- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 98
bizde yeniyiz bir kaç gün sonra 4 ay olacak ankaradan başvurduk siz nerdenBizde 3 aydır 19... Ne oldu bu bebişlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde yeniyiz bir kaç gün sonra 4 ay olacak ankaradan başvurduk siz nerdenBizde 3 aydır 19... Ne oldu bu bebişlere
Biz Kocaelibizde yeniyiz bir kaç gün sonra 4 ay olacak ankaradan başvurduk siz nerden
Hangı sehırdesınızBende sürekli bakıyorum değişiklik var mı kavuşan var mı bebişine diye...bizde hala 24. cü sıradayız.beklemeye devam...
Umarım pazartesı gunu telefonunuz calar ve kızınıza kavusursunuz ınsallah hangı sehırde ve ne kadar suredır beklıyorsunuzMerhabalar... Ben de uzun zamandır 1. Sıradayım. Sabırla bekliyorum demek isterdim. Ama artık nefesim daralıyor. Ne zaman gelicek bilmiyorum. Gördüğüm, duyduğum her şey, her olay her insan bana gelecek kızımı düşündürüyor. Gerçi düşünmediğim zaman yokta. Evlat edinme sayfalarını,evlat edinen insanları takip ediyorum. Onlara bakarak mutlu oluyorum, belki kendimi onların yerine de koyuyorum. bebek alışveriş sitelerinde geziniyorum. Aklım fikrim hep kızım. Menzil'i okurken doğum sancıları diye söylenirdi umarım benimki de öyledir. Hazırlıklar olabildiği kadar tamam, ben tamam 1. Sıradayım daha ne olsun..... AMA YOK İŞTE...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Beklenen haberler en kısa zamanda gelsin. Sevgiyle kalın..
Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz kızınıza.Merhabalar... Ben de uzun zamandır 1. Sıradayım. Sabırla bekliyorum demek isterdim. Ama artık nefesim daralıyor. Ne zaman gelicek bilmiyorum. Gördüğüm, duyduğum her şey, her olay her insan bana gelecek kızımı düşündürüyor. Gerçi düşünmediğim zaman yokta. Evlat edinme sayfalarını,evlat edinen insanları takip ediyorum. Onlara bakarak mutlu oluyorum, belki kendimi onların yerine de koyuyorum. bebek alışveriş sitelerinde geziniyorum. Aklım fikrim hep kızım. Menzil'i okurken doğum sancıları diye söylenirdi umarım benimki de öyledir. Hazırlıklar olabildiği kadar tamam, ben tamam 1. Sıradayım daha ne olsun..... AMA YOK İŞTE...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Beklenen haberler en kısa zamanda gelsin. Sevgiyle kalın..
Çok teşekkür ederim 2015 Mayısta başvurduk. 2016 Haziran onay. Ve hala bekliyorum. Küçük bir şehirde yaşıyoruz.Tokat. Belki bu yüzden beklemek daha uzun sürdü. Ne gelen var ne giden. Başka şehirden de olabilir dedik ama zaten her il kendine göre yeterince yoğun. Sabırla bekliyoruz. Sevgiler..Umarım pazartesı gunu telefonunuz calar ve kızınıza kavusursunuz ınsallah hangı sehırde ve ne kadar suredır beklıyorsunuz
Çok teşekkür ederim. Dilerim sizin içinde her şey dileğiniz gibi çabuk gelişsin. Ben hepinizi biliyorum. Keyifle, her gün sessiz sessiz yazdıklarınızı okuyorum. Hep yazmak istedim aslında bugüne kısmetmiş. Sevgiler...Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz kızınıza.
Zaman su gibi gecsın bızler için sız hangı sehırdesınjz16 aydır 2. sıradayız.o kadar yoruldum ki artık.
İnşallah... Çanakkale, ya sizin?Zaman su gibi gecsın bızler için sız hangı sehırdesınjz
İstanbulİnşallah... Çanakkale, ya sizin?
Merhaba bizde agustostan beri 1 siradayiz her pazartesi telefon gelir bu hafta dite gecti kizimizin herseyini hazirladik ama arayan soran yok bende herseyini topladim telefon gelirse hemen yerlestiririm diye kendimi avutuyorum 1.surada beklemek dahada bi zormus ins tez zamanda telefonunuz calar hangi ildesinizMerhabalar... Ben de uzun zamandır 1. Sıradayım. Sabırla bekliyorum demek isterdim. Ama artık nefesim daralıyor. Ne zaman gelicek bilmiyorum. Gördüğüm, duyduğum her şey, her olay her insan bana gelecek kızımı düşündürüyor. Gerçi düşünmediğim zaman yokta. Evlat edinme sayfalarını,evlat edinen insanları takip ediyorum. Onlara bakarak mutlu oluyorum, belki kendimi onların yerine de koyuyorum. bebek alışveriş sitelerinde geziniyorum. Aklım fikrim hep kızım. Menzil'i okurken doğum sancıları diye söylenirdi umarım benimki de öyledir. Hazırlıklar olabildiği kadar tamam, ben tamam 1. Sıradayım daha ne olsun..... AMA YOK İŞTE...
Merhaba. Evet 1. Sırada olmak zor gerçekten. Her an gelebilir diye yüreğin sıkışmış beklersin, gün sonu bi hüzün kaplar. Yine gelmedi diye. her güne aynı umutla başlar, aynı can sıkıntısıyla bitirirsin. Telefonu elinden bırakamazsın, sürekli kontrol edersin..... Bu da böyle bir kısırdöngü işte. Yapacak başka bir şey yok. Ben odasını hazırlamadım henüz.... Her şey kolide. Hazırlamış olsaydım, daha gelmeden eskiyecekti.. Biz Tokattayız. Belki aynı zamanda gelir kızlarımız. Yine de çok heyecanlı... İnşallah eeeeen kısa,zamanda gelirler. Sevgiler...Merhaba bizde agustostan beri 1 siradayiz her pazartesi telefon gelir bu hafta dite gecti kizimizin herseyini hazirladik ama arayan soran yok bende herseyini topladim telefon gelirse hemen yerlestiririm diye kendimi avutuyorum 1.surada beklemek dahada bi zormus ins tez zamanda telefonunuz calar hangi ildesiniz
Gözünüz aydınMerhaba.bugün kurumu aradı eşim. Erkekte 17 kızda 30 a düşmüş sıramız.az kaldı bebişime. Paylaşmak istedim sizlerle..
Teşekkür ederim.hepimizin evi tez zamanda bebek sesleriyle şenlensin inşallah.Gözünüz aydın![]()
siz nerden ve ne zaman başvurdunuzMerhaba.bugün kurumu aradı eşim. Erkekte 17 kızda 30 a düşmüş sıramız.az kaldı bebişime. Paylaşmak istedim sizlerle..