- 27 Şubat 2013
- 14.458
- 41.265
- 798
yeni gördüm kusura bakmalın. evet izmirden başvurduk 0-1 yaş kız bebek sıramız 11 ama 3 aydır ilermeyior maalesef ada 1 sıra gitti temmuza kadar bu sene baya iyli gitmiştiEvet kız erkek fark etmez dedik.hazirana kadar çok yavaş ilerledi hatta.bizde şaşırdık.sizdemi izmirden başvuru yaptınız
Önemli değil.sizin az kalmış yinede.bizim daha çok var.rabbim Hayırlısı nı versin.Tez zamanda kavuşun inşallah sıra bize gelsinyeni gördüm kusura bakmalın. evet izmirden başvurduk 0-1 yaş kız bebek sıramız 11 ama 3 aydır ilermeyior maalesef ada 1 sıra gitti temmuza kadar bu sene baya iyli gitmişti
Allahım ben Kurdeşen dökerim heralde.ne zaman hazırlığa başladınız. sizin 2.5 yıl olmuş.kızmı erkekmi bekliyorsunuz.bizim daha 1 yıl 4 ay oldu.en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz inşallah.Bizde 2015 nisan ayinda basvurumuzu yaptik 1 siradayiz 2.5 aydir herseyi hazirladik ama ne arayan ne soran var 1 e dusunce beklemek daha zormus
20 gun once kurdesen doktum bende siramiz 1e dusunce yaptik hazirligimizi onun oncesinde hic birsey almamistik kiz bebek bekliyoruz rabbim herkesi bebeklerine kavustursun insAllahım ben Kurdeşen dökerim heralde.ne zaman hazırlığa başladınız. sizin 2.5 yıl olmuş.kızmı erkekmi bekliyorsunuz.bizim daha 1 yıl 4 ay oldu.en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz inşallah.
.Aaayyy ne güzel, Allah sağlıkla huzurla büyütmeni nasip etsin canım . Keşke bana da böyle ansızın bir telefon gelse . Oğlun mu oldu kızın mı
malesef arkadaşım ...Merhabalar herkese çok zaman oldu bakamadım hiç buralara. Öncelikle allah bekleyen herkesi bi an önce yavrularına kavuştursun inşallah.. ve çok merak ediyorum menzil54 nasılsın artık kavuşmuş ol kızına nolur ??
arkadaşım ben 1 senedir 1 nci sıradayım hala bekliyorum yılbaşında eve kağıt geldi ilk sıradasınız diye ve hala beklemedeyim....inşallah siz hemen kavuşursunuz ...Amin ins her gece dua ediyorum telefonla uyanayim diye ama kismet artik bekleyen herkes biran once kavussun ins
hayırlı olsun ....darısı başımıza inşallahhhhhÇok sukur bitti bizim bekleyisimiz Kavuştuk yavrumuza nasıl anlatılır ki Rabbim bekleyen herkese yaşatsın tarifi yok İnsanız aklımıza mutlaka bazen şüphe düşüyor dur ams inan bana yok öyle bişey ben sanki yüzyıldır anneyim minigim sanki yüzyıldır bu evin evladı şükrüm sonsuz tez zamanda dolsun bütün kucaklar
Merhaba saburlı anneler bir şey sormak istiyorum temmuzda bizim başvuru zamanımız gelecek ama sonrasında tayinimiz çıkacak. yaşadığımız şehirde başvuru yapıp sonra gidince işler nasıl ilerliyor biliyor musunuz?
Hangi ildesiniz biran once telefonunuz calar inskızlar uzun bir süredir yoktum.... kız kardeşim doğum yaptı ona bakmaya gittim .... tabiki yeğenimede banada biraz bebek bakmada ustalık oldu :) .... şimdi ondan ayrrılmak çok zor oldu 1 buçuk aydır bebişleydim.... onun kokusu anlatılmaz alıp getirmek geldi buraya annesi verirmi.... annem kuruma başvuru yapmadan önce sölemiştim asla olmaz demişti.... dinlemedim başvurdum ....sonra annem kabul etti .... iyiki başvurmuşum bebek herşey insanın dünyası ondan ayrıldım geldiğimden beri ağlıyorum....hergün kardeşimden vidyo resim istiyorum....bağlandım çocuğa....bide kendimin olsa...gelse kızımmm ....bekletmese daha fazla....kimse pişman olmasın .....evin resmen kokusu değişiyor .....bu arada yeğenimde kız....kızıma arkadaş geldi bile.....kurumu aradım .....MALESEF.....kız bebek hala yokmuş.....ben yine beklemede....aralıkta 3 sene olacak .....bu nasıl iş anlamadım ....geçen yılbaşından beri ilk sıra benim ..... ama benim kız hala gelmedi ....
Ben Siram belli olunca başlasam mi denemeye diyorumKızlar emzirmeyle alakalı araştırma falan yapıyor musunuz ? Pompa ile çalışan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?