Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
zaman ne çabuk geçiyor, kaç arkadaş kavuştu bebeğine :) ilk bu topiği okuduğumda daha başvuru bile yapmamıştık. şimdi ise belki 2 ayımız belki de 3 ayımız var zaman az kaldı... inanın başvuru yaptıktan sonra insan hiç farketmeden zaman geçiyor.. şubat 2016 da başvuru yapan arkadaşlar da kavuştu bebeğine. mart 2016 başvurusu olan varmı listeye kimler eklendi acaba

Bizde eylul 2015 te basvurduk.2 yıl oldu.zaman geçiyor merak etmeyin.umutsuzluğa kapılmayın.odası da hazır oğlumun.bekliyoruz dört gözle.ihş herkez en yakın zamanda kavuşur bebeğine.

Evet kız erkek fark etmez dedik.hazirana kadar çok yavaş ilerledi hatta.bizde şaşırdık.sizdemi izmirden başvuru yaptınız
yeni gördüm kusura bakmalın. evet izmirden başvurduk 0-1 yaş kız bebek sıramız 11 ama 3 aydır ilermeyior maalesef ada 1 sıra gitti temmuza kadar bu sene baya iyli gitmişti

yeni gördüm kusura bakmalın. evet izmirden başvurduk 0-1 yaş kız bebek sıramız 11 ama 3 aydır ilermeyior maalesef ada 1 sıra gitti temmuza kadar bu sene baya iyli gitmişti
Önemli değil.sizin az kalmış yinede.bizim daha çok var.rabbim Hayırlısı nı versin.Tez zamanda kavuşun inşallah sıra bize gelsin

Bizde 2015 nisan ayinda basvurumuzu yaptik 1 siradayiz 2.5 aydir herseyi hazirladik ama ne arayan ne soran var 1 e dusunce beklemek daha zormus
Allahım ben Kurdeşen dökerim heralde.ne zaman hazırlığa başladınız. sizin 2.5 yıl olmuş.kızmı erkekmi bekliyorsunuz.bizim daha 1 yıl 4 ay oldu.en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz inşallah.

Allahım ben Kurdeşen dökerim heralde.ne zaman hazırlığa başladınız. sizin 2.5 yıl olmuş.kızmı erkekmi bekliyorsunuz.bizim daha 1 yıl 4 ay oldu.en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz inşallah.
20 gun once kurdesen doktum bende siramiz 1e dusunce yaptik hazirligimizi onun oncesinde hic birsey almamistik kiz bebek bekliyoruz rabbim herkesi bebeklerine kavustursun ins

Bizim 13 ay oldu başvuru yapalı.... Çevremdeki herkes Nisan mayıstan sonra gelir diyor. Bakalım

Belki yanlış cümle belki tam karşılığı bu değil ama meleğin iz azcık kendine gelip kucağınızda uyudugunda hele birde elini yanağınıza koydugunda iyi ki doguramamisim diyosunuz inanın yok bunun tarifi hissi şükürler olsun Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun

malesef arkadaşım ... ...... 3 sene olacak hala bekliyorummm

Amin ins her gece dua ediyorum telefonla uyanayim diye ama kismet artik bekleyen herkes biran once kavussun ins
arkadaşım ben 1 senedir 1 nci sıradayım hala bekliyorum yılbaşında eve kağıt geldi ilk sıradasınız diye ve hala beklemedeyim....inşallah siz hemen kavuşursunuz ...

hayırlı olsun ....darısı başımıza inşallahhhhh

kızlar uzun bir süredir yoktum.... kız kardeşim doğum yaptı ona bakmaya gittim .... tabiki yeğenimede banada biraz bebek bakmada ustalık oldu :) .... şimdi ondan ayrrılmak çok zor oldu 1 buçuk aydır bebişleydim.... onun kokusu anlatılmaz alıp getirmek geldi buraya annesi verirmi.... annem kuruma başvuru yapmadan önce sölemiştim asla olmaz demişti.... dinlemedim başvurdum ....sonra annem kabul etti .... iyiki başvurmuşum bebek herşey insanın dünyası ondan ayrıldım geldiğimden beri ağlıyorum....hergün kardeşimden vidyo resim istiyorum....bağlandım çocuğa....bide kendimin olsa...gelse kızımmm ....bekletmese daha fazla....kimse pişman olmasın .....evin resmen kokusu değişiyor .....bu arada yeğenimde kız....kızıma arkadaş geldi bile.....kurumu aradım .....MALESEF.....kız bebek hala yokmuş.....ben yine beklemede....aralıkta 3 sene olacak .....bu nasıl iş anlamadım ....geçen yılbaşından beri ilk sıra benim ..... ama benim kız hala gelmedi ....

Merhaba saburlı anneler bir şey sormak istiyorum temmuzda bizim başvuru zamanımız gelecek ama sonrasında tayinimiz çıkacak. yaşadığımız şehirde başvuru yapıp sonra gidince işler nasıl ilerliyor biliyor musunuz?

Menzil arkadaşım ben de artık bebeğine kavuşmuşsundur diye düşünmüştüm ama maalesef yanılmışım Neyse vardır bunda da bir hayır inşallah sonu çok güzel olacak.

Canım soruna cevap veremeyeceğim ama şimdiden hayırlı olsun diyorum

Kızlar emzirmeyle alakalı araştırma falan yapıyor musunuz ? Pompa ile çalışan var mı aranızda ?

Hangi ildesiniz biran once telefonunuz calar ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…