Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kızlar hala bekliyorum...galiba kışa kaldı bebeğimin gelmesi....:KK12::KK12:haziran geliyor ...mahkemeler kapanacak ....daha yuvaya kız bebek gelmemiş....gelsede mahkeme 2 ay sürüyor....kaldı kışa.....ne hayallerim vardı yaza kavuşurum dedim olmadı :kızgın::kızgın:.....15 gün sakaryaya gittim kafa dağıtmak için ailemin yanına....ama geldim yine aynı duygular üzüntü..:KK12::KK12::KK12::KK12:...ne zaman gelecek kafayı yicem....listeye baktım benim kadar bekleyen yok gibi.....:KK12::KK12::KK12:
Canım üzüldüm ama ne geliyor elden dilimizden hayırlısı dökülüyor sadece allahım hayırlı ewlat ile karşılaştırsın dua et için ferahlasın kendini başka şeylere ver bence

Canım Diyarbakır.dan başvuran varsa da buraya yazan olmadı yani benim gördüğüm kadarıyla olmadı diyeyim. İstersen face.de de bi grup varmış ordan bi soruştur , mutlaka vardır da buralarda paylaşmıyorlardır.
cok teşekkür edrim face isim ne olarak geçiyor acaba bilginiz var mı

herkese merhaba.. esim 1 hafta evvel 6 aylik hormon tedavisi sonrasi 2.teseyi oldu. sonuc yine olumsuz. dogustan kanallari gelismemis dedi doktorumuz..
ben de bu baslikta buldum kendimi.. bir haftasir sessiz sedasiz okuyorum. esime acilmak istiyorum ama cok yeni cok taze nasil derim bilmiyorum. ama evlat hasretiyle yanan tutusan biz neden ana baba hasreti ceken bir yavruya yuva vermeyelim ki.. belki yaşadığım seyin acisinin tazeliginden ani karar veriyorum bilmiyorum ama elimden gelse hemen bavuru yapasim var. istanbulda yasiyorum ve burada sira cok zor geliyormus okuduklarima gore.. evliligimizin 5.yili eylulde dolacak.. esim 30u gecti ama ben 29um bavuru icin eylulu beklemek sart.. o zamana kadar net kararimi vermis olurum heralde.. cok yorucu herşey.. Allah sira bekleyen sizlere sabir versin yavrulariniza cabucak kavustursun insallah

herkese merhaba.. esim 1 hafta evvel 6 aylik hormon tedavisi sonrasi 2.teseyi oldu. sonuc yine olumsuz. dogustan kanallari gelismemis dedi doktorumuz..
ben de bu baslikta buldum kendimi.. bir haftasir sessiz sedasiz okuyorum. esime acilmak istiyorum ama cok yeni cok taze nasil derim bilmiyorum. ama evlat hasretiyle yanan tutusan biz neden ana baba hasreti ceken bir yavruya yuva vermeyelim ki.. belki yaşadığım seyin acisinin tazeliginden ani karar veriyorum bilmiyorum ama elimden gelse hemen bavuru yapasim var. istanbulda yasiyorum ve burada sira cok zor geliyormus okuduklarima gore.. evliligimizin 5.yili eylulde dolacak.. esim 30u gecti ama ben 29um bavuru icin eylulu beklemek sart.. o zamana kadar net kararimi vermis olurum heralde.. cok yorucu herşey.. Allah sira bekleyen sizlere sabir versin yavrulariniza cabucak kavustursun insallah
Herşeyin hayırlısı... birçoğumuz aynı yollardan geçtik. Bir sayfayı kapatıp yenisini açmak rahatlatıyo. Umutsuz bekleyişlerimiz yerini umuda bıraktı şimdi kızımızı bekliyoruz. Eylülde 2 yıl olacak sıramız yakın. Çok heyecanlıyız. Keşke bunca yıl beklemeseydik erken başvursaydık diyor insan. Karar vermek herşeyi yoluna koyuyor. Sizin için de hayırlısını dilerim.
Sevgiler.

Buna benzer şeyler yaşıyoruz hepimiz.. canımızın yanışları hep ortak, o yüzden birbirimizi en iyi biz anlarız. Aylarca yıllarca süren umut kırıklıkları her defasında düştüğün dipten bi umut kalkmaya çalışmalar ve sonra yine hep hüsran.. ama İnan arkadaşım kuruma adımını attığın ilk an iyileşecek yaraların, rabbim sonsuz bi huzur verecek yüreğine, nefes alışlar daha bi anlam kazanacak, belki bir süredir unuttuğun gülüşlerine kavuşacaksın tekrar... Siz Eylül'e kadar bi dinlendirin kalbinizi, eminim eşin de heyecanla gidecek kuruma başvuruya. Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşallah :)

Merhaba, geçmiş olsun. Eylül'e kadar kendinize ve esinize zaman vermeniz en iyisi. Zaten sartlar da onu gosteriyormuş, yani hayat da size biraz bekleyin demiş:). Sıkmayin canınızı, herşey yoluna girecektir.

amin. doğum günün kutlu olsun , yeni yaşın annelik getirsin inşallah. rabbim yardımcımız olsun.

HİÇ BEKLEMEYİN...hemen başvurun...tedaviler olmusuz tüp bebek denemeler....bunları yaşamak çok zor....acılarımız aynı....ama şimdi çok pişmanım neden daha önce başvurmadım diye.....artık acaba bu ay tedavi olumlu olacakmı yok....artık gelecek bunu bilmek ne kadar güzel bir duygu artık anne olacağız ille doğurmak değil annelik ....

Merhaba arkadaşlar, beni gün içinde kurumdan aradılar. Kız bebek için yarın sabah saat 09:30 da burda olabilir misiniz dediler çok heyecanlanip tabiki oluruz bu harika bir haber dedim . Sonra geri aradım heyecandan yanımızda bir şey getirmemiz gerekli mi diye sormayı unutmuşum. Tekrar aradım, geldiğinizde sizi hastaneye yönlendirip bebekleri göstereceğiz dediler. Yanınızda bir şey getirmenize gerek yok dediler. Sizce bu ne anlama geliyor? Ne zaman teslim ediyorlar. Islem nasıl yürüyor. Bu durumla karşılaşan var ise lütfen yardım rica ediyorum. Teşekkür ler

Merhaba arkadaşlar, beni gün içinde kurumdan aradılar. Kız bebek için yarın sabah saat 09:30 da burda olabilir misiniz dediler çok heyecanlanip tabiki oluruz bu harika bir haber dedim . Sonra geri aradım heyecandan yanımızda bir şey getirmemiz gerekli mi diye sormayı unutmuşum. Tekrar aradım, geldiğinizde sizi hastaneye yönlendirip bebekleri göstereceğiz dediler. Yanınızda bir şey getirmenize gerek yok dediler. Sizce bu ne anlama geliyor? Ne zaman teslim ediyorlar. Islem nasıl yürüyor. Bu durumla karşılaşan var ise lütfen yardım rica ediyorum. Teşekkür ler
Ne güzel bi haber :) kaç bebek varmış ki? Ben burdan heyecanlandım şuan. Allahım gönlünüze göre versin. Sıra bize de gelsinnnn artıkkk :KK24:

Ne güzel bi haber :) kaç bebek varmış ki? Ben burdan heyecanlandım şuan. Allahım gönlünüze göre versin. Sıra bize de gelsinnnn artıkkk :KK24:
Hiç ayrıntı vermiyorlar, inşallah olumsuz bir şey olmaz çok korkuyorum.

Bu Harika bi haber gözünüz aydın hepimiz deli gibi bu telefonu bekliyoruz çok sevindim adınıza Lütfen yarın da bizi gelişmelerden haberdar edin

Bu Harika bi haber gözünüz aydın hepimiz deli gibi bu telefonu bekliyoruz çok sevindim adınıza Lütfen yarın da bizi gelişmelerden haberdar edin
Çok mutluyum aynı zamanda da çok korkuyorum, normalde bebekler o gün teslim edilmez mi? Biz hafif hastalıklı olabilir demiştik basvurumuzda , fakat ağır hastalıklı ; kalitimsal, ağır gelişim geriliği gibi özel durumu olan bir bebek bizim için çok zor olur demiştik. Telefonda bu konuda bilgi vermiyorlar

Bence içini ferah tut kötü hiçbir şey olmayacak. Bildiğim kadarıyla bebeği iki üç gün sonra ancak veriyorlar. Önce bebek hakkında bilgi veriyorlar onu gösteriyorlar fakat eve götürmek için birkaç gün bekleniyor işlemler sürüyormuş

Bence içini ferah tut kötü hiçbir şey olmayacak. Bildiğim kadarıyla bebeği iki üç gün sonra ancak veriyorlar. Önce bebek hakkında bilgi veriyorlar onu gösteriyorlar fakat eve götürmek için birkaç gün bekleniyor işlemler sürüyormuş

Allahım hayırlısı ile inşallah yazdığınız gibi olur. ♡♡♡♡♡♡♡♡çok teşekkür ederim.

Çok sevindirici bir haber :KK73::KK73: Uzun zamandır bu başlıkta böyle müjdeli haber almamıştık çok iyi geldi :-):-) Belki de meleğini görmüş kucaklamışsındır bile :anne:Lütfen bize haber vermeyi ihmal etme canım.

Merhaba arkadaşlar..
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
bende 3. başarısız tüp bebek tedavisinden sonra evlat edinme kararı aldım. eşimde dna hasarı var tüp bebekle bile olması çok zor olsa da hasardan dolayı ya özürlü ya düşük olurmuş...
İğnelerden, ilaçlardan, hormonlardan o kadar çok yoruldum ki artık bende çocuğumu kucağıma alıp sevmek istiyorum..
insan bebek kokusuna hasret yaşar mı , yaşıyormuş burnumun direği sızlıyor resmen...
herkes gözüme sokarcasına bebek gösteriyor, hava atıyor ALLAHın lütfunu kendi marifeti sanıyor. dahası yüzüme yüzüme senin olmuyor mu diyorlar..
o kadar yoruldum ki bugün verseler koşar giderim ama maalesef 3 yıllık evliyim beklemem gereken daha 2 yılım var..

o yüzden koruyucu aile olarak başlamayı düşünüyorum işe inşallah sürem dolunca da evlat edinmeye...
Buda bizim imtehanımız Rabbim hepimize sabır versin inşallah...

Back