Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
izmirden sırada bekliyorum 2 yılı doldurduk izmirden başvuran bir arkadaş yazmış yaz aylarında daha çok bebek geliyormuş diye de maalesef tam tersi kış ayları daha hızlı gitti yaz başından beri sadece 2 sıra ilerledi geçen yazda böyle oldu. hazirandan önce ayda 3-4 sıra gidiyorda resmen durdu kaldı hiç bu kadar az ilerlediği de olmamıştı o kadar üzülüyorum ki... ekim kasım gibi gelecek diye bekliyorduk ama şu an 2018e ancak olacak herhalde diyorum maalesef

Ben yazdım. Haziranda aradığımız da 36. Sıradayık. 1 hafta önce aradığımız da ise 23 e düşmüşüz.nedenini sorduğumuzda yaz ayları daha çabuk ilerliyor.bIrde dediler.sizde mi izmirden başvurdunuz.

Çok özür dilerim izmir diye yaxmışsıniz

Arkadaşlar bugün haber geldi meleğimi yarın almaya gidiyorum Kastamonuya bu gece uyku yok eve sigamiyorum Rabbim herkeze bu duyguyu nasip etsin dua istiyorum hayırlı akşamlar
Merhaba.inanın çok sevindim.rabbim analı babalı büyütsün inşallah.kıźmı erkekmi .bizde yaşayacakmıyız bu heycanı acaba.kaç yıl beklediniz

Arkadaşlar bugün haber geldi meleğimi yarın almaya gidiyorum Kastamonuya bu gece uyku yok eve sigamiyorum Rabbim herkeze bu duyguyu nasip etsin dua istiyorum hayırlı akşamlar

Canım gözün aydın olsun. İnşallah biz bekleyenler de bu haberi kısa zamanda alırız. Belki de şu an kollarındadır bebeğin , müsait olunca bizimle duygularını paylaş lütfen

Canım gözün aydın olsun. İnşallah biz bekleyenler de bu haberi kısa zamanda alırız. Belki de şu an kollarındadır bebeğin , müsait olunca bizimle duygularını paylaş lütfen
Canim cok tşkler ediyorum benim meleğim kızım geldi şu an uyuyor arkadaşlar ilk gece eve geldiğimde içini ceke ceke agladi bende öyle beraber agladik okadar masumki onu ilk kucağıma aldığımda ağladım zaten kurumdan çıkarken yavrum şaşkın şaşkın bakıyordu o günü asla unutmam benim kizim 8 aylık orada beklemis beni beyaz tenli renkli gözlü bir kızım var tam 3 sene bekledim dünyam değişti rüya gibi geliyor bana sabredin arkadaşlar Rabbim okadar büyük ki bir mucize veriyor arkadaşlar umutlu olun sabredin

merhaba bende aranıza yeni katıldım bu ay ankara dan başvurumuzu yaptık eve gelmelerini bekliyoruz çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum.ankara ne kadar sürede bebek geliyor ne yaşadınız benimle paylaşırsanız çok sevineceğim 0-1 yaş kız bebek....

Okurken gözlerim doldu . ALLAH analı babalı büyütsün canım , ömür boyu mutlu bir aile olmanız dileğiyle. RABBİM biz bekleyenlere de bu duyguları tez vakitte yaşatsın inş. Bol bol öp kokla kuzunu

Hayırlı olsun başvurunuz. Sanırım Ankara biraz uzun sürüyor 3-4 yıl kadar bekleyenler olduğunu duydum maalesef. Ama olsun geç olsun güç olmasın , biraz da kısmet işi belki fazla beklemeden kavuşursunuz :)

Hayırlı uğurlu olsun inşallah.Hoşgelmiş küçük melek.bir ömür çok mutlu olun.

Yorumları okumadım konu başlığına istinaden yazıyorum eyyy duyarlı insanlar Rabbim sizlerden razı olsun Allahım sizlere acı keder zulüm gostermesin ins. Yaptığınız büyük bir iyilik diyecegim ama o bile az kalır inş dileyen her bir birey evladına en kısa zamanda kavusur......

Allahımmm sen nelere kadirsin... Rabbim sizden razı olsun huzurlu mutlu sağlıklı bır şekilde büyütün yavrunuzu... Siz çok degerlisiniz. Allahım mükafatını kat ve kat fazlasıyla versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…