- 5 Ocak 2012
- 587
- 653
- 303
HİÇ BEKLEMEYİN...hemen başvurun...tedaviler olmusuz tüp bebek denemeler....bunları yaşamak çok zor....acılarımız aynı....ama şimdi çok pişmanım neden daha önce başvurmadım diye.....artık acaba bu ay tedavi olumlu olacakmı yok....artık gelecek bunu bilmek ne kadar güzel bir duygu artık anne olacağız ille doğurmak değil annelik ....
Eylül ayinda 5. yilimiz dolacak. o tarihe kadar tam ve net bir karar vermis oluruz diye düşünüyorum.. bana kalsa kosarak gidecegim de.. ama vardir Rabbimin bir bilsigi iyice icime islemesi gerekiyor bu kararin demekki..
Merhaba arkadaşlar..
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
bende 3. başarısız tüp bebek tedavisinden sonra evlat edinme kararı aldım. eşimde dna hasarı var tüp bebekle bile olması çok zor olsa da hasardan dolayı ya özürlü ya düşük olurmuş...
İğnelerden, ilaçlardan, hormonlardan o kadar çok yoruldum ki artık bende çocuğumu kucağıma alıp sevmek istiyorum..
insan bebek kokusuna hasret yaşar mı , yaşıyormuş burnumun direği sızlıyor resmen...
herkes gözüme sokarcasına bebek gösteriyor, hava atıyor ALLAHın lütfunu kendi marifeti sanıyor. dahası yüzüme yüzüme senin olmuyor mu diyorlar..
o kadar yoruldum ki bugün verseler koşar giderim ama maalesef 3 yıllık evliyim beklemem gereken daha 2 yılım var..
o yüzden koruyucu aile olarak başlamayı düşünüyorum işe inşallah sürem dolunca da evlat edinmeye...
Buda bizim imtehanımız Rabbim hepimize sabır versin inşallah...
Allah yardimciniz olsun arkadasim.. bizim de durumumuz buna cok benzer.. Allahim guzel yazilar yazsin iyi insanlarla karsilastirsin.. gönlünüze ferahliklar versin ins