- 27 Temmuz 2016
- 33
- 21
- 3
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okurken ağladım, ne mutlu size. Allahım bizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah.Merhaba arkadaşlar ♡♡ kızımız 10,5-11 aylık olduğu için suan bağlanma egitimindeyiz. Muhteşem bir duygu. Tüm gün kurumun yurdunda zaman geciriyoruz. Onu besliyorum. Oyun oynuyoruz, uyutuyorum. Onsuz eve dönüyorum şuan için. Mis gibi sut kokuyor bebegim , dunyanin en guzel kokusu en guzel gulusu. Onun kokusu siniyor uzerime , hic cikmasin bu koku istiyorum. Gözümün önünde hep o. Resmen ona aşık oldum. En gec pazartesi günü evinde olacak. Tavsiyem ilk görüşte bebek ilk gostetildiginde hayallerinizde canlandirdiginiz bebek ile mukayese etmeyin, eşim neredeyse öyle yapacaktı. O tam biz, sürekli göğsümde olsun sürekli gulumsesin istiyorum. O benim canım. Darısı başınıza, ben 1-2 gün soktaydim resmen, yemek yiyemedim, inanamadım durumun gercekligine. Ama inanin o zaman geliyor ve sadece gözler o gözler gözüme baktığında, bakarak uyudugunda gerçekten kalpten doğum gerçekleşmiş oluyor. ♡♡♡
Masaallah rabbim yuvanızdan huzuru eksik eylemesin... yavrunuzla bir ömür beraber yaşayın inşaallah...Merhaba arkadaşlar ♡♡ kızımız 10,5-11 aylık olduğu için suan bağlanma egitimindeyiz. Muhteşem bir duygu. Tüm gün kurumun yurdunda zaman geciriyoruz. Onu besliyorum. Oyun oynuyoruz, uyutuyorum. Onsuz eve dönüyorum şuan için. Mis gibi sut kokuyor bebegim , dunyanin en guzel kokusu en guzel gulusu. Onun kokusu siniyor uzerime , hic cikmasin bu koku istiyorum. Gözümün önünde hep o. Resmen ona aşık oldum. En gec pazartesi günü evinde olacak. Tavsiyem ilk görüşte bebek ilk gostetildiginde hayallerinizde canlandirdiginiz bebek ile mukayese etmeyin, eşim neredeyse öyle yapacaktı. O tam biz, sürekli göğsümde olsun sürekli gulumsesin istiyorum. O benim canım. Darısı başınıza, ben 1-2 gün soktaydim resmen, yemek yiyemedim, inanamadım durumun gercekligine. Ama inanin o zaman geliyor ve sadece gözler o gözler gözüme baktığında, bakarak uyudugunda gerçekten kalpten doğum gerçekleşmiş oluyor. ♡♡♡
Amin, bu başlığı açan, katılan ve derdimize ortak olan herkese çok teşekkürler. Darısı kalbinde bu sevgiyi büyüten ve cesur tüm anne adaylarının başına. Kalbinizde yavrunuzun ruhunu buyutuyorsunuz ve o başka bedende doğmuş olsa da sizi bulacak. Herkese sevgilerMasaallah rabbim yuvanızdan huzuru eksik eylemesin... yavrunuzla bir ömür beraber yaşayın inşaallah...
Ne güzel... Maşallah.. çok mutlu olun inşallah, darısı başımıza.....Merhaba arkadaşlar ♡♡ kızımız 10,5-11 aylık olduğu için suan bağlanma egitimindeyiz. Muhteşem bir duygu. Tüm gün kurumun yurdunda zaman geciriyoruz. Onu besliyorum. Oyun oynuyoruz, uyutuyorum. Onsuz eve dönüyorum şuan için. Mis gibi sut kokuyor bebegim , dunyanin en guzel kokusu en guzel gulusu. Onun kokusu siniyor uzerime , hic cikmasin bu koku istiyorum. Gözümün önünde hep o. Resmen ona aşık oldum. En gec pazartesi günü evinde olacak. Tavsiyem ilk görüşte bebek ilk gostetildiginde hayallerinizde canlandirdiginiz bebek ile mukayese etmeyin, eşim neredeyse öyle yapacaktı. O tam biz, sürekli göğsümde olsun sürekli gulumsesin istiyorum. O benim canım. Darısı başınıza, ben 1-2 gün soktaydim resmen, yemek yiyemedim, inanamadım durumun gercekligine. Ama inanin o zaman geliyor ve sadece gözler o gözler gözüme baktığında, bakarak uyudugunda gerçekten kalpten doğum gerçekleşmiş oluyor. ♡♡♡
Merhaba arkadaşlar ♡♡ kızımız 10,5-11 aylık olduğu için suan bağlanma egitimindeyiz. Muhteşem bir duygu. Tüm gün kurumun yurdunda zaman geciriyoruz. Onu besliyorum. Oyun oynuyoruz, uyutuyorum. Onsuz eve dönüyorum şuan için. Mis gibi sut kokuyor bebegim , dunyanin en guzel kokusu en guzel gulusu. Onun kokusu siniyor uzerime , hic cikmasin bu koku istiyorum. Gözümün önünde hep o. Resmen ona aşık oldum. En gec pazartesi günü evinde olacak. Tavsiyem ilk görüşte bebek ilk gostetildiginde hayallerinizde canlandirdiginiz bebek ile mukayese etmeyin, eşim neredeyse öyle yapacaktı. O tam biz, sürekli göğsümde olsun sürekli gulumsesin istiyorum. O benim canım. Darısı başınıza, ben 1-2 gün soktaydim resmen, yemek yiyemedim, inanamadım durumun gercekligine. Ama inanin o zaman geliyor ve sadece gözler o gözler gözüme baktığında, bakarak uyudugunda gerçekten kalpten doğum gerçekleşmiş oluyor. ♡♡♡
