Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Herkese Merhabalar,

Uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum ama yazmaya hiç cesaret edemedim. 2023 Kasım ayında ilk başvurumuzu yaptık, sürecimiz olumlu ilerledi. Şimdi İstanbuldan kız/erkek sıraya girmeyi bekliyoruz. Umarım hepimiz en kısa zamanda ve en hayırlısıyla evlatlarımıza kavusuruz, sevgiler.

Herkese Merhabalar,

Uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum ama yazmaya hiç cesaret edemedim. 2023 Kasım ayında ilk başvurumuzu yaptık, sürecimiz olumlu ilerledi. Şimdi İstanbuldan kız/erkek sıraya girmeyi bekliyoruz. Umarım hepimiz en kısa zamanda ve en hayırlısıyla evlatlarımıza kavusuruz, sevgiler.
Süreciniz hayırlı olsun umarım en yakın zamanda evladınıza kavuşursunuz ❤️

Herkese Merhabalar,

hayırlı olsun bir istanbul arkadaşı daha inşallah en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz

ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL TERCİHMELEĞİ
feyzaumranEki.21ANKARAKız:KK28:
melekomerelifKas.21İSTANBULKız:KK28:
VerdaOca.22ANTALYAKız:KK28:
ezossMar.22ANTALYAKız/Erkek:KK4:
baramanyaMar.22ANKARAKız:KK28:
Umut2022Nis.22ANKARAKız/Erkek:KK4:
omrum06Nis.22ANKARAKız:KK28:
dabalakTem.22İSTANBULKız/Erkek:KK4:
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek:KK71:
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız:KK28:
Gunes gibiOca.23TRABZONKız:KK28:
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/Erkek:KK4:
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek:KK4:
TbursaNis.23BURSAKız:KK28:
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız:KK28:
Cnm0618May.23ANKARAKız:KK28:
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
teslaTem.23İZMİRKız/Erkek:KK4:
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek:KK4:
fatosshrAra.23İSTANBULKız:KK28:
kevo4562BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek:KK71:
B kuzum AŞub.24İZMİRKız:KK28:
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
Gunes gibiTRABZONKız:emir_bebek::nazar:Koruyucu Aile
ballıcicekAra.21ANTALYAErkek:emir_bebek::nazar:Nis.23
Rahime63Oca.22ADIYAMANKız:emir_bebek::nazar:Mar.24
selinkaMar.21UŞAKErkek:emir_bebek::nazar:Eyl.24
mirror1981-Mar.22ANKARAKız/Erkek:emir_bebek::nazar:Eyl.24

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, haftaya sıramızı öğreneceğiz, danısmanımız 10 -11 kasım gibi arayın dedi, inanılmaz heyecanlı bir süreç. Uzun soluklu olacağını biliyorum ama umarım çok çok uzun sürmez.
Umarım en yakın zamanda kavuşursunuz ... Evet uzun bir süreç ama her anı ayrı bir heyecanlı ve eminim kavuşması muhteşem olacak ❤️❤️

Herkese merhaba. Aylardır evlat edinen/edinmekte olan ailelerle nasıl iletişime geçebileceğimi araştırıyorum ve tesadüfen burayı buldum. Keşke daha önce daha önce denk gelmiş olsaydım çünkü benimle aynı heyecanı yaşayanların yazdıklarını okumak çok iyi geldi. Biz ekim 2023 de başvurumuzu tamamladık, İzmir'deyiz. Geçen hafta sırada son 10'a geldiğimizi haber veren bir telefon aldık. Şimdiye kadar hiçbir hazırlık yapmamıştık, resmen elimiz ayağımız birbirine girdi. Sıranın ilerleyiş hızına bakarsak 3 aya kadar bebeğimiz gelecek gibi görünüyor. Bebeğimiz 0-1 yaş arası olacak ama kaç aylık bir bebek geleceğini bilemediğim için nasıl bir hazırlık yapabileceğimi de bilemiyorum. Yaştan bağımsız araba, yatak gibi şeyleri almaya başladım ama tavsiyelerinize ihtiyacım var sevgili hanımlar.
İzmir'den bir anne daha görmek harika oldu bizde eşimle 9 Kasım 2024 bu yıl başvuru yaptık kurul için geri sayım başladı 15 güne kadar son bölümden Dr imzamizi da alıp evrakları teslim edeceğiz ve beklemeye başlayacağız ilk başta 5-6 yıl sıra beklersiniz denmişti ama demekki hızlı olacak umarım sizde bir an evvel kavuşursunuz evladiniza bizim yaş 30 eşim 34 yaşımı doldurmam için bekledik çok şükür hemen başvuru yaptık umarım bizim de tüm bekleyen ailelerinde bir an evvel gelir mucizeleri 🥰

Ne güzel haber gözünüz aydın darısı bizim başımıza🙏 müsait olduğunuzda arandıktan sonraki süreci anlatabilir misiniz?
Çok tşk ederim inş enkısa zamnda sizdende güzel hbrler alalım
Sıranız son aradığınızda kaçtaydı merak ettim yani 1 e kadar düştünüz mü
evet ilk sıraya düşmüştüm artık

Umut2022 paşası gelmiş.:nazar: Gözünüz aydın olsun.... Darısı bekleyen annelerin başına....:nazar: Sağlıkla büyüsün inşallah.....
Haydi kızlar halaya :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
feyzaumranEki.21ANKARAKız:KK17:
melekomerelifKas.21İSTANBULKız:KK17:
VerdaOca.22ANTALYAKız:KK17:
ezossMar.22ANTALYAKız/Erkek:KK60:
baramanyaMar.22ANKARAKız:KK17:
omrum06Nis.22ANKARAKız:KK17:
dabalakTem.22İSTANBULKız/Erkek:KK60:
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek:KK76:
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız:KK17:
Gunes gibiOca.23TRABZONKız:KK17:
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/Erkek:KK60:
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek:KK60:
TbursaNis.23BURSAKız:KK17:
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız:KK17:
Cnm0618May.23ANKARAKız:KK17:
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
teslaTem.23İZMİRKız/Erkek:KK60:
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek:KK60:
fatosshrAra.23İSTANBULKız:KK17:
kevo4562BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek:KK76:
B kuzum AŞub.24İZMİRKız:KK17:
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİR
Umut2022Nis.22ANKARAErkek:emir_bebek::nazar:Eyl.24

Umut2022 paşası gelmiş.:nazar: Gözünüz aydın olsun.... Darısı bekleyen annelerin başına....:nazar: Sağlıkla büyüsün inşallah.....
Haydi kızlar halaya :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

ANNELERİMİZBAŞVURU TARİHİİL_TERCİHMELEĞİ
feyzaumranEki.21ANKARAKız:KK17:
melekomerelifKas.21İSTANBULKız:KK17:
VerdaOca.22ANTALYAKız:KK17:
ezossMar.22ANTALYAKız/Erkek:KK60:
baramanyaMar.22ANKARAKız:KK17:
omrum06Nis.22ANKARAKız:KK17:
dabalakTem.22İSTANBULKız/Erkek:KK60:
LimonÇekirdeğiEyl.22KONYAErkek:KK76:
zeynepmhmtEki.22İSTANBULKız:KK17:
Gunes gibiOca.23TRABZONKız:KK17:
ehlikanaatOca.23ANKARAKız/Erkek:KK60:
Neslihan1610Şub.23YALOVAKız/Erkek:KK60:
TbursaNis.23BURSAKız:KK17:
KalbenAnnelikYolundaNis.23BURSAKız:KK17:
Cnm0618May.23ANKARAKız:KK17:
yagmur adaaHaz.23SAMSUN
teslaTem.23İZMİRKız/Erkek:KK60:
emaajnKas.23İSTANBULKız/Erkek:KK60:
fatosshrAra.23İSTANBULKız:KK17:
kevo4562BURSA
demyagOca.24İSTANBULErkek:KK76:
B kuzum AŞub.24İZMİRKız:KK17:
KalbiyolojikanneadayıKas.24İZMİR
Umut2022Nis.22ANKARAErkek:emir_bebek::nazar:Eyl.24
Merhaba, bizde kızımızı bekliyoruz bu tabloda adımı görmek bu yolda ilerlemek öyle güzel ve duygulu ki.. kalbim pır pır.. ben heyecanlı eşim benden daha heyecanlı.. sürekli minik minik bisiler almak bebeğimi beklemek çok ama çok hasret dolu.. sanki karnimda ve kalbimde atıyor minik kalbi.. şuan hangi yollardan geçip kalbime düştü acaba evladım diye düşünmeden edemiyorum .. acaba nerede kimin kucağında doğdu mu doğacak mi yoksa ansızın çıkıp gelecek mi onu görünce kokusunu içime çekince beni hissedecek mi.. artık göğsümden akan süt bir meleği doyuracak mi... Öylesine heyecan ve duygu yüklü haldeyim ki... Daha gelmemiş bebeğimin kokusunu burnumda sızım sızım hissediyorum... Bu bir mucize olmalı... 🙏🏻

Merhabalar, ben de bugun sıramızı öğrendim, kızda 200, erkek te 100 lu sayılardayız, bekleme süresi sanırım epey uzun olacak :KK43: bekleyen tüm annelere sabır diliyorum

Merhabalar, ben de bugun sıramızı öğrendim, kızda 200, erkek te 100 lu sayılardayız, bekleme süresi sanırım epey uzun olacak :KK43: bekleyen tüm annelere sabır diliyorum.
merhaba sıranız hayırlı olsun, hiç geçmeyecek gibi geliyor ama ilerliyor sabır dolu bir yol bizimki sonu güzel olacak eminim ne mutlu bize ki evlatlarımızı heyecanla bekliyoruz.. istanbuldan olunca selam vermek yorum yazmak istedim.. sevgiler

X