Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süreciniz hayırlı olsun umarım en yakın zamanda evladınıza kavuşursunuzHerkese Merhabalar,
Uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum ama yazmaya hiç cesaret edemedim. 2023 Kasım ayında ilk başvurumuzu yaptık, sürecimiz olumlu ilerledi. Şimdi İstanbuldan kız/erkek sıraya girmeyi bekliyoruz. Umarım hepimiz en kısa zamanda ve en hayırlısıyla evlatlarımıza kavusuruz, sevgiler.
hayırlı olsun bir istanbul arkadaşı daha inşallah en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruzHerkese Merhabalar,
Uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum ama yazmaya hiç cesaret edemedim. 2023 Kasım ayında ilk başvurumuzu yaptık, sürecimiz olumlu ilerledi. Şimdi İstanbuldan kız/erkek sıraya girmeyi bekliyoruz. Umarım hepimiz en kısa zamanda ve en hayırlısıyla evlatlarımıza kavusuruz, sevgiler.
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL TERCİH | MELEĞİ | |
feyzaumran | Eki.21 | ANKARA | Kız | |
melekomerelif | Kas.21 | İSTANBUL | Kız | |
Verda | Oca.22 | ANTALYA | Kız | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
omrum06 | Nis.22 | ANKARA | Kız | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
zeynepmhmt | Eki.22 | İSTANBUL | Kız | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
tesla | Tem.23 | İZMİR | Kız/Erkek | |
emaajn | Kas.23 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
kevo4562 | BURSA | |||
demyag | Oca.24 | İSTANBUL | Erkek | |
B kuzum A | Şub.24 | İZMİR | Kız | |
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | Mar.24 |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Erkek | Eyl.24 |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | Eyl.24 |
Umarım en yakın zamanda kavuşursunuz ... Evet uzun bir süreç ama her anı ayrı bir heyecanlı ve eminim kavuşması muhteşem olacakİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, haftaya sıramızı öğreneceğiz, danısmanımız 10 -11 kasım gibi arayın dedi, inanılmaz heyecanlı bir süreç. Uzun soluklu olacağını biliyorum ama umarım çok çok uzun sürmez.
Bu ne güzel bir haber darısı biz bekleyenlerin başına inşallah müsait olduğunuzda kavuşma hikayenizi dinlemek isteriz cooooook mutlu olun inşallahİyi akşamlar arkadaşlar eylül ayında ben kavuştum paşama.darısı tüm bekleyenlere.allah tez zamnda kavuştursun inş.
İzmir'den bir anne daha görmek harika oldu bizde eşimle 9 Kasım 2024 bu yıl başvuru yaptık kurul için geri sayım başladı 15 güne kadar son bölümden Dr imzamizi da alıp evrakları teslim edeceğiz ve beklemeye başlayacağız ilk başta 5-6 yıl sıra beklersiniz denmişti ama demekki hızlı olacak umarım sizde bir an evvel kavuşursunuz evladiniza bizim yaş 30 eşim 34 yaşımı doldurmam için bekledik çok şükür hemen başvuru yaptık umarım bizim de tüm bekleyen ailelerinde bir an evvel gelir mucizeleriHerkese merhaba. Aylardır evlat edinen/edinmekte olan ailelerle nasıl iletişime geçebileceğimi araştırıyorum ve tesadüfen burayı buldum. Keşke daha önce daha önce denk gelmiş olsaydım çünkü benimle aynı heyecanı yaşayanların yazdıklarını okumak çok iyi geldi. Biz ekim 2023 de başvurumuzu tamamladık, İzmir'deyiz. Geçen hafta sırada son 10'a geldiğimizi haber veren bir telefon aldık. Şimdiye kadar hiçbir hazırlık yapmamıştık, resmen elimiz ayağımız birbirine girdi. Sıranın ilerleyiş hızına bakarsak 3 aya kadar bebeğimiz gelecek gibi görünüyor. Bebeğimiz 0-1 yaş arası olacak ama kaç aylık bir bebek geleceğini bilemediğim için nasıl bir hazırlık yapabileceğimi de bilemiyorum. Yaştan bağımsız araba, yatak gibi şeyleri almaya başladım ama tavsiyelerinize ihtiyacım var sevgili hanımlar.
Ne güzel haber gözünüz aydın darısı bizim başımıza müsait olduğunuzda arandıktan sonraki süreci anlatabilir misiniz?İyi akşamlar arkadaşlar eylül ayında ben kavuştum paşama.darısı tüm bekleyenlere.allah tez zamnda kavuştursun inş.
Sıranız son aradığınızda kaçtaydı merak ettim yani 1 e kadar düştünüz müİyi akşamlar arkadaşlar eylül ayında ben kavuştum paşama.darısı tüm bekleyenlere.allah tez zamnda kavuştursun inş.