Merhaba arkadaşlar ♡♡ kızımız 10,5-11 aylık olduğu için suan bağlanma egitimindeyiz. Muhteşem bir duygu. Tüm gün kurumun yurdunda zaman geciriyoruz. Onu besliyorum. Oyun oynuyoruz, uyutuyorum. Onsuz eve dönüyorum şuan için. Mis gibi sut kokuyor bebegim , dunyanin en guzel kokusu en guzel gulusu. Onun kokusu siniyor uzerime , hic cikmasin bu koku istiyorum. Gözümün önünde hep o. Resmen ona aşık oldum. En gec pazartesi günü evinde olacak. Tavsiyem ilk görüşte bebek ilk gostetildiginde hayallerinizde canlandirdiginiz bebek ile mukayese etmeyin, eşim neredeyse öyle yapacaktı. O tam biz, sürekli göğsümde olsun sürekli gulumsesin istiyorum. O benim canım. Darısı başınıza, ben 1-2 gün soktaydim resmen, yemek yiyemedim, inanamadım durumun gercekligine. Ama inanin o zaman geliyor ve sadece gözler o gözler gözüme baktığında, bakarak uyudugunda gerçekten kalpten doğum gerçekleşmiş oluyor. ♡♡♡
Merhaba, İstanbul dan basvurumuz. Ben de bağlanma eğitimini duymamistim. 6 aydan büyük bebek ve ailelerine yapılan bir uygulamaymis. Bize 3-5 gün sürecek büyük ihtimal pazartesi günü bebeği teslim ederiz dediler. Inşallah öyle olur, çünkü izatabilirler mış de duruma göre,. Bebeğe ilk günde baglandik ..suan ayrı kalınan her an sadece acı veriyor. Evimize getirmek için can atıyoruz. Darısı herkezin başına . Amin.hayırlı olsun inşallah daha çok kavuşma hikayeleri okuruz artık burdan:):) arkadaşımız hangi ildeydi acaba bilen var mı
bir de bağlanma eğitimini hiç duymamıştım ben değişik birşeymiş bir yandan da faydalı buldum:):)
Amin, inşallah.Çok çok tebrik ediyorum canım gözün aydın. Allah yavrunuzla birlikte size hep güzel günler göstersin. Darısı bekleyen anne adaylarına inşallah.
ahhh müthiş arkadaşım, anneler günün kutlu olsun canım, Allah bebişini sizden ayırmasın inşallahMerhaba arkadaşlar ♡♡ kızımız 10,5-11 aylık olduğu için suan bağlanma egitimindeyiz. Muhteşem bir duygu. Tüm gün kurumun yurdunda zaman geciriyoruz. Onu besliyorum. Oyun oynuyoruz, uyutuyorum. Onsuz eve dönüyorum şuan için. Mis gibi sut kokuyor bebegim , dunyanin en guzel kokusu en guzel gulusu. Onun kokusu siniyor uzerime , hic cikmasin bu koku istiyorum. Gözümün önünde hep o. Resmen ona aşık oldum. En gec pazartesi günü evinde olacak. Tavsiyem ilk görüşte bebek ilk gostetildiginde hayallerinizde canlandirdiginiz bebek ile mukayese etmeyin, eşim neredeyse öyle yapacaktı. O tam biz, sürekli göğsümde olsun sürekli gulumsesin istiyorum. O benim canım. Darısı başınıza, ben 1-2 gün soktaydim resmen, yemek yiyemedim, inanamadım durumun gercekligine. Ama inanin o zaman geliyor ve sadece gözler o gözler gözüme baktığında, bakarak uyudugunda gerçekten kalpten doğum gerçekleşmiş oluyor. ♡♡♡
Amin , cok sağolun darısı başınıza inşallah. ♥♥♥♥ Sizin de anneler gününuz kutlu olsun♥♥♥ahhh müthiş arkadaşım, anneler günün kutlu olsun canım, Allah bebişini sizden ayırmasın inşallah
Tercihte 0-1 yaş arası olduğu için sıranız geldiğindeki bebek bu aralıkta herhangi bir ayda olabiliyor, yeni doğmuşta denk geleblir 7-8 aylıkta. Sanırım o anki duruma ve şansa bağlı. 3 sene bekledikten sonra zaten artık ayını falan önemsemiyorsuuz. Yoksa herkes yeni doğmuş ister tüm bakımıyla ilgilenmel falan çok güzel olur ama pek bizim elimizde değil bu durum.Arkadaşlarbazı ailelere yeni doğmuş bebek bazılarına ise 10aylık vs bebek geliyor.fakat ben kucuk gelmesini istiyorum kısmetse bunun için mahkeme süreci devam eden seçmek yeterli mi yoksa terk bebek seçenlere mi küçük bebek geliyor.30aydır bekleyen aile terk mi demişti acaba yorumlarınızı bekliyorum
Bekleyenler arasında sadece terk seçen yok bildiğim kadarıyla. Zaten uzmanların demesiyle terk bebek pek gelmiyor. Mobeseler sayesinde terk eden bir şekilde bulunuyormuş.Uc sene bekleyen aileler terk bebekmi seçiyor rıza da daha az sure diye duymuştum. Genel de terk olunca yeni doğan oluyo. Keşke burası bıraz canlansa kimse yazmıyor artık.