• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Rabbim en kisa zamanda sizlerde nasip etsin çok güzel duygu canim kızım kurumda usutmus bronşit olmuş tedavi görüyoruz sabredin arkadaşlar olacak allahın izniyle dualrim sizinle ben yaklaşık 3 yil bekledim şimdi Maviş gözlü bir kızım var
Çok çok geçmiş olsun.minik yavrumuza rabbim şifa versin

Merhabalar herkese çok zaman oldu bakamadım hiç buralara. Öncelikle allah bekleyen herkesi bi an önce yavrularına kavuştursun inşallah.. ve çok merak ediyorum menzil54 nasılsın artık kavuşmuş ol kızına nolur ??

Amin ins her gece dua ediyorum telefonla uyanayim diye ama kismet artik bekleyen herkes biran once kavussun ins

Ben yazdım. Haziranda aradığımız da 36. Sıradayık. 1 hafta önce aradığımız da ise 23 e düşmüşüz.nedenini sorduğumuzda yaz ayları daha çabuk ilerliyor.bIrde dediler.sizde mi izmirden başvurdunuz.
siz kız erkek faketmez mi dediniz yani hiç 3 ayda 13 sıra ilerlediğini görmedim. kız 0-1 yaş bizim ve hazirandan beri 3 sıra ilerledi sadece aklım almıyor:(

Bugün dosyayı teslim ettik 3 hafta sonra ev ziyareti var ama aksilik çıktı muhasebeci mal gelir belgesine kar değil zarar göstermiş böyle bir durum yasayyaşayan oldu mu

siz kız erkek faketmez mi dediniz yani hiç 3 ayda 13 sıra ilerlediğini görmedim. kız 0-1 yaş bizim ve hazirandan beri 3 sıra ilerledi sadece aklım almıyor:KK43:
Evet kız erkek fark etmez dedik.hazirana kadar çok yavaş ilerledi hatta.bizde şaşırdık.sizdemi izmirden başvuru yaptınız

Çok sukur bitti bizim bekleyisimiz Kavuştuk yavrumuza nasıl anlatılır ki Rabbim bekleyen herkese yaşatsın tarifi yok İnsanız aklımıza mutlaka bazen şüphe düşüyor dur ams inan bana yok öyle bişey ben sanki yüzyıldır anneyim minigim sanki yüzyıldır bu evin evladı şükrüm sonsuz tez zamanda dolsun bütün kucaklar

Çok güzel bir haber :KK76: , Gözün aydın olsun cnm. Darısı biz bekleyenlere olsun :anneadayı: . Bir mahsuru yoksa kaç ay bekledin , kız mı-erkek mi , hangi şehir ? Çok sordum biliyorum da kendimle kıyaslamak için , ben başvuru yapalı 11 ay bitecek daha sıramı bile öğrenemedim :110:

Çok sukur bitti bizim bekleyisimiz Kavuştuk yavrumuza nasıl anlatılır ki Rabbim bekleyen herkese yaşatsın tarifi yok İnsanız aklımıza mutlaka bazen şüphe düşüyor dur ams inan bana yok öyle bişey ben sanki yüzyıldır anneyim minigim sanki yüzyıldır bu evin evladı şükrüm sonsuz tez zamanda dolsun bütün kucaklar
Çok sevindim gözünüz aydın Rabbim hayırlı evlat eylesin amin

Çok sevindim gözünüz aydın Rabbim
Çok güzel bir haber :KK76: , Gözün aydın olsun cnm. Darısı biz bekleyenlere olsun :anneadayı: . Bir mahsuru yoksa kaç ay bekledin , kız mı-erkek mi , hangi şehir ? Çok sordum biliyorum da kendimle kıyaslamak için , ben başvuru yapalı 11 ay bitecek daha sıramı bile öğrenemedim :110:
Aminnn tez zamanda bekleyen isteyen herkese nasip olsun kız erkek terk Rıza bizim tercihimiz hiç beklemiyorduk e az 4 5 ay var dedik ama bi öğlen vakti ansızın telefon geldi

Aaayyy ne güzel :super:, Allah sağlıkla huzurla büyütmeni nasip etsin canım . Keşke bana da böyle ansızın bir telefon gelse :KK16:. Oğlun mu oldu kızın mı

Back