- 12 Mayıs 2017
- 45
- 61
- 8
- 38
Mèrhaba.Hayırlı olsun inşallah.bize başvurudan 3.5 4 ay sonra gelmişlerdi.1 hafta sonra kuruma görüşmeye çağırmışlardı.sormak istediğin her şeyi sorabilirsin.insan konuşacak birilerini arıyor.eve ilk ziyaret başvurudan ne zaman sonra gerçekleşti ?
çok soru sormadım değil mi daha yolun çok başındayız ama çok heyecenlıyım
:)Mèrhaba.Hayırlı olsun inşallah.bize başvurudan 3.5 4 ay sonra gelmişlerdi.1 hafta sonra kuruma görüşmeye çağırmışlardı.sormak istediğin her şeyi sorabilirsin.insan konuşacak birilerini arıyor.
siz de mi ankaradan başvurdunuzMèrhaba.Hayırlı olsun inşallah.bize başvurudan 3.5 4 ay sonra gelmişlerdi.1 hafta sonra kuruma görüşmeye çağırmışlardı.sormak istediğin her şeyi sorabilirsin.insan konuşacak birilerini arıyor.
siz de mi ankaradan başvurdunuz
ne zaman başvurdunuz
Haziran 2016 da başvuru yaptık.1 yılı doldurduk.siz de mi ankaradan başvurdunuz
ne zaman başvurdunuz
teşekkürler beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yokBiz izmirden başvurduk.eve 1 kez geldiler.4 kez kuruma görüşmeye çağırdılar .6 ayda sıraya girdik.
Evet malesefteşekkürler beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok
çok bekliyormuşuz bebek siz ankaradan mı istediniz yoksa türkiye geneli mi ?
Merhaba.size çabuk gelmişler biz 3.5 4 ay bekledik ve 2 gün önce hbr vermişlerdi.Çok heycanlanmıştım ne yapacağımı şaşırmıştım.Tüm türkiye dedik canım, ev ziyaretine 2 ayda geldiler, bir kez geldiler sonrasındaki görüşmeler kurumda oldu. İşyerine gelmiyorlar hiç duymadım şimdiye kadar.
Merhaba.Hayırlısı olsun inşallah.biz izmirden başvuru yaptık.3 4 ay sonra ev ziyaretine gelmişlerdi.Merhabalarben öncede yazmıştım başvuru yaptık diye sizlere o başvuru iptal edildi yani biz iptal ettik ilk yüz yüze görüşmede evimiz yeniydi iskani yoktu yani adreste olmuyor iskan olmayınca biz iskan çıkmasını bekleyemedik taşındık şimdi tekrar başvurduk ve evrakları tamamlamak üzereyiz çok heycanliyim
Amin çok teşekkür ederim benim bulunduğum şehirden kimse yok galibaMerhaba.Hayırlısı olsun inşallah.biz izmirden başvuru yaptık.3 4 ay sonra ev ziyaretine gelmişlerdi.
Siz nerden başvuru yaptınızAmin çok teşekkür ederim benim bulunduğum şehirden kimse yok galiba
BurdurSiz nerden başvuru yaptınız
En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.küçük şehir, belki daha çabuk ilerliyordur sıra.Burdur
En yakın illerden haber bekleyeceksiniz demeķki.kurumdaki en son görüşmeden sonra sıraya girdik biz.büyük ihtimalle herhangi bir sorun olmazsa sizde görüşmeler bitince sıraya girersiniz.Rabbim Hayırlısı nı versinBenim bulunduğum ilde çocuk esirgeme yok bebeği başka şehirden kendinjz gidip alacaksınız dediler nasıl olur sıra nasıl ilerler hiç birşey bilmiyorum tek bildiğim bir an önce evladıma kavuşmak
Amin evet InşaAllah hayırlısıyla çabuk olur biz çok erken mi heveslerin bilmiyorum şimdiden kıyafetler bile almak istiyorum ama kendimi tutuyorumEn yakın illerden haber bekleyeceksiniz demeķki.kurumdaki en son görüşmeden sonra sıraya girdik biz.büyük ihtimalle herhangi bir sorun olmazsa sizde görüşmeler bitince sıraya girersiniz.Rabbim Hayırlısı nı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?