Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Sağlık kurulu raporu 1 günde alınıyor mu arkadaşlar. İstenen belgelerle ilgili bir tavsiyeniz var mı?
Biz yıldırım beyazıt hastanesinden aldık.. Arkadaşın dediği gibi evlat edineceğimizden dolayı sıra beklemeden giriyoruz.. Kurul gününe ve senin işlerinin bitimine göre değişiyor gün sayısı canım

58 günlük mü:):) ayyy maşallah fındık:) hemencecik iyileşsin de evine kavuşsun inşallah hepimiz de biran önce alırız yavrularımızı kucağımıza sağlıkla. çok duygulu yazmışsınız ama resmen yaşadım allah bi daha ayırmasın sizi

Tüberküloz belgesi hastaneden alınmıyor galiba.
Bir de bizden 5 tane aile fotoğrafı istediler sonrdan. Haberin olsun da. Şimdiden hazırla istersen. A4 kağıda yapıştırdık biz. Ortam fotoğrafları istiyorlar aile ve arkadaşlarınızla olabilir. Biz piknik, doğum günü falan seçtik. Düğün, nişan olmasın bir de sizler dışında kişiler olacak fotoğrafta dedi sevgili uzmanımız :)

Çok sevindim sizin adınıza sonra Ağlayarak okudum tüm yazılarınızı iyileşerek çıkıcak kuzu oradan dualarımız sizinle...

bende heyecanla kavuşma anını okurum diye nt sarıldım üzüldüm ama olsun rabbim şifasını verir düzelmeyecek bişey değil inşallah...kaç senedir bekliyosun biraz daha sabır

Sağlık kurulu raporu 1 günde alınıyor mu arkadaşlar. İstenen belgelerle ilgili bir tavsiyeniz var mı?
biz numune hastanesinde 1 günde halletmiştik. sadece raporun yazılması ertesi güne kalmıştı. verem savaş dispanseri de numunenin karşısında. onu da kolayca veriyolar. kolay gelsin...

merhaba gecen haftada sormustum cvp aladim ama tekrar sormak istiyorum basvuru yapali iki sene oldu bir ay icinde yeni rapor istediler ama ben izin alamadigim icin cikamadim uzmanimiza da ulasamadik bir ay olmak uzere basvurumuzu iptal mi ediyolar rapor yenilenmeyince

Bunu en iyi oradaki danışmanlar bilir. Telefon edip sormalısın bence. Hak kaybı var mı, süresi ne kadar diye.. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…