Ada büyüdüğünde bu kadar göz önünde bunu yaşamış olmal ister mi?

Mrb yarin kizimi gormeye gidiorum isallah yarin yetismezse carsamba evimize gelecegiz bi aksilik olmazsa cok heycankiyim hala inanamiorum ruyadayim sanki
Ne güzel bir haber buu çok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı masip etsin Rabbim inşallahh canım senin sıran daha arkalardaydı sanki yanlış hatırlamıyorsam bilgilendirirsen sevinirim bizlerede umut oluyor yavaş ilerliyor diye üzülüyoruz demekki aniden sıra ilerleyipte çabucak gelebiliyormuş canım benim Allah gönlüne göre versin prensesinle bir ömür mutluluklar

Ne güzel bir haber buu çok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı masip etsin Rabbim inşallahh canım senin sıran daha arkalardaydı sanki yanlış hatırlamıyorsam bilgilendirirsen sevinirim bizlerede umut oluyor yavaş ilerliyor diye üzülüyoruz demekki aniden sıra ilerleyipte çabucak gelebiliyormuş canım benim Allah gönlüne göre versin prensesinle bir ömür mutluluklar
Evet cnm daha onumde baya kisi vardi kizda ozellikte iste allah nasip edince demekki o bebenim bebegimmiski diorum beni aradilar benden onceki ailerde is yada baska nedenlerle sikintilar yasanmis bikac ailede isden dolayi dondurmus nasip iste vakti saati boleymis

T
Tskederim cnm allahim tez zamnda tum bebekleyenlerin kucagini doldursun

Merhaba evlat edindiğinizi söylemeyi düşünüyor musunuz?
Soylenmeli aslinda ama ben simdiden korkuyorum.
Ama biyandanda bi yalani yasamasini asla istemem.
Bizden duymaz ilerde baskasindan duyarsa bize kinlenebilir.niye soylemediniz hersry yalanmiydi diyebilir hakli olarak.
Soylemesine soylicezde nasil :KK43:

Evet cnm daha onumde baya kisi vardi kizda ozellikte iste allah nasip edince demekki o bebenim bebegimmiski diorum beni aradilar benden onceki ailerde is yada baska nedenlerle sikintilar yasanmis bikac ailede isden dolayi dondurmus nasip iste vakti saati boleymis
Ohhh hadi hayırlısı. Harika haber.

Gozunay="Bebegim26, post: 45179382, member: 715225"]Mrb yarin kizimi gormeye gidiorum isallah yarin yetismezse carsamba evimize gelecegiz bi aksilik olmazsa cok heycankiyim hala inanamiorum ruyadayim sanki[/QUOTE]
Gozunaydin canim cok sevindim yavrunla bir ömür mutlu olun

Back
X