Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
merhaba sıranız hayırlı olsun, hiç geçmeyecek gibi geliyor ama ilerliyor sabır dolu bir yol bizimki sonu güzel olacak eminim ne mutlu bize ki evlatlarımızı heyecanla bekliyoruz.. istanbuldan olunca selam vermek yorum yazmak istedim.. sevgiler
Çok teşekkür ederim, umarım hepimizin için en iyisi olsun

Merhabalar, ben başvurdum istanbuldan. 1 sene olucak. Acaba 2. Cocuk içinde başvurabilirmiyiz şimdiden ?

Merhaba arkadaslar uzun süredir bu sayfayi takip ediorum bizde evlat edinmek icin 2020 senesinin mart ayinda basvurumuzu yaptik bu sene agustos ayindan beri 1.sıradayız görevli sürekli haber yok diyor kız cocuk sirasindayiz 0-1 yaş arası neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum sabrım kalmadı hic soruyorum evlat edinilmeye önerilecek cocuk olması gerekiyor diyor bu ne demek acaba?5 sene olacak nerdeyse moralim cok bozuk

Merhaba arkadaslar uzun süredir bu sayfayi takip ediorum bizde evlat edinmek icin 2020 senesinin mart ayinda basvurumuzu yaptik bu sene agustos ayindan beri 1.sıradayız görevli sürekli haber yok diyor kız cocuk sirasindayiz 0-1 yaş arası neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum sabrım kalmadı hic soruyorum evlat edinilmeye önerilecek cocuk olması gerekiyor diyor bu ne demek acaba?5 sene olacak nerdeyse moralim cok bozuk
Çok uzun olmuş sizin süreciniz.... Umarım çok yakın zamanda kızınıza kavuşursunuz... Hangi şehirden başvuru yapmistiniz...

Evet cok uzun sürdü hala da sürüyor hataydan basvuruda bulunduk okadar yorucu olduki bizim icin anlatamam 1.sirada olmak ve hergun beklemek o gün bugünmü diye cok yipratti bizi
sonu güzel olsun inşallah çok haklısınız uzun süreç sizin ki daha da uzun sürdü dilerim en kısa zamanda telefonunuz çalar meleğiniz gelir yuvasına

Evet cok uzun sürdü hala da sürüyor hataydan basvuruda bulunduk okadar yorucu olduki bizim icin anlatamam 1.sirada olmak ve hergun beklemek o gün bugünmü diye cok yipratti bizi
Merhabalar sizi çok iyi anlıyorum bizde neredeyse 1 bucuk aydır birinci sırada bekliyoruz her an telefon çalacak diye elimizde telefonla yaşar olduk elimizden beklemekten başka bisey gelmiyor Rabbım geciktiriyorsa guzellestiriyordur inşallah en yakın zamanda evlatlarımıza kavuşuruz 😔🤲🏻

ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
xMASALxMar.20HATAYKız:KK25:
feyzaumranEki.21ANKARAKız:KK25:
melekomerelifKas.21İSTANBULKız:KK25:
VerdaOca.22ANTALYAKız:KK25:
ezossMar.22ANTALYAKız/Erkek:KK4:
baramanyaMar.22ANKARAKız:KK25:
omrum06Nis.22ANKARAKız:KK25:
dabalakTem.22İSTANBULKız/Erkek:KK4:
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek:lülülü:
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız:KK25:
Gunes gibiOca.23TRABZONKız:KK25:
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/Erkek:KK4:
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek:KK4:
TbursaNis.23BURSAKız:KK25:
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız:KK25:
Cnm0618May.23ANKARAKız:KK25:
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
teslaTem.23İZMİRKız/Erkek:KK4:
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek:KK4:
fatosshrAra.23İSTANBULKız:KK25:
kevo4562BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek:lülülü:
B kuzum AŞub.24İZMİRKız:KK25:
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİRKız:KK25:
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
Gunes gibiTRABZONKız:emir_bebek::nazar:Koruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkek:emir_bebek::nazar:Nis.23
Rahime63Oca.22ADIYAMANKız:emir_bebek::nazar:Mar.24
selinkaMar.21UŞAKErkek:emir_bebek::nazar:Eyl.24
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/Erkek:emir_bebek::nazar:Eyl.24
Umut2022Nis.22ANKARAKız/Erkek:emir_bebek:Eyl.24

Allah kimseyi sınamasın çaresizlikle hem anne baba adayları hem de çocuklar için biz de düşündük zamanında ara ara acaba olur mu diye.. Allaha şükür bize nasip etti olmayanlara da nasip etsin. Doğal yolla anne baba olmak ayrı bir duygu ama ben evlat edinme konusuna da karşı değilim. tabii bu da çok düşünülmesi gereken bir karar günümüz evlilikleri biraz pamuk ipliğine bağlı. ama olmasaydı niyetim vardı kendimce.

Herkese merhaba. uzun düşünme taşınma aşamasından sonra dün başvurumuzu yaptık bizde.
aslında geçen yıl aramıştım kurumu bilgi almak için ama evliliğimiz yeni olduğu için biraz daha zaman geçsin öyle gelin demişlerdi. eşimde bende 41 yaşındayız benim 2. eşimin ilk evliliği 1,5 yıllık evliyiz.
dün ilk başvuruda ilk görüşmede bile elimiz ayağımız titreyerek girdik kuruma. sanki hemen bebişi vericekler kucağımıza :)
çok tatlı çok şeker bi danışmanla görüştük. ilk adımdan son adıma kadar tüm süreçle ilgili bilgileri verdi. olumlu olumsuz yanlarını anlattı. elimize baya uzun bir evrak listesi verip gönderdiler. kız-erkek fark etmez dedik biz. evladın kzı erkegi olmaz diye düşündük hep.şehirdışındanda olabilir dedik. kardeşte olabilir ayrılmasınlar dedik.
şimdi 2 ay içinde evrakları tamamlayıp tekrar gidicez ve süreç başlıycak inşallah. şimdiden çok heycanlıyız. dün evrakları doldururken bile eşiminde benimde gözlerimiz dolu dolu oldu sürekli.
Allah bu yolda emek veren bekleyin hepimizin yardımcısı olsun bacılar.

Herkese merhaba. uzun düşünme taşınma aşamasından sonra dün başvurumuzu yaptık bizde.
aslında geçen yıl aramıştım kurumu bilgi almak için ama evliliğimiz yeni olduğu için biraz daha zaman geçsin öyle gelin demişlerdi. eşimde bende 41 yaşındayız benim 2. eşimin ilk evliliği 1,5 yıllık evliyiz.
dün ilk başvuruda ilk görüşmede bile elimiz ayağımız titreyerek girdik kuruma. sanki hemen bebişi vericekler kucağımıza :)
çok tatlı çok şeker bi danışmanla görüştük. ilk adımdan son adıma kadar tüm süreçle ilgili bilgileri verdi. olumlu olumsuz yanlarını anlattı. elimize baya uzun bir evrak listesi verip gönderdiler. kız-erkek fark etmez dedik biz. evladın kzı erkegi olmaz diye düşündük hep.şehirdışındanda olabilir dedik. kardeşte olabilir ayrılmasınlar dedik.
şimdi 2 ay içinde evrakları tamamlayıp tekrar gidicez ve süreç başlıycak inşallah. şimdiden çok heycanlıyız. dün evrakları doldururken bile eşiminde benimde gözlerimiz dolu dolu oldu sürekli.
hayırlı olsun ne güzel bir aile daha bir miniğe yuva olacak ne kadar şanslıyız bizler bu platformda güzel yürekli insanlarla karşılaşıyoruz. Süreciniz bol sabır ve güzel heyecanlarla ilerlesin inşallah. Her anın tadını çıkarın zaman hiç geçmez gibi görünse de öyle olmuyor hızlı geçiyor.. hangi şehirden başvuru yaptınız tebrikler aramıza hoş geldiniz

hayırlı olsun ne güzel bir aile daha bir miniğe yuva olacak ne kadar şanslıyız bizler bu platformda güzel yürekli insanlarla karşılaşıyoruz. Süreciniz bol sabır ve güzel heyecanlarla ilerlesin inşallah. Her anın tadını çıkarın zaman hiç geçmez gibi görünse de öyle olmuyor hızlı geçiyor.. hangi şehirden başvuru yaptınız tebrikler aramıza hoş geldiniz
teşekkürler. aydından başvurduk .

Allah kimseyi sınamasın çaresizlikle hem anne baba adayları hem de çocuklar için biz de düşündük zamanında ara ara acaba olur mu diye.. Allaha şükür bize nasip etti olmayanlara da nasip etsin. Doğal yolla anne baba olmak ayrı bir duygu ama ben evlat edinme konusuna da karşı değilim. tabii bu da çok düşünülmesi gereken bir karar günümüz evlilikleri biraz pamuk ipliğine bağlı. ama olmasaydı niyetim vardı kendimce.
Evlat edinmek çaresizlik değil bir tercihtir. ...

Hayırlısı olsun. ....

Iyi günler hanımlar benim bi sorum olacaktı evladına kavuşan hanımlar bebeğiniz ay veya yaş olarak büyük geldiyse isim konusunda ne yaptınız kendi koyduğunuz isimle mi hitap ettiniz alışması veya koyduğunuz isme karşı duyarliligi nasıl oldu..

merhaba herkese. arkadaşlar başvuruda özgeçmiş hazırlamamız isteniyorya nasıl hazırladınız.
sabahtan beri işyerinde işim azdı yaklaşık 5-6 kere yazıp sildim bir türlü beceremedim. bir yazdım iş başvurusu gibi oldu begenmedim . bi yazdım saçma geldi sildim. ne cümleleri toparlayabildim ne hislerimi aktarabildim. çocuga mektup gibimi yazsam dedim bilemedim. fikir verebilirmisiniz ?

merhaba herkese. arkadaşlar başvuruda özgeçmiş hazırlamamız isteniyorya nasıl hazırladınız.
sabahtan beri işyerinde işim azdı yaklaşık 5-6 kere yazıp sildim bir türlü beceremedim. bir yazdım iş başvurusu gibi oldu begenmedim . bi yazdım saçma geldi sildim. ne cümleleri toparlayabildim ne hislerimi aktarabildim. çocuga mektup gibimi yazsam dedim bilemedim. fikir verebilirmisiniz ?
Biz hem kızımıza mektup gibi hem kendimizi anlatır gibi yazdık ... Siz içinizden geldiği gibi yazın uzmaniniz sizi anlar

X