Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Damlacım senin yaş kaç ? Başvuru tarihin ne zaman ? 41 yaşına girince 1 yaş ve üstü bebiş veriyolar sanırım. Ben 37 yaşa girdim 80.liyim inşallah 3 seneden fazla beklemem diye dua ediyorum gerçi her şeyin hayırlısı tabiki ama bebeğim olabildiğince küçük olsun istiyorum her gelişimine tanık olmak istiyorum ilk gülmesi ilk konuşması ilk adım atması vs.vs. :anne:

B
Damlacım senin yaş kaç ? Başvuru tarihin ne zaman ? 41 yaşına girince 1 yaş ve üstü bebiş veriyolar sanırım. Ben 37 yaşa girdim 80.liyim inşallah 3 seneden fazla beklemem diye dua ediyorum gerçi her şeyin hayırlısı tabiki ama bebeğim olabildiğince küçük olsun istiyorum her gelişimine tanık olmak istiyorum ilk gülmesi ilk konuşması ilk adım atması vs.vs. :anne:

Ben 78 liyim canım.basvurumuz 2015 mayıs, 2 yıldır sıradayız

Ooooo Maşallah canım sen yolun sonuna gelmişsin bile , bebeğinin haberi gelmek üzeredir artık :21:. Zaten 40 a girmek için de 1 yılın daha var ki zaten o zamana meleğine kavuşmuş olursun büyük ihtimal :super: Ben daha çoookk başlardayım , henüz 4,5 ay oldu başvuralı ve onayımı bile alamadım :KK12:

Ooooo Maşallah canım sen yolun sonuna gelmişsin bile , bebeğinin haberi gelmek üzeredir artık :21:. Zaten 40 a girmek için de 1 yılın daha var ki zaten o zamana meleğine kavuşmuş olursun büyük ihtimal :super: Ben daha çoookk başlardayım , henüz 4,5 ay oldu başvuralı ve onayımı bile alamadım :KK12:
Evet canım inşallah öyledir ama sıralar çok yavaş 100 lerden 40 lara düştük anca. Darısı sana, zaman bir şekilde geçiyor ama çok zor bu bekleyiş. İnşallah bu yıl kavuşuruz da bekleyenlerinde önünü açarız :))

Günaydın kızlar.

Derinsu merhaba , sen ne zaman kavuştun bebeğine , kız mı erkek mi , çok bekledin mi , nasıl bir duygu illaki güzeldir de bizzat yaşayanlardan dinleyince daha heyecanlı oluyor :KK36:

Günaydın kızlar, listemizi güncelleyecek kimse yok mu? Müsait olan biri ilglense ben çalışıyorum ancak arada bir bakabiliyorum sayfaya. Bahar geldi içimiz cıvıl cıvıl taze anne adayları olarak :)) sayfamızda cıvıldasın, pes pese müjdelee gelsin. Biraz daha aktif olup moral olalım birbirinize ne dersiniz?

Evet Damlacım sana katılıyorum. Biraz daha aktif olup sayfamızda süreçlerimizi paylaşmak hepimize de iyi gelecektir. Listemiz de kayboldu kim bilir hangi sayfada takılı kaldı :KK64:, ben de çalışıyorum o yüzden Liste işine giremiycem ama inş. bir gönüllü arkadaş çıkar da bi el atar. Liste olmadan birbirimizi takip etmek de zor oluyor haliyle

Evet Damlacım sana katılıyorum. Biraz daha aktif olup sayfamızda süreçlerimizi paylaşmak hepimize de iyi gelecektir. Listemiz de kayboldu kim bilir hangi sayfada takılı kaldı :KK64:, ben de çalışıyorum o yüzden Liste işine giremiycem ama inş. bir gönüllü arkadaş çıkar da bi el atar. Liste olmadan birbirimizi takip etmek de zor oluyor haliyle

Evet canım ya kim hangi ilden falan hiç anlayamıyoruz ki. Bekleme süreci, işlemler, hazırlıklar ne çok konu var oysa paylaşacak. İnşallah biri el atar. Söz ben her gun buralarda olacağım :)

Evet canım ya kim hangi ilden falan hiç anlayamıyoruz ki. Bekleme süreci, işlemler, hazırlıklar ne çok konu var oysa paylaşacak. İnşallah biri el atar. Söz ben her gun buralarda olacağım :)
arkadaşlar ben de çalışıyorum, yapmak isterdim ama işte bazen çok yoğun oluyorum... aramızdan bir kişi keşke ilgilenebilse...

Hadi bakalım hergün takip edecem seni burda mısın değil misin hehehe :KK45:

Menzil 54 arkadaşımızdan haber var mı diye sürekli kontrol ediyorum siteyi ama hiç ses seda yok :KK64:. Canım kurumu arayıp bir gelişme var mı diye soruyor musun hiç merak ettim :KK16:. Senin kız pek bir nazlı çıktı ama olsun önemli olan sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olması gerisi boş.. Sakın bizi habersiz bırakma olur mu güzel haberlerini bekliyoruz unutma :KK28:
malesef....yuvada hiç kız bebek yokmuş .....şansıma ....benim kız çok nazlı çok....haber gelir gelmez burda paylaşıcam emin olun....sabırsızlıkla bekliyorum yavrumu herşey hazır bi yavrum yok ....gelecek inşallah....yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ordada takılı kakdık :) ....:anne::anne::anne:

malesef....yuvada hiç kız bebek yokmuş .....şansıma ....benim kız çok nazlı çok....haber gelir gelmez burda paylaşıcam emin olun....sabırsızlıkla bekliyorum yavrumu herşey hazır bi yavrum yok ....gelecek inşallah....yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ordada takılı kakdık :) ....:anne::anne::anne:
İnşallah en kısa zamanda müjde bekliyoruz canım senden. Nazlı olmaz mı hemde ne nazlı bu kızlar. Ama heran haber gelebilir belli olmaz ayy çok heyecanlı :)) Gelince bu günler hayal olup kalacak hiç yaşanmamış gibi tesellin bu olsun yılların bekleyişi nihayete eriverecek.

arkadaşlar ben de çalışıyorum, yapmak isterdim ama işte bazen çok yoğun oluyorum... aramızdan bir kişi keşke ilgilenebilse...
Umarım uygun olan bi arkadas üstlenir. Liste bu sayfayı hareketlendiren birseydi çünkü o yokoldu eskilerde hep yok oldu. Kim kavustu, kim hala bekliyor hiç bilmiyoruz.

Back