• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Amin evet InşaAllah hayırlısıyla çabuk olur biz çok erken mi heveslerin bilmiyorum şimdiden kıyafetler bile almak istiyorum ama kendimi tutuyorum
İnsan mağazayı eve getirmek istiyor anlıyorum sizi.o minicik kıyafetlerde kalıyor gözüm yıllardır.ama siz yinede tutun kendinizi.kaç aylık gelecek bilmiyoruz çünkü.cinsiyet tercihi yapmadıysanız bizim gibi Daha çelişkili.Sıraya girince biraz daha netleşiyor.

İnsan mağazayı eve getirmek istiyor anlıyorum sizi.o minicik kıyafetlerde kalıyor gözüm yıllardır.ama siz yinede tutun kendinizi.kaç aylık gelecek bilmiyoruz çünkü.cinsiyet tercihi yapmadıysanız bizim gibi Daha çelişkili.Sıraya girince biraz daha netleşiyor.
Yaptım canım erkek bebek

"2 yıldır burada gönüllü anne olarak çocuklara yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu çocukların yuvalarda hiçbir eksiklerinin olmadığını ancak birebir ilgi ve sevgiden mahrum olduklarını gördüm. Onların istedikleri özel olabilmekti. Birileri tarafından, diğer çocuklardan farklı olarak sevilmek… Orada hepsine aynı davranılıyor ve diğerlerinden hiçbir ayrıcalıkları olmuyordu. Sevgileri de eşitti. Herkes özenli davransa da hepsi aynı sevgiyi görüyordu çünkü.
Bir sorun yaşadıklarında tıpkı suçlu da olsa anne ya da babası tarafından her şeye rağmen kayrılmak gibi bir şeydi belki de gerçekten sevilmek... Onlar bunu “yalnız beni sevsinler” diye içlerinden hep geçiriyorlar bazen de açıkça ifade ediyorlardı. Bunu gördükçe koruyucu aileliğin önemini daha da anladım.
" ALINTI

Ben de daha önce istenilen evrakları düzenleyerek dün itibariyle koruyucu annelik için sıraya alındım. Sabırsızlıkla çağrılacağım günü beklemekteyim. Ne kadar sürede kavuşurum fıstık kızıma? Bilgisi olanlarınız var mı? İl Ankara.

Ben de daha önce istenilen evrakları düzenleyerek dün itibariyle koruyucu annelik için sıraya alındım. Sabırsızlıkla çağrılacağım günü beklemekteyim. Ne kadar sürede kavuşurum fıstık kızıma? Bilgisi olanlarınız var mı? İl Ankara.[/QUO
Hayırlısı olsun.inş en kısa zamanda kavuşursunuz

Arkadaşlar biraz kafam karışık fikirlerinize ihtiyacım var. 2015 Temmuz'da hem kız hem erkek bebek sırasına girdik. Ama kız istiyoruz erkek bebeği iptal etmek için kuruma gittik bugün sıramızın 10 olduğunu öğrendik. Kız bebekte ise 50. sıradayız hala :( arada bu kadar büyük fark olduğunu öğrenince dilekçeyi vermedik. Ama gönlüm kızdan yana.

En az 2 yıl daha kızımızı beklesek mi? Yaklaşık 5 yılda sıra gelmiş olacak :((

Arkadaşlar biraz kafam karışık fikirlerinize ihtiyacım var. 2015 Temmuz'da hem kız hem erkek bebek sırasına girdik. Ama kız istiyoruz erkek bebeği iptal etmek için kuruma gittik bugün sıramızın 10 olduğunu öğrendik. Kız bebekte ise 50. sıradayız hala :KK43: arada bu kadar büyük fark olduğunu öğrenince dilekçeyi vermedik. Ama gönlüm kızdan yana.

En az 2 yıl daha kızımızı beklesek mi? Yaklaşık 5 yılda sıra gelmiş olacak :KK43:(
Kalbinizin sesinin dinleyin bence ama 2 yıl daha beklemek çok uzun sabır istiyor...

Arkadaşlar biraz kafam karışık fikirlerinize ihtiyacım var. 2015 Temmuz'da hem kız hem erkek bebek sırasına girdik. Ama kız istiyoruz erkek bebeği iptal etmek için kuruma gittik bugün sıramızın 10 olduğunu öğrendik. Kız bebekte ise 50. sıradayız hala :KK43: arada bu kadar büyük fark olduğunu öğrenince dilekçeyi vermedik. Ama gönlüm kızdan yana.

En az 2 yıl daha kızımızı beklesek mi? Yaklaşık 5 yılda sıra gelmiş olacak :KK43:(

Yaşınız henüz çok ileri değilse 2 yıl daha sabredebilirsiniz. Gönlünüze göre olur. Ben öyle yapardım.

Sizi en çok hangisi mutlu edecekse öyle yapın.2 yıl daha sabrım var diyorsanız bekleyin ya da en kısa zamanda bebeğime kavuşmak daha mutlu edecek beni diyorsanız beklemeyin.yüreğinizi dinleyin.

çok çok uzun zamandır gizli gizli okuyorum bu sayfayı yazılan her sayfayı hemen hemen yorumu okumuşumdur 7 yıllık evliyim evlendiğim zamankulaktan dola bilgilerle 5. yıllık evlilik şartı var zannediyordum başvuru yapmak için zaman geçmez diyordum
sonra tüp bebekte değişen teknoloji acabalar la geçen 7 yıl 4 başarısız deneme 1 başarısız gebelik...
sonuç olarak 15/09 itibariyle bütün belgeler teslim edildi perşembe günüde ilk görüşmeye çağrıldık biliyorum önümde çok çok uzun bir yol var ama bende artık bir anne adayıyım

çok çok uzun zamandır gizli gizli okuyorum bu sayfayı yazılan her sayfayı hemen hemen yorumu okumuşumdur 7 yıllık evliyim evlendiğim zamankulaktan dola bilgilerle 5. yıllık evlilik şartı var zannediyordum başvuru yapmak için zaman geçmez diyordum
sonra tüp bebekte değişen teknoloji acabalar la geçen 7 yıl 4 başarısız deneme 1 başarısız gebelik...
sonuç olarak 15/09 itibariyle bütün belgeler teslim edildi perşembe günüde ilk görüşmeye çağrıldık biliyorum önümde çok çok uzun bir yol var ama bende artık bir anne adayıyım
Hayırlısı olsun inşallah.

Okurken gözlerim doldu :cry:. ALLAH analı babalı büyütsün canım , ömür boyu mutlu bir aile olmanız dileğiyle. RABBİM biz bekleyenlere de bu duyguları tez vakitte yaşatsın inş. Bol bol öp kokla kuzunu :anne:
Rabbim en kisa zamanda sizlerde nasip etsin çok güzel duygu canim kızım kurumda usutmus bronşit olmuş tedavi görüyoruz sabredin arkadaşlar olacak allahın izniyle dualrim sizinle ben yaklaşık 3 yil bekledim şimdi Maviş gözlü bir kızım var

Back