Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
MALESEF yaaaaa.....hastamız vardı onunla ilgileniyordum....dün kurumu aradım yuvaya hala kız bebek gelmemiş ...çok şanssızımmmm....gelsede mahkeme süreci olacağı için 2 ay bulur dedi....kafayı yicemmmm artık.....:KK12::KK12::KK12::kızgın::kızgın::cry::cry::cry:

Sabir arkadaşım sabır..... Biliyorum cok zor ama beklemekten baska caremiz yok. az kaldı ınsallah bu bekleyişin sonu çok güzel olacak muradına ereceksin

Arkdaşlar merhaba, eşim Mayıs ayında 30 yaşını dolduruyor. Bu yüzden bizde evlat edinmek için Mayıs ayını bekliyoruz. Ancak, merak ettiğim Eskişehir ilinden başvuru yapan arkadaşlar var mı? Varsa ne zaman ve kaçıncı sıradan başvuruları başladı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Arkdaşlar merhaba, eşim Mayıs ayında 30 yaşını dolduruyor. Bu yüzden bizde evlat edinmek için Mayıs ayını bekliyoruz. Ancak, merak ettiğim Eskişehir ilinden başvuru yapan arkadaşlar var mı? Varsa ne zaman ve kaçıncı sıradan başvuruları başladı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Öncelikle bu kararınızdan ötürü tebrik ederim bizler seçilmiş koca yürekli anneleriz küçük illerde sıra çok olmuyor ama yavaş ilerliyor allah yardımcımız olsun beklemek çok zor ben 2016 Ekim ayında başvurdum Aralık ayında onaylandı 18 ocakta ew ziyareti oldu 1 hafta sonra resmi sıra geldi kız 14 erkek 8 diye sonra ben kurumu aradım şubat sonunda erkek 6 kız 12 yani zaten 1 1 buçuk yıl demişti uzmanımız aksi bi durum olmassa biraz hızlı ilerledi sıramız kız bebekte 18 erkek bebek de 12 ile başladık yani iyi bi ilerleme bakalım daha neler olucak hayırlısı olsun ya uzun oldu susamıyom kusura bakma ama buda bi hamilelik dönemi ve insan anlatmak istiyor

Öncelikle bu kararınızdan ötürü tebrik ederim bizler seçilmiş koca yürekli anneleriz küçük illerde sıra çok olmuyor ama yavaş ilerliyor allah yardımcımız olsun beklemek çok zor ben 2016 Ekim ayında başvurdum Aralık ayında onaylandı 18 ocakta ew ziyareti oldu 1 hafta sonra resmi sıra geldi kız 14 erkek 8 diye sonra ben kurumu aradım şubat sonunda erkek 6 kız 12 yani zaten 1 1 buçuk yıl demişti uzmanımız aksi bi durum olmassa biraz hızlı ilerledi sıramız kız bebekte 18 erkek bebek de 12 ile başladık yani iyi bi ilerleme bakalım daha neler olucak hayırlısı olsun ya uzun oldu susamıyom kusura bakma ama buda bi hamilelik dönemi ve insan anlatmak