Amin inş tez zamnda güzel hbrler almanız dileğiyleBu ne güzel bir haber darısı biz bekleyenlerin başına inşallah müsait olduğunuzda kavuşma hikayenizi dinlemek isteriz cooooook mutlu olun inşallah
Çok tşk ederim inş enkısa zamnda sizdende güzel hbrler alalımNe güzel haber gözünüz aydın darısı bizim başımıza müsait olduğunuzda arandıktan sonraki süreci anlatabilir misiniz?
evet ilk sıraya düşmüştüm artıkSıranız son aradığınızda kaçtaydı merak ettim yani 1 e kadar düştünüz mü
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
feyzaumran | Eki.21 | ANKARA | Kız | |
melekomerelif | Kas.21 | İSTANBUL | Kız | |
Verda | Oca.22 | ANTALYA | Kız | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
omrum06 | Nis.22 | ANKARA | Kız | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
zeynepmhmt | Eki.22 | İSTANBUL | Kız | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
tesla | Tem.23 | İZMİR | Kız/Erkek | |
emaajn | Kas.23 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
kevo4562 | BURSA | |||
demyag | Oca.24 | İSTANBUL | Erkek | |
B kuzum A | Şub.24 | İZMİR | Kız | |
Kalbiyolojikanneadayı | Kas.24 | İZMİR | ||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | Mar.24 |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Erkek | Eyl.24 |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | Eyl.24 |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Erkek | Eyl.24 |
Merhaba, bizde kızımızı bekliyoruz bu tabloda adımı görmek bu yolda ilerlemek öyle güzel ve duygulu ki.. kalbim pır pır.. ben heyecanlı eşim benden daha heyecanlı.. sürekli minik minik bisiler almak bebeğimi beklemek çok ama çok hasret dolu.. sanki karnimda ve kalbimde atıyor minik kalbi.. şuan hangi yollardan geçip kalbime düştü acaba evladım diye düşünmeden edemiyorum .. acaba nerede kimin kucağında doğdu mu doğacak mi yoksa ansızın çıkıp gelecek mi onu görünce kokusunu içime çekince beni hissedecek mi.. artık göğsümden akan süt bir meleği doyuracak mi... Öylesine heyecan ve duygu yüklü haldeyim ki... Daha gelmemiş bebeğimin kokusunu burnumda sızım sızım hissediyorum... Bu bir mucize olmalı...Umut2022 paşası gelmiş. Gözünüz aydın olsun.... Darısı bekleyen annelerin başına.... Sağlıkla büyüsün inşallah.....
Haydi kızlar halaya
ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ feyzaumran Eki.21 ANKARA Kız melekomerelif Kas.21 İSTANBUL Kız Verda Oca.22 ANTALYA Kız ezoss Mar.22 ANTALYA Kız/Erkek baramanya Mar.22 ANKARA Kız omrum06 Nis.22 ANKARA Kız dabalak Tem.22 İSTANBUL Kız/Erkek LimonÇekirdeği Eyl.22 KONYA Erkek zeynepmhmt Eki.22 İSTANBUL Kız Gunes gibi Oca.23 TRABZON Kız ehlikanaat Oca.23 ANKARA Kız/Erkek Neslihan1610 Şub.23 YALOVA Kız/Erkek Tbursa Nis.23 BURSA Kız KalbenAnnelikYolunda Nis.23 BURSA Kız Cnm0618 May.23 ANKARA Kız yagmur adaa Haz.23 SAMSUN tesla Tem.23 İZMİR Kız/Erkek emaajn Kas.23 İSTANBUL Kız/Erkek fatosshr Ara.23 İSTANBUL Kız kevo4562 BURSA demyag Oca.24 İSTANBUL Erkek B kuzum A Şub.24 İZMİR Kız Kalbiyolojikanneadayı Kas.24 İZMİR MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ BAŞVURU TARİHİ İL_TERCİH MELEĞİ Gunes gibi TRABZON Kız Koruyucu Aile ballıcicek Ara.21 ANTALYA Erkek Nis.23 Rahime63 Oca.22 ADIYAMAN Kız Mar.24 selinka Mar.21 UŞAK Erkek Eyl.24 mirror1981- Mar.22 ANKARA Kız/Erkek Eyl.24 Umut2022 Nis.22 ANKARA Erkek Eyl.24
Merhabalar, ben de bugun sıramızı öğrendim, kızda 200, erkek te 100 lu sayılardayız, bekleme süresi sanırım epey uzun olacak bekleyen tüm annelere sabır diliyorum
merhaba sıranız hayırlı olsun, hiç geçmeyecek gibi geliyor ama ilerliyor sabır dolu bir yol bizimki sonu güzel olacak eminim ne mutlu bize ki evlatlarımızı heyecanla bekliyoruz.. istanbuldan olunca selam vermek yorum yazmak istedim.. sevgilerMerhabalar, ben de bugun sıramızı öğrendim, kızda 200, erkek te 100 lu sayılardayız, bekleme süresi sanırım epey uzun olacak bekleyen tüm annelere sabır diliyorum.