tekirdağ ...inşallahhhhhhHangi ildesiniz biran once telefonunuz calar ins
İlk sizseniz, sıra yoktur ki? İlk gelen bebek sizin demekki? Bu büyük şans bence. Siz karar verdiyseniz çevreyi boşverin konuşan çok insan olur bu sizin hayatınız. Tüm illerden mi dediniz?mrhaba arkadaslar.ben yeni katıldım aranıza.bende evlat edinmek için basvurdum bu ayın3de.kayseriden ikamet ediyorum ve kayseriden basvuran ilk kişi bizmişiz ilk sırada siz varsınız kayseriden olarak dediler bu iyi birseymi.sıranın ne oldunu dahi bilmiyorum.erkek cocugu istiyoruz biz.nekadar surer sizce fkirlerinizi alabilirmiyim.birde cevremdekiler cok acele ettimizi ve ilerleyen senlerde sıkıntı olacagını geri vazgecmemizi söylüyorlar korkutuyorlar bizi.napacamı ne düşünecemi şaşırdım.yardımcı olurmusunuz tşkler şimdiden
İlk sizseniz, sıra yoktur ki? İlk gelen bebek sizin demekki? Bu büyük şans bence. Siz karar verdiyseniz çevreyi boşverin konuşan çok insan olur bu sizin hayatınız. Tüm illerden mi dediniz?[/QUO.
Yok canim sadece kayseri dedik ama secme hakkiniz yok dediler cunku sen burda oturursun cocuk adanadan gelir biz bile karar vermiyoruz dediler.sadece cinsiyetini ve 0-1 yas istedik geri kalan onlara kaldi.Esimle tekrar konustuk egerki akrabalardan soz eden olursa bu konu hakkinda kayseriyi terk ederim gerekirse dedi.sonumuz hayir olsun.ve kayseriden basvuran biz ve bizden sona 1 kisi daha varmis kayseriden basvuran olarak 1cisiniz 1 siradasiniz dedi.ben bunu anlamadim iste canim
Yasim 30 esiminde 31.4 senelik evliyiz ama saglik sorunu yuzunden hicbirsekilde olmuycani ogrendik tabi rabbimden umut kesilmez.esimde bende kararliyiz ama akrabalarimizda iste hakli olarak baskasinin cocuna bakabilcekmisiniz iste buyuynce gercek ailesini isterse sizin icin yikim olur bunlari yasamaya hazirmisiniz felan diyorlar.hic raziliklari yok hatta geri cekin basvurunuzu diyorlar.ister istemez bizde korkuyoruz.Hayırlı olsun. Yaşın kaç ? niçin acele ettiğinizi düşünüyorlar , ilerde niye sıkıntı olsun ki anlamadım. eşinle iyi düşünüp karar verdiyseniz bence çevredekilerin dediklerine kulak asmayın.
Kızlar nasıl ya Evlat edindiğimiz bebeği emzirmek için ne yapmalı anlamadım lütfen cevap yazınB
Ben Siram belli olunca başlasam mi denemeye diyorum
mrhaba arkadaslar.ben yeni katıldım aranıza.bende evlat edinmek için basvurdum bu ayın3de.kayseriden ikamet ediyorum ve kayseriden basvuran ilk kişi bizmişiz ilk sırada siz varsınız kayseriden olarak dediler bu iyi birseymi.sıranın ne oldunu dahi bilmiyorum.erkek cocugu istiyoruz biz.nekadar surer sizce fkirlerinizi alabilirmiyim.birde cevremdekiler cok acele ettimizi ve ilerleyen senlerde sıkıntı olacagını geri vazgecmemizi söylüyorlar korkutuyorlar bizi.napacamı ne düşünecemi şaşırdım.yardımcı olurmusunuz tşkler şimdiden
Merhaba daha birkaç gün önce tayin meselesini sormuştum. Peki sıranızda da değişme olacak mo bu durumda? Ev ziyaretleriniz yapılmış mıydı yoksa Malatya’da mı yapılacak?Arkadaş lar sırayla kim ilgileniyordu?
Ben sıradaydim diyarbakirdi başvuru yerim. Su an malatyaya tayin çıktı ve malatya ya evraklarimizi istedik. Bilginiz olsun. Umarım herkes hayirlisi ile yavrularına kavuşur
Teşekkür ederim sizin de bi an önce kavuşma gununuz gelir umarımCanım soruna cevap veremeyeceğim ama şimdiden hayırlı olsun diyorum
Merhaba canim. Bizim diyarbakirdayken ev ziyaretimiz gerçekleşmedi. Diyarbakirla malatya kendi aralarinda dosyayı faxladilar.biz biraz zaman gectikten sonra sosyal hizmetlere gidip dosyamizla alakali bilgi aldik. Henüz ev ziyateti buradada gerceklesmedi 3 ay oldu hala bir haber de yokMerhaba daha birkaç gün önce tayin meselesini sormuştum. Peki sıranızda da değişme olacak mo bu durumda? Ev ziyaretleriniz yapılmış mıydı yoksa Malatya’da mı yapılacak?
Yaa.. peki sıra değişecek miymiş artık Malatya’dan ilerleyecek olduğuna göre... en başa sarmaz değil mi? Bizim sürekli tayin durumumuz var belki bebek gelene kadar2-3defa bile taşınabiliriz.sürekli geri atarsa yandıkMerhaba canim. Bizim diyarbakirdayken ev ziyaretimiz gerçekleşmedi. Diyarbakirla malatya kendi aralarinda dosyayı faxladilar.biz biraz zaman gectikten sonra sosyal hizmetlere gidip dosyamizla alakali bilgi aldik. Henüz ev ziyateti buradada gerceklesmedi 3 ay oldu hala bir haber de yok
Gerçi sıra alamamıştınız zaten de mi.. umarım bi an önce gelirler ziyarete sıranızı alırsınızMerhaba canim. Bizim diyarbakirdayken ev ziyaretimiz gerçekleşmedi. Diyarbakirla malatya kendi aralarinda dosyayı faxladilar.biz biraz zaman gectikten sonra sosyal hizmetlere gidip dosyamizla alakali bilgi aldik. Henüz ev ziyateti buradada gerceklesmedi 3 ay oldu hala bir haber de yok
Inanin sizin adiniza coknsevindim darisi benim ve benim gibi bekleyenlerin basina.tavsiyeleriniz ve dusunceleriniz icinde cok tsk ederim icime su serptiniz.tabi kimseye birseyde denmiyor buyuktur bildigi vardir dusunceleri hep onemlidir dusuncesi varya bizde oyuzden ister istemez etkileniyoruz.cok tsk ediyorumöncelikle başvurunuz hayırlı uğurlu olsun. bu süreç uzun bir süreç, evet sancılı da bir süreç ama inanın sonuda iyiki doğurmamışım diye şükredeceğiniz bir süreç....
ilerleyen senelerde nasıl bir sıkıntı olacakmış ki? bunu söyleyen kişiler daha önce evlat edinmiş de mi sıkıntı yaşamış???? beklerken çok duydum bende, bilmem kimin bilmem kimi de şöyle yaşamış, böyle olmuş diye.... ama inanın insanlar bilgisiz konuyla ilgili... atıyorum koruyucu aile olan kişiyi evlat edinmiş sanıyorlar, koruyucu ailedeki çocuk ailesine dönebiliyor ve bunu bilmeyen kişi olayı size farklı anlatabiliyor. yada en basiti daha önce diyanet alo fetva hattı evlat edinmeye caiz değil derken şimdi caiz olduğunu söylüyor. yani bu yolda kırkbin tane şey duyabilirsiniz farklı farklı. önemli olan duyduklarınızdan etkilenip etkilenmeyeceğiniz...
20 ay oldu kızımı kucağıma alalı, şükretmediğim tekbir günüm yok. sevemezsem diye birşey zaten yok. daha onu görmeden sevmeye başlayacaksınız zaten. tıpkı biyolojik annelerin henüz doğum yapmadan karnını okşaken kurduğu bağ gibi bir bağ olacak zaten ilerleyen zamanda aranızda. hiç güzel mi çirkin mi diye düşünmeyeceksiniz sizee o telefon geldiğinde, inşallah sağlıkla büyütürüm yeterli anne baba olurum diyeceksiniz sadece. ve evet yeterinden fazla da anne baba olacaksınız. çünkü yepyeni bir hayata merhaba diyeceksiniz onunla ve öncesindeki hayatınız ne kadar mükemmel de olsa kucağınızda o mis kokuyla anlayacaksınız asıl hayatın bu olduğunu...
Siraniz hayirli olsun uzmanla konustunuz mu ne kadar surede geliyo flan diye cevrenizin dediklerine takilmayin onemli olan sizin hissettikleriniz siz yasiyacaksiniz cevre degil biz 30 aydir bekliyoruz agustostan beride 1 siradayiz gelsin artik diye yol gozluyoruz rabbim bekleyen herkesi biran once kavustursun insmrhaba arkadaslar.ben yeni katıldım aranıza.bende evlat edinmek için basvurdum bu ayın3de.kayseriden ikamet ediyorum ve kayseriden basvuran ilk kişi bizmişiz ilk sırada siz varsınız kayseriden olarak dediler bu iyi birseymi.sıranın ne oldunu dahi bilmiyorum.erkek cocugu istiyoruz biz.nekadar surer sizce fkirlerinizi alabilirmiyim.birde cevremdekiler cok acele ettimizi ve ilerleyen senlerde sıkıntı olacagını geri vazgecmemizi söylüyorlar korkutuyorlar bizi.napacamı ne düşünecemi şaşırdım.yardımcı olurmusunuz tşkler şimdiden
Merhaba biz ankarada 2.5 yil bekledik sirada tayinimiz cikti dosyamizi erzuruma tasidik muracaat yilina gore siraya giriyorsunuz 1.siradayiz 3 aydir bekliyoruz bakalim yazin tayinciyiz tekrar ins burdayken gelirYaa.. peki sıra değişecek miymiş artık Malatya’dan ilerleyecek olduğuna göre... en başa sarmaz değil mi? Bizim sürekli tayin durumumuz var belki bebek gelene kadar2-3defa bile taşınabiliriz.sürekli geri atarsa yandık
Canim benim sorduk erkek cocuguna en fazla 1.5 yil veriyorlar.biz basvurdumuz gun bayanin biride cocugu almislar son prosodurler geregi gelmis imza felan atti gitti.oda erkek cocuk almis ve tam 1 yil surdu dedi.yani en assa 1 yilimiz var.Siraniz hayirli olsun uzmanla konustunuz mu ne kadar surede geliyo flan diye cevrenizin dediklerine takilmayin onemli olan sizin hissettikleriniz siz yasiyacaksiniz cevre degil biz 30 aydir bekliyoruz agustostan beride 1 siradayiz gelsin artik diye yol gozluyoruz rabbim bekleyen herkesi biran once kavustursun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?