- 12 Mayıs 2017
- 45
- 61
- 8
- 38
İstanbul'da sürenin çok uzun olduğunu duymuştum,bizde deniyoruz ama açıkçası henüz yolun başındayız ve kafamda hep bu ihtimaller var, konu çok uzundu ama aralarda çok garip ve aklımın almadığı yazılar gördüm, arkadaşlar yapmayın neden kimsesiz çocuklar var ve yaradan neden bazılarımıza anne olma şansını vermiyor hiç mi düşünmüyorsunuz. Yaradanın size şu hayatta bir canı kurtarma hakkını verdiğini hiç mi görmüyorsunuz. O sabilerin bir anne babaya, sizin de bir meleğe bir evlada ihtiyacınız var. Açıkçası bu konuda bir kadının tüp bebek tedavisi görürken maruz kaldığı onlarca hormon ilacına verilen dünya kadar paraya da acıyorum,evet acıyorum. 40-45 yaşlarında kadınlar,yüzlerinde sakal kıvamında tüylenmeler, ne için ? elbette ister insan kendi evladı olsun, onlarca deneme neden, orada bir can senin şefkatine muhtaç. biliyor musunuz bilmiyorum ama bazı günler havalandırmaya çıkmamayı bırakın,beşiklerinde gün geçiriyorlar.
kendi adıma eşimi ikna edebilirsem, doğal yollarla kalamadığım sürece, tüp bebekten önceki tercihim evlat edinmektir.
yanlış olduğunu düşünebilirsiniz ama tüm hücrelerim ile doğru olanın bu olduğuna inanıyorum.
kendi adıma eşimi ikna edebilirsem, doğal yollarla kalamadığım sürece, tüp bebekten önceki tercihim evlat edinmektir.
yanlış olduğunu düşünebilirsiniz ama tüm hücrelerim ile doğru olanın bu olduğuna inanıyorum.