- 18 Mart 2016
- 101
- 69
- 48
- 40
İnsan mağazayı eve getirmek istiyor anlıyorum sizi.o minicik kıyafetlerde kalıyor gözüm yıllardır.ama siz yinede tutun kendinizi.kaç aylık gelecek bilmiyoruz çünkü.cinsiyet tercihi yapmadıysanız bizim gibi Daha çelişkili.Sıraya girince biraz daha netleşiyor.Amin evet InşaAllah hayırlısıyla çabuk olur biz çok erken mi heveslerin bilmiyorum şimdiden kıyafetler bile almak istiyorum ama kendimi tutuyorum
Yaptım canım erkek bebekİnsan mağazayı eve getirmek istiyor anlıyorum sizi.o minicik kıyafetlerde kalıyor gözüm yıllardır.ama siz yinede tutun kendinizi.kaç aylık gelecek bilmiyoruz çünkü.cinsiyet tercihi yapmadıysanız bizim gibi Daha çelişkili.Sıraya girince biraz daha netleşiyor.
biz yapamadık ama erkek bebekte sırada daha öndeyiz. Fikrimiz değişmezse şayet bizimde erkek bebişimiz olcak.Yaptım canım erkek bebek
inanın bende kendimi tutuyorum geçen alıyım dedim eşim aldırmadı çok erken diyeAmin evet InşaAllah hayırlısıyla çabuk olur biz çok erken mi heveslerin bilmiyorum şimdiden kıyafetler bile almak istiyorum ama kendimi tutuyorum
Ben de daha önce istenilen evrakları düzenleyerek dün itibariyle koruyucu annelik için sıraya alındım. Sabırsızlıkla çağrılacağım günü beklemekteyim. Ne kadar sürede kavuşurum fıstık kızıma? Bilgisi olanlarınız var mı? İl Ankara.[/QUO
Hayırlısı olsun.inş en kısa zamanda kavuşursunuz
Kalbinizin sesinin dinleyin bence ama 2 yıl daha beklemek çok uzun sabır istiyor...Arkadaşlar biraz kafam karışık fikirlerinize ihtiyacım var. 2015 Temmuz'da hem kız hem erkek bebek sırasına girdik. Ama kız istiyoruz erkek bebeği iptal etmek için kuruma gittik bugün sıramızın 10 olduğunu öğrendik. Kız bebekte ise 50. sıradayız halaarada bu kadar büyük fark olduğunu öğrenince dilekçeyi vermedik. Ama gönlüm kızdan yana.
En az 2 yıl daha kızımızı beklesek mi? Yaklaşık 5 yılda sıra gelmiş olacak(
Arkadaşlar biraz kafam karışık fikirlerinize ihtiyacım var. 2015 Temmuz'da hem kız hem erkek bebek sırasına girdik. Ama kız istiyoruz erkek bebeği iptal etmek için kuruma gittik bugün sıramızın 10 olduğunu öğrendik. Kız bebekte ise 50. sıradayız halaarada bu kadar büyük fark olduğunu öğrenince dilekçeyi vermedik. Ama gönlüm kızdan yana.
Sizi en çok hangisi mutlu edecekse öyle yapın.2 yıl daha sabrım var diyorsanız bekleyin ya da en kısa zamanda bebeğime kavuşmak daha mutlu edecek beni diyorsanız beklemeyin.yüreğinizi dinleyin.Arkadaşlar biraz kafam karışık fikirlerinize ihtiyacım var. 2015 Temmuz'da hem kız hem erkek bebek sırasına girdik. Ama kız istiyoruz erkek bebeği iptal etmek için kuruma gittik bugün sıramızın 10 olduğunu öğrendik. Kız bebekte ise 50. sıradayız halaarada bu kadar büyük fark olduğunu öğrenince dilekçeyi vermedik. Ama gönlüm kızdan yana.
Kaçıncı sıradasınızBurdur
Daha ev ziyareti bekliyoruz sırada değiliz galibaKaçıncı sıradasınız
Sizde mi burdur nasıl ilerliyor sıra bir bilginiz var miKaçıncı sıradasınız
Hayırlısı olsun inşallah.çok çok uzun zamandır gizli gizli okuyorum bu sayfayı yazılan her sayfayı hemen hemen yorumu okumuşumdur 7 yıllık evliyim evlendiğim zamankulaktan dola bilgilerle 5. yıllık evlilik şartı var zannediyordum başvuru yapmak için zaman geçmez diyordum
sonra tüp bebekte değişen teknoloji acabalar la geçen 7 yıl 4 başarısız deneme 1 başarısız gebelik...
sonuç olarak 15/09 itibariyle bütün belgeler teslim edildi perşembe günüde ilk görüşmeye çağrıldık biliyorum önümde çok çok uzun bir yol var ama bende artık bir anne adayıyım
teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah.
Çok teşekkür ediyorum çok şükür RabbimeAllahımmm sen nelere kadirsin... Rabbim sizden razı olsun huzurlu mutlu sağlıklı bır şekilde büyütün yavrunuzu... Siz çok degerlisiniz. Allahım mükafatını kat ve kat fazlasıyla versin size
Rabbim en kisa zamanda sizlerde nasip etsin çok güzel duygu canim kızım kurumda usutmus bronşit olmuş tedavi görüyoruz sabredin arkadaşlar olacak allahın izniyle dualrim sizinle ben yaklaşık 3 yil bekledim şimdi Maviş gözlü bir kızım varOkurken gözlerim doldu. ALLAH analı babalı büyütsün canım , ömür boyu mutlu bir aile olmanız dileğiyle. RABBİM biz bekleyenlere de bu duyguları tez vakitte yaşatsın inş. Bol bol öp kokla kuzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?