Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
İstanbul'da sürenin çok uzun olduğunu duymuştum,bizde deniyoruz ama açıkçası henüz yolun başındayız ve kafamda hep bu ihtimaller var, konu çok uzundu ama aralarda çok garip ve aklımın almadığı yazılar gördüm, arkadaşlar yapmayın neden kimsesiz çocuklar var ve yaradan neden bazılarımıza anne olma şansını vermiyor hiç mi düşünmüyorsunuz. Yaradanın size şu hayatta bir canı kurtarma hakkını verdiğini hiç mi görmüyorsunuz. O sabilerin bir anne babaya, sizin de bir meleğe bir evlada ihtiyacınız var. Açıkçası bu konuda bir kadının tüp bebek tedavisi görürken maruz kaldığı onlarca hormon ilacına verilen dünya kadar paraya da acıyorum,evet acıyorum. 40-45 yaşlarında kadınlar,yüzlerinde sakal kıvamında tüylenmeler, ne için ? elbette ister insan kendi evladı olsun, onlarca deneme neden, orada bir can senin şefkatine muhtaç. biliyor musunuz bilmiyorum ama bazı günler havalandırmaya çıkmamayı bırakın,beşiklerinde gün geçiriyorlar.

kendi adıma eşimi ikna edebilirsem, doğal yollarla kalamadığım sürece, tüp bebekten önceki tercihim evlat edinmektir.
yanlış olduğunu düşünebilirsiniz ama tüm hücrelerim ile doğru olanın bu olduğuna inanıyorum.

eve ilk ziyaret başvurudan ne zaman sonra gerçekleşti ?
çok soru sormadım değil mi daha yolun çok başındayız ama çok heyecenlıyım
Mèrhaba.Hayırlı olsun inşallah.bize başvurudan 3.5 4 ay sonra gelmişlerdi.1 hafta sonra kuruma görüşmeye çağırmışlardı.sormak istediğin her şeyi sorabilirsin.insan konuşacak birilerini arıyor.

Mèrhaba.Hayırlı olsun inşallah.bize başvurudan 3.5 4 ay sonra gelmişlerdi.1 hafta sonra kuruma görüşmeye çağırmışlardı.sormak istediğin her şeyi sorabilirsin.insan konuşacak birilerini arıyor.
:)
çok teşekkür ederim eve kaç sefer geliyorlar ben çalışıyorum sanırım iş yerime de gelirler

çok bekliyormuşuz bebek siz ankaradan mı istediniz yoksa türkiye geneli mi ?

Tüm türkiye dedik canım, ev ziyaretine 2 ayda geldiler, bir kez geldiler sonrasındaki görüşmeler kurumda oldu. İşyerine gelmiyorlar hiç duymadım şimdiye kadar.

Tüm türkiye dedik canım, ev ziyaretine 2 ayda geldiler, bir kez geldiler sonrasındaki görüşmeler kurumda oldu. İşyerine gelmiyorlar hiç duymadım şimdiye kadar.
Merhaba.size çabuk gelmişler biz 3.5 4 ay bekledik ve 2 gün önce hbr vermişlerdi.Çok heycanlanmıştım ne yapacağımı şaşırmıştım.

Merhabalarben öncede yazmıştım başvuru yaptık diye sizlere o başvuru iptal edildi yani biz iptal ettik ilk yüz yüze görüşmede evimiz yeniydi iskani yoktu yani adreste olmuyor iskan olmayınca biz iskan çıkmasını bekleyemedik taşındık şimdi tekrar başvurduk ve evrakları tamamlamak üzereyiz çok heycanliyim

Merhaba.Hayırlısı olsun inşallah.biz izmirden başvuru yaptık.3 4 ay sonra ev ziyaretine gelmişlerdi.

Benim bulunduğum ilde çocuk esirgeme yok bebeği başka şehirden kendinjz gidip alacaksınız dediler nasıl olur sıra nasıl ilerler hiç birşey bilmiyorum tek bildiğim bir an önce evladıma kavuşmak

Benim bulunduğum ilde çocuk esirgeme yok bebeği başka şehirden kendinjz gidip alacaksınız dediler nasıl olur sıra nasıl ilerler hiç birşey bilmiyorum tek bildiğim bir an önce evladıma kavuşmak
En yakın illerden haber bekleyeceksiniz demeķki.kurumdaki en son görüşmeden sonra sıraya girdik biz.büyük ihtimalle herhangi bir sorun olmazsa sizde görüşmeler bitince sıraya girersiniz.Rabbim Hayırlısı nı versin

Amin evet InşaAllah hayırlısıyla çabuk olur biz çok erken mi heveslerin bilmiyorum şimdiden kıyafetler bile almak istiyorum ama kendimi tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…