- 1 Temmuz 2024
- 19
- 21
- 42
Ağustosta öğrenmiştimne güzel haber, en son ne zaman öğrendiniz sıranızı dilerim sene sonuna kadar yavrunuza kavuşun, sıralar 50 nin altına düşünce ayrı heyecan oluyormuş çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağustosta öğrenmiştimne güzel haber, en son ne zaman öğrendiniz sıranızı dilerim sene sonuna kadar yavrunuza kavuşun, sıralar 50 nin altına düşünce ayrı heyecan oluyormuş çok şükür
Amin inşallah hepimiz çabucak kavuşuruz yavrularımızane güzel haber, en son ne zaman öğrendiniz sıranızı dilerim sene sonuna kadar yavrunuza kavuşun, sıralar 50 nin altına düşünce ayrı heyecan oluyormuş çok şükür
İnsallah hayırlı zamanda hepimiz kavuşalımNe güzel sayiniz azdan başlamış inşallah biran önce kavuşursunuz evladınıza
Aminnnnİnsallah hayırlı zamanda hepimiz kavuşalım
AminForumda denk geldim. Konuşmalarınizi okudum biraz.. çok duygulandım ve o bebekler adina öyle sevindim ki.. Allah hepinizin gönlüne göre versin. En kısa sürede bebeklerinize kavuşun inşallah
Bu çok güzel bir haber tez vakitte kavuşun inşallahHayırlı günler hanımlar bugün ilk defa biz kurumu değilde kurum bizi aradi sira artik bizdeymiş ve şuan kurumda bi bebek varmış ve 10 güne durumu belli olurmuş yani bi kaza bela gelmezse 10 güne kadar bebegimize kavuşacağız mutluluğumu sizlerlede paylaşmak istedim inşallah nice güzel haberlerle başlarız yeni haftaya
Amin inşallah en kısa zamanda tüm bekleyen arkadaşlarımız kavuşsun inşallahBu çok güzel bir haber tez vakitte kavuşun inşallah
Amin Amin çok AminAmin inşallah en kısa zamanda tüm bekleyen arkadaşlarımız kavuşsun inşallah
Ben aramamak icin direniyorumgünaydın nasılsınız? var mı güzel haber bu gün?
Umarım çok ama cooooook yakın zamanda siraniz gelir ve bir an önce kavuşursunuzMerhaba kızlar 35. Sıradayım ama önümde kimler var bilmiyorum umarım önümdeki kişiler boş sıralardır ve bir an önce sıra bana gelir, bu forumda istanbuldan en önde ben görünüyorum çünkü son zamanlar geçmek bilmiyor inanın
merhaba bu gün mü aradınız? ne kadar güzel son sıralar sabır azalıyor sanırım inşallah en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuzMerhaba kızlar 35. Sıradayım ama önümde kimler var bilmiyorum umarım önümdeki kişiler boş sıralardır ve bir an önce sıra bana gelir, bu forumda istanbuldan en önde ben görünüyorum çünkü son zamanlar geçmek bilmiyor inanın
Amin inşallahUmarım çok ama cooooook yakın zamanda siraniz gelir ve bir an önce kavuşursunuz
Yok 2 hafta önce aramıştımmerhaba bu gün mü aradınız? ne kadar güzel son sıralar sabır azalıyor sanırım inşallah en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz
bende öyle öğrenmiştim 2 hafta oldu dayanabilirsem bu sene sonuna kadar aramak istemiyorum hatta yeni yılda 2025 e kadar dayanabilsem keşke inşallah bu sene bitene kadar sıra iyice azalır da 2025 te bizde yavrularımıza kavuşalımYok 2 hafta önce aramıştım