Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhabalar. Aydın'da yaşıyorum. 7 yıllık evliyiz ve 3 yıldır tüp bebek tedavileri sonucu çocuğumuz olmadı ne yazık ki. Halen de tedavi görüyoruz. Ben 40 yaşındayım, eşim 36. İlk kez eşim birkaç gün önce evlat edinme meselesini açtı ve bunu gündeme almamızı rica etti. Şimdiye dek bunu dillendirmesek de aklımda vardı. Ancak korkularım var bu konuda. Ebeveyn olmak kolay değil. Duyduklarım, gördüklerim, haberler vs... bu konuyu hep erteletti bana ama bebek kokusu, "anne" diyen bir ses duymak, şefkatle sarılmak istiyorum minik yavruma. Benim merak ettiklerimden birisi 40 yaş kadında ya da erkekte olması fark eder mi? Bebek için başvuracak olursak eşimin 36 yaşında olması baz alınır mı, yoksa ben 40 yaşında olduğum için bebek alamaz mıyız?

Merhaba.çocukla ebeveynler arasında ez 18 en fazla 40 yaş olmalı ve eşler den birinin 40 yaş altında olması gerekiyor.yanlış bilgi vermek istemem.kurumla görüşün en net bilgiyi onlardan alırsınız.bildiğim kadarıyla da 40 yaş üstü ailelerde artık bebek evlat edinebileceklerdi.ekim de sanırım bu gündemdeydi. Hangi ildesiniz bilmiyorum .başvuru yaptıktan sonra en az 2 yıl bekliyorsunuz.bu bekleme süresi ilden ile değişiyor.niyetiniz varsa hemen gidin ve görüşün.eşinizin yaşı şu an uygun.size link göndereyim.ordan okuyun.hayırlısı olsun inşallah.hiçbir şeyi de kafanıza takmayın. Tv deki programlardan da etkilenmeyin.

Aydın'dayım. Çok teşekkür ederim. Evet, acele etmemiz gerekiyor o zaman. Bahsettiğiniz linki gönderirseniz çok sevinirim.

Okudum ve anladım. Çok teşekkür ederim.

Aydın'dayım. Çok teşekkür ederim. Evet, acele etmemiz gerekiyor o zaman. Bahsettiğiniz linki gönderirseniz çok sevinirim.
Rica ederim.En kısa zamanda kuruma gidin bilgi alın.Hayırlısı olsun hakkınızda.

Merhabalar istanbuldan kimse yokmu

Bırde güncel listeyi bulamadım kacıncı sayfadır tahmınen

Benıde eklermısınız

Benıde eklermısınız
Bu güncel değil. Güncel olanda 2016 da vardı. Ayrıca en son bu liste hakkında konuşuldu ve çok uygun bulmadık. Çünkü buraya malesef art niyetli insanlarda giriyor.

Sayfa 2191 de en son benim eklenmem var. Ama çocuğuna kavuşanlarda olmuştur güncel değil yani.

KİMSEDE BİR GELİŞME YOKMU? Niye yine sessiz bu grup? Başvurmak isteyen, başvuru hazırlığı yapan, bekleyen sıraları düşen düşmeyennnnn neredesiniz....

Bende sürekli bakıyorum değişiklik var mı kavuşan var mı bebişine diye...bizde hala 24. cü sıradayız.beklemeye devam...

Bizde 3 aydır 19... Ne oldu bu bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…