Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
HİÇ BEKLEMEYİN...hemen başvurun...tedaviler olmusuz tüp bebek denemeler....bunları yaşamak çok zor....acılarımız aynı....ama şimdi çok pişmanım neden daha önce başvurmadım diye.....artık acaba bu ay tedavi olumlu olacakmı yok....artık gelecek bunu bilmek ne kadar güzel bir duygu artık anne olacağız ille doğurmak değil annelik ....

Eylül ayinda 5. yilimiz dolacak. o tarihe kadar tam ve net bir karar vermis oluruz diye düşünüyorum.. bana kalsa kosarak gidecegim de.. ama vardir Rabbimin bir bilsigi iyice icime islemesi gerekiyor bu kararin demekki..

Merhaba arkadaşlar..
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
bende 3. başarısız tüp bebek tedavisinden sonra evlat edinme kararı aldım. eşimde dna hasarı var tüp bebekle bile olması çok zor olsa da hasardan dolayı ya özürlü ya düşük olurmuş...
İğnelerden, ilaçlardan, hormonlardan o kadar çok yoruldum ki artık bende çocuğumu kucağıma alıp sevmek istiyorum..
insan bebek kokusuna hasret yaşar mı , yaşıyormuş burnumun direği sızlıyor resmen...
herkes gözüme sokarcasına bebek gösteriyor, hava atıyor ALLAHın lütfunu kendi marifeti sanıyor. dahası yüzüme yüzüme senin olmuyor mu diyorlar..
o kadar yoruldum ki bugün verseler koşar giderim ama maalesef 3 yıllık evliyim beklemem gereken daha 2 yılım var..

o yüzden koruyucu aile olarak başlamayı düşünüyorum işe inşallah sürem dolunca da evlat edinmeye...
Buda bizim imtehanımız Rabbim hepimize sabır versin inşallah...

Allah yardimciniz olsun arkadasim.. bizim de durumumuz buna cok benzer.. Allahim guzel yazilar yazsin iyi insanlarla karsilastirsin.. gönlünüze ferahliklar versin ins

Eylül ayinda 5. yilimiz dolacak. o tarihe kadar tam ve net bir karar vermis oluruz diye düşünüyorum.. bana kalsa kosarak gidecegim de.. ama vardir Rabbimin bir bilsigi iyice icime islemesi gerekiyor bu kararin demekki..

Allah yardimciniz olsun arkadasim.. bizim de durumumuz buna cok benzer.. Allahim guzel yazilar yazsin iyi insanlarla karsilastirsin.. gönlünüze ferahliklar versin ins
amin canım inşallah cümlemize...

Merhaba arkadaşlar..
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
bende 3. başarısız tüp bebek tedavisinden sonra evlat edinme kararı aldım. eşimde dna hasarı var tüp bebekle bile olması çok zor olsa da hasardan dolayı ya özürlü ya düşük olurmuş...
İğnelerden, ilaçlardan, hormonlardan o kadar çok yoruldum ki artık bende çocuğumu kucağıma alıp sevmek istiyorum..
insan bebek kokusuna hasret yaşar mı , yaşıyormuş burnumun direği sızlıyor resmen...
herkes gözüme sokarcasına bebek gösteriyor, hava atıyor ALLAHın lütfunu kendi marifeti sanıyor. dahası yüzüme yüzüme senin olmuyor mu diyorlar..
o kadar yoruldum ki bugün verseler koşar giderim ama maalesef 3 yıllık evliyim beklemem gereken daha 2 yılım var..

o yüzden koruyucu aile olarak başlamayı düşünüyorum işe inşallah sürem dolunca da evlat edinmeye...
Buda bizim imtehanımız Rabbim hepimize sabır versin inşallah...
Doğru bu da bizim imtihanımız ve Allah her şeyin en hayırlısını verecektir elbette. Bebek kokusu, hayaller, insanlara elinde olmadan kızıp kırılmalar, hepsi oluyo hepimize oluyo ama hepsi geçecek.. o ilaçlardan hormonlardan kurtulmak bile yeni bir başlangıç biliyor musun.. hakkında hayırlısı olsun canım

Doğru bu da bizim imtihanımız ve Allah her şeyin en hayırlısını verecektir elbette. Bebek kokusu, hayaller, insanlara elinde olmadan kızıp kırılmalar, hepsi oluyo hepimize oluyo ama hepsi geçecek.. o ilaçlardan hormonlardan kurtulmak bile yeni bir başlangıç biliyor musun.. hakkında hayırlısı olsun canım

inşallah canım ALLAH hiçkimsenin kucağını boş koymasın..

