• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
sıralar çok yavaş ilerliyor :KK43: bizimde net sıramız temmuzda belli olacak
Sanırım İzmir biraz daha çabuk ilerliyor.1 buçuk ayda 6 erkek 9 kız bebek ailesine kavuşmuş.sıramız 23 dü 17 olmuş erkek bebekte.Tabi bunu biz düşündük.Evlat edinmek ten vazgeçen var mı önümüzde onu bilmiyorum.

Sanırım İzmir biraz daha çabuk ilerliyor.1 buçuk ayda 6 erkek 9 kız bebek ailesine kavuşmuş.sıramız 23 dü 17 olmuş erkek bebekte.Tabi bunu biz düşündük.Evlat edinmek ten vazgeçen var mı önümüzde onu bilmiyorum.

yılbaşı sonrası sıralar yeniden düzenleniyor, yaşı 40'ın üstüe çıkanlar direk 1-2 yaş sırasına alınıp sizin önünüzden çıkarılıyor. izmir'de özellikle ocak ayında sıralar o yüzden daha fazla atıyor. ama mesela sıranız daha düşük sayılarda olsaydı, önünüzde daha az kişi olacağıdan belki üst yaş gurubuna geçen olmayacağı için daha az atmış veya hiç atmamaış olacaktı. o yüzden bu ayı çok baz almayın derim ben :(

yılbaşı sonrası sıralar yeniden düzenleniyor, yaşı 40'ın üstüe çıkanlar direk 1-2 yaş sırasına alınıp sizin önünüzden çıkarılıyor. izmir'de özellikle ocak ayında sıralar o yüzden daha fazla atıyor. ama mesela sıranız daha düşük sayılarda olsaydı, önünüzde daha az kişi olacağıdan belki üst yaş gurubuna geçen olmayacağı için daha az atmış veya hiç atmamaış olacaktı. o yüzden bu ayı çok baz almayın derim ben :KK43:
Yaaaa.Hiç aklıma gelmemişti.Bizde seviniyorduk Mayıs haziran gibi gelir diye.Napalım geç olsun güç olmasın artık.

Bize de bu ay mektup gelecekmiş güncel sıramızı bildiren. Son 3 aydır hiç gelişme yok... İnşallah şimdi yılbaşı sonrası diye birden çok düşüş olur.

Bize de bu ay mektup gelecekmiş güncel sıramızı bildiren. Son 3 aydır hiç gelişme yok... İnşallah şimdi yılbaşı sonrası diye birden çok düşüş olur.
benim daha sıram bile belli değil ve yaşım sınırda nerdeyse kızımız olsun istiyorduk ama yaşımdan dolayı erkek tercihin de de bulunduk.erkek sırası daha çabuk geliyormuş
hepimiizn hakkın da hayırlısı

benim daha sıram bile belli değil ve yaşım sınırda nerdeyse kızımız olsun istiyorduk ama yaşımdan dolayı erkek tercihin de de bulunduk.erkek sırası daha çabuk geliyormuş
hepimiizn hakkın da hayırlısı
39 musun? İnşallah 45 yaş kanunu çıkar.

Slm iyi yurekli anne ve anne adayları....Kendimi iyi hissetmedigimde bu forum okumak bana çok iyi geliyor..gerçekten hepinizi tebrik ediyorum.çok merhametli annelersiniz..benim dayımın gelini 15yildir çocuğu yok,ve aile baskısından dolayi evlat edinemiyor. çok çok üzülüyor.Bende yıllar sonra şükürler olsun kızımı dogurdum. 2.çok istedik tup tedaviler vs...bir türlü olmadı. sizin heyacaninizi,sevincimizi,uzuntunuzu sanki sizlerle yaşıyorum inanın..
Allah tan dilerim ki,hepiniz yavrulariniza tez zamanda kavusursinuz.

Kızlar merhaba.... kızım 41 günlük oldu bile... geçmeyen günler su gibi geçiyor... 2 hafta sonra Mevlüt yapıcam minnoşuma.... hiçbirşeyden eksik kalmasın yavrum ....sıra gelmedi gelmedi diye ağlıyordum herşeyin bir vakti zamanı varmış.... annesi benim için onu doğurmuş.... mahkemesi 3 haftada bitti şaşırdık uzman bile şaşırdı.... çok çabuk oldu dedi şükürler olsun..... ben bilen arkadaş varsa yazabilir mi..... il dışına çıkıcaz dilekçe yazılacakmış nasıl yazılacak bilmiyoruz bilen varsa bi örnek msj atabilşr mi

Kızlar merhaba.... kızım 41 günlük oldu bile... geçmeyen günler su gibi geçiyor... 2 hafta sonra Mevlüt yapıcam minnoşuma.... hiçbirşeyden eksik kalmasın yavrum ....sıra gelmedi gelmedi diye ağlıyordum herşeyin bir vakti zamanı varmış.... annesi benim için onu doğurmuş.... mahkemesi 3 haftada bitti şaşırdık uzman bile şaşırdı.... çok çabuk oldu dedi şükürler olsun..... ben bilen arkadaş varsa yazabilir mi..... il dışına çıkıcaz dilekçe yazılacakmış nasıl yazılacak bilmiyoruz bilen varsa bi örnek msj atabilşr mi
Maşallah o kadar oldu mu minnak.zaman nasıl geçiyor.rabbim uzun ömürler versin inşallah.:cry::dua:

Hayirli olsun tatlım.yavrunuzla mutlulugunuz daim olsun İNŞALLAH....

Ben beklerken sana yazmıştım aynı şeyi, o zaman değil ama şimdi anladığına eminim :) herhangibir bebeği değil, o bebeği bekledin sen :) şimdi günlere yetişemiyorsun ya bi bakmışsın yaşı dolmuş, bi bakmışsın koşturuyo etrafta anne diyo bu ne diyo :) inan anlamayacaksın geçen zamanı....

dilekçeye gelince; eğer geç kalmadıysam;

tarih

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı
....................... İl Müdürlüğü'ne

Tarafımıza geçici bakım sözleşmesi ile teslim edilmiş olan .............. TC kimlik No'lu ... (adı soyadı)... ile birlikte ......... tarihleri arasında .......... adresine ...... nedeniyle il dışı seyehat planlamaktayız. Olurlarınıza arz ederiz.

adınız soyadınız
TC Numaranız
imzanız

Bunu biz kuruma faksladıktan ve olur aldıktan sonra il dışına çıktık hep. yola çıkmadan birkaçgün önce önce telefonla bildirip bu dilekçeyi faksladık, sonrasında da olur aldık.

Umarım işinizi görür :)

Ben beklerken sana yazmıştım aynı şeyi, o zaman değil ama şimdi anladığına eminim :) herhangibir bebeği değil, o bebeği bekledin sen :) şimdi günlere yetişemiyorsun ya bi bakmışsın yaşı dolmuş, bi bakmışsın koşturuyo etrafta anne diyo bu ne diyo :) inan anlamayacaksın geçen zamanı....

tarih

Tarafımıza geçici bakım sözleşmesi ile teslim edilmiş olan .............. TC kimlik No'lu ... (adı soyadı)... ile birlikte ......... tarihleri arasında .......... adresine ...... nedeniyle il dışı seyehat planlamaktayız. Olurlarınıza arz ederiz.

adınız soyadınız
TC Numaranız
imzanız

Bunu biz kuruma faksladıktan ve olur aldıktan sonra il dışına çıktık hep. yola çıkmadan birkaçgün önce önce telefonla bildirip bu dilekçeyi faksladık, sonrasında da olur aldık.

tarih

adınız soyadınız
TC Numaranız
imzanız

Çok teşekkür ederim.... inşallah büyüdüğü anne dediği günleride görürüm .... geldiği günü gördüm ya şükürler olsun.... annem diye sevmek kızımı hayaldi gerçek oldu ne güzel bi duyguymuş annem diye sevmek bebeğini şükürler olsun .... kızımın herşeyini yaşıyorum sanki doğurmuşum gibi göbek bağı bende düştü ... kırkı derken büyüyor yavrum ... beni gören zayıflamışsın diyor... onunla ilgilenmekten yemek yemeyi unutuyorum .... olsun kızım sağlıklı olsun yeter ..... tez zamanda sıralar ilerlesin kavuşun inşallah harika bi duygu evimize neşe geldi.... Altın top geldi

Çok teşekkür ederim.... inşallah büyüdüğü anne dediği günleride görürüm .... geldiği günü gördüm ya şükürler olsun.... annem diye sevmek kızımı hayaldi gerçek oldu ne güzel bi duyguymuş annem diye sevmek bebeğini şükürler olsun .... kızımın herşeyini yaşıyorum sanki doğurmuşum gibi göbek bağı bende düştü ... kırkı derken büyüyor yavrum ... beni gören zayıflamışsın diyor... onunla ilgilenmekten yemek yemeyi unutuyorum .... olsun kızım sağlıklı olsun yeter ..... tez zamanda sıralar ilerlesin kavuşun inşallah harika bi duygu evimize neşe geldi.... Altın top geldi
Kiyamam ya, valla okurken gözlerim dolu,dolu okuyorum.Rabbim utandirmasin güle güle buyutun inşallah .....Darisi tum bkleyenlerin basina olsun...

Kiyamam ya, valla okurken gözlerim dolu,dolu okuyorum.Rabbim utandirmasin güle güle buyutun inşallah .....Darisi tum bkleyenlerin basina olsun...
Amin inşallah .... Rabbim kimseyi bu hasretle sınamasın.... Bekleyen herkesi tez vakitte kavuştursun inşallah ...Ben çok bekledim ama değdi çok tatlı çok güzel bir kızım var gören deli oluyor.... kayınvalide elin çocuğu diyordu.... şimdi birgün arayla arıyor soruyor napıyor diyo.... onu bile eritti yavrum... her hafta sonu bizi çağırıyor kayınvalide kızımı görmek için hani el çocuğuydu yaaa öle değil işte... o benim canım canı .... benim yavrum o .,, el değil benim çocuğum o...

Amin inşallah .... Rabbim kimseyi bu hasretle sınamasın.... Bekleyen herkesi tez vakitte kavuştursun inşallah ...Ben çok bekledim ama değdi çok tatlı çok güzel bir kızım var gören deli oluyor.... kayınvalide elin çocuğu diyordu.... şimdi birgün arayla arıyor soruyor napıyor diyo.... onu bile eritti yavrum... her hafta sonu bizi çağırıyor kayınvalide kızımı görmek için hani el çocuğuydu yaaa öle değil işte... o benim canım canı .... benim yavrum o .,, el değil benim çocuğum o...
burnumun direğini sızlattınız. çok duygulandım çokk... Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah . Allah ım hepimizin yardımcısı olsun

Bana ekim ayında buradan bir mesaj gelmiş, Yen'i gördüm. Şöyle yazıyor...

Merhaba. Kasimda dogacak bir bebege hamileyim. Ancak ona bakabilecek guce,duruma ve imkana sahip degilim. Kisiler arasi yasal anlaşmayla duzgun evlat hasreti ceken bir aileye riza yolu ile evlatlik vermek istiyorum. Ilgilenirseniz bana burdan yazabilirsnz?

Ayni mesajı alan var mı? Herkese mi yolladı acaba?

Back