Allah'ım iyisini bilir... Herşey de vardır bir hayır dedim hep. Hiç neden biz diye sorgulamadım. Sadece insan yaşamadan bilemiyor. Seneye çocuk yapacağım hatta doğuracağım diyenler mi ararsınız? Yanımda evdeki kuşuna kızıp seni evlatlık vereceğim diyenler mi? (Evlat edineceğimizi bilen birisi) baharda doğum yapacak olan bir arkadaşıma sıcaklara denk gelmedi şanslısın dedikten sonra bana "biz ayarladık onu ona göre hamile kaldım" diyenler mi? Yazsam sığmaz buraya densiz insan çok. Ama bunlar sınavımız. Ben herşeyin güzel olacağı kaygılarımızın son bulacağına inanıyorum. Allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Yüreği kocaman anneleriz biz. Şimdiden ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN. Hepinizi öpüyorum o kocaman yüreklerinizden.

Allah'ım iyisini bilir... Herşey de vardır bir hayır dedim hep. Hiç neden biz diye sorgulamadım. Sadece insan yaşamadan bilemiyor. Seneye çocuk yapacağım hatta doğuracağım diyenler mi ararsınız? Yanımda evdeki kuşuna kızıp seni evlatlık vereceğim diyenler mi? (Evlat edineceğimizi bilen birisi) baharda doğum yapacak olan bir arkadaşıma sıcaklara denk gelmedi şanslısın dedikten sonra bana "biz ayarladık onu ona göre hamile kaldım" diyenler mi? Yazsam sığmaz buraya densiz insan çok. Ama bunlar sınavımız. Ben herşeyin güzel olacağı kaygılarımızın son bulacağına inanıyorum. Allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Yüreği kocaman anneleriz biz. Şimdiden ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN. Hepinizi öpüyorum o kocaman yüreklerinizden.
Ne güzel anlatmışsın yaşadıklarımızı.. amin arkadaşım inşallah.. anneler günümüz kutlu olsun ben de öpüyorum herkesi ❤️

Lütfen artık kimseyi umrsamayın densizler bizde artık kalben gebeyiz hiç kimseler umrumda değil konuşanlar sizde öyle yapın tek derdim kızım gelsin hepimiz kavuşalım en güzel ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN SEVGİLER :KK200:

herkese merhaba.. esim 1 hafta evvel 6 aylik hormon tedavisi sonrasi 2.teseyi oldu. sonuc yine olumsuz. dogustan kanallari gelismemis dedi doktorumuz..
ben de bu baslikta buldum kendimi.. bir haftasir sessiz sedasiz okuyorum. esime acilmak istiyorum ama cok yeni cok taze nasil derim bilmiyorum. ama evlat hasretiyle yanan tutusan biz neden ana baba hasreti ceken bir yavruya yuva vermeyelim ki.. belki yaşadığım seyin acisinin tazeliginden ani karar veriyorum bilmiyorum ama elimden gelse hemen bavuru yapasim var. istanbulda yasiyorum ve burada sira cok zor geliyormus okuduklarima gore.. evliligimizin 5.yili eylulde dolacak.. esim 30u gecti ama ben 29um bavuru icin eylulu beklemek sart.. o zamana kadar net kararimi vermis olurum heralde.. cok yorucu herşey.. Allah sira bekleyen sizlere sabir versin yavrulariniza cabucak kavustursun insallah
Merhaba hepimiz aynı yollardan geçtik sizi çok iyi anlıyorum ama nacizane fikrim eşinizin durumu çok yeni üstüne gitmeyin hemen ters tepki vermesin çok zor bir durum zaten zamanınız var çok biraz atlatsın durumu zaman herşeyin ilacı konuşunup karar verirsiniz inşAllah çok güzel bir duygu pişmanlığım önce başvurmamış olmam 30 aydır kızımı bekliyorum hiç tereddüt etmetyin Anne olmaktan mahrum olmaya hiç birşey engel değil sevgiler .

Merhaba arkadaşlar, beni gün içinde kurumdan aradılar. Kız bebek için yarın sabah saat 09:30 da burda olabilir misiniz dediler çok heyecanlanip tabiki oluruz bu harika bir haber dedim . Sonra geri aradım heyecandan yanımızda bir şey getirmemiz gerekli mi diye sormayı unutmuşum. Tekrar aradım, geldiğinizde sizi hastaneye yönlendirip bebekleri göstereceğiz dediler. Yanınızda bir şey getirmenize gerek yok dediler. Sizce bu ne anlama geliyor? Ne zaman teslim ediyorlar. Islem nasıl yürüyor. Bu durumla karşılaşan var ise lütfen yardım rica ediyorum. Teşekkür ler
Ayy hadi inşALLAH gözünüz aydın çokk sevindim umarım bebeğinizi almışsınızdır hayırlı haberi verin lütfen bize :KK200:

Hayat sınav içinde sınav ...
Anne olamıyor olmamız insanların, en çokta yakın çevremizin bizim sınavımız, bunu bile bile bize layık gördükleri muamele onların sınavı...
ALLAH Hz. Eyübb'e çıban verip onu sınıyor , Halkı ayaklanıyor vücudundaki çıbana hükmü olmayanın bize faydasımı olur diye.. Sınav Hz. Eyyübün ama sınavı geçemeyense halkı... o yüzden sabrıyla bilinir Hz. Eyyüb...
Rabbim hepimize H.Z Eyyüb sabrı versin...
bu sınav bizim sınavımız ama üzülen, kırılan, yorulan biziz, ama bize muamele edenlerin sınavı en az bizimki kadar ağır...
3 tüp bebek denedim yaşım 28 yediğim onca iğne, aldığım onca hormon yanımda konuşulan laflar kadar yıkmadı beni..
''yoksa nasıl yapacağını mı bilmiyorsun, beline yastık koy, buda senin sınavın,üzülme bak bizde varda ne oluyor , bi sen kaldın, '' ....
liste o kadar uzunki inanın çoğunu yazamıyorum buraya... bütün bunlar ALLAHın lütfunu kendi marifeti sanan cahiller yüzünden. hele , üzülme buda senin sınavın diyenlere bak.. sen demesen bilmiyordum hem üzüldüğümü nerden çıkarıyorsun ben kaderime razyım da sana ne oluyor. çocuğu var kocası yok,çocuğu var geçimi yok, çocuğu var, çocuklardan haberi yok... en çok eleştrienler yorum yapanlar genellikle bu tipler.
ben 3 yıldır anneler günü kutlamıyorum o yüzden...
kimse yanlış anlamasın kızlar, şahsi fikrim . Bu gün anne olamayanlarla annesi hayatta olmayanların yarasını deşmekten acısını katlamaktan başka birşey değil, kapitalizmin benim acılarımdan beslenmesine izin vermiyorum o yüzden, ne annemin ne kayınvalidemin gününü kutlamıyorum. annem anlıyor çok üzülüyorda halime ama kayınvalidemin umrunda değil, yeterince torunuda var zaten. acı benim acım yani.. bu acı hepimizin.. benzer şeyler yaşıyoruz çünkü hepimiz..

Benzer hikayeler... Ama buradaysak geride bıraktık çoğu şeyi demektir. Yeni bir yola adım atmışız demektir. Evlatlarımızın kokusunu almaya çok yakınız demektir.
Bu mübarek günde Allahım gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin. Allahım bu zor bekleyişte Hepimize güç versin. Dualarım öncelikle bizlere. Herşey O'nun takdiri. Bu gece önümüzdeki yıl olacaklar yazılır der annem. Bizlere güzel şeyler yazılsın bu gece. Kucağımıza alacağımız o gün yazılsın bu gece. Dualarda buluşalım. Kandiliniz mübarek olsun.
Sevgiler...

Benzer hikayeler... Ama buradaysak geride bıraktık çoğu şeyi demektir. Yeni bir yola adım atmışız demektir. Evlatlarımızın kokusunu almaya çok yakınız demektir.
Bu mübarek günde Allahım gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin. Allahım bu zor bekleyişte Hepimize güç versin. Dualarım öncelikle bizlere. Herşey O'nun takdiri. Bu gece önümüzdeki yıl olacaklar yazılır der annem. Bizlere güzel şeyler yazılsın bu gece. Kucağımıza alacağımız o gün yazılsın bu gece. Dualarda buluşalım. Kandiliniz mübarek olsun.
Sevgiler...

Amin canım inşallah.. çok amin..
dualarda buluşmak ümidi ile hayırlı kandiller..

Sevgiler...
Amin.. amin.. rabbim güzel yazılar yazsın inşallah, dualarda buluşalım hayırlı kandiller

arkadaşlar merhaba, Berat Kandilimiz hayırlara vesile olsun. Bu akşam iki rekat namaz kıldıktan sonra Ashab-ı Bedir i okuyup sonra da bu isimlerin hürmetine dileğimizin kabul edilmesi için dua edelim. Görümcem de çok geç evlendi, hatta hemen hamile kaldı, evlenmeden önceki Berat Kandilinde yapmış bunu. İnşallah herkesin duaları dilekleri kabul olur.

Kızlarr kavuşma haberi mi geliyor? Doğru mu okudum? Ellibeş arkadaşımıza telefon gelmiş. Şimdiden gözü aydın, güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda darısı bizlere.
Yeni başvuracak arkadaşlar sıra artık çok uzun sürüyor. Geciktirmeyin. Eşim kaç yıl beni ikna etmeye uğraştı, zaman geçti gitti. Benim hep bir umudum vardı, tabii Allah bilir yine de olmaz mı olur. Eşim Başvuralım alalım olursa yine olur diyordu. Ben dinlemedim. Benim eşim evlendiğimizden beri daha korunurken bile evlat edinmek istiyordu. Bunu hep söylüyordu :) bilmyorduk ki zaten kaderimizde varmış. Ben sıranın bu kadar süreceğini işlerin böyle zor olduğunu bilemedim. Bunları gözardı etmeyin, evet zor bir süreç hemen tedaviden çıkıp karar vermek belki ama bu sizin hayatınız minicik umutların peşinden koşup yıpranmaktansa hayatın sunduğuna eyvallah deyin gitsin.

Hepinizin kandili mübarek olsun. Tez zamanda yavrular gelsin inşallah.
Can yakıcı sözlere gelirsek...hiç mi aldırmaz insan, inanın bir gün bile aldırmadım. Allahın nimetini kendi marifeti sanan cahillere ne anlatılır ki. Sizi ezik çaresiz eksik görene ne anlatılır. Hep hayırlısı der gecerim binlerce insanın olduğu bir yerde çalışıyorum ve günde en az 10-20 kişiden bebekle ilgili soru-yorum duyuyorum, siz düşünün artık aldırmazlığımı :)) yoksa bu hayatın içinden çıkıp kabuğumda yaşamam lazım. Hayat benim hayatım, benim evliliğim, mutlulukta mutsuzlukta benim. İnsanların her dediğinde de art niyet aramayın çoğu da iyi niyetli söylüyor aslında cidden öyle. Bana günde bin kere dr önerisi, bitkisel tarif söyleyen oluyor, azcık bol giysem hamile misin diyorlar. Napim hep gülüyorum vallahi alıştım. Nasibimde varsa birgün anne olmak elbet olurum diyorum hep. Kadere bıraktım kendimi en güzeli bu. Şimdi 2 yıldır yavruyu bekliyoruz. Allah hepimize hayırlı evlat versin en önemlisi bu.

Rüyamda kızım gelmişti.. siyah saçlı beyaz tenli bi prenses. Boynuma sarılıyor emmeye çalışıyordu. Etrafımdaki herkesin gözleri doluyordu. Rüyası bile güzeldi gerçek sandım. Tez zamanda inşallah rüyalarımız gerçek olur.
Rüyan ek kısa zamanda gerçek olacak ve onun mis kokusuyla uyuyup uyanacaksin cnm

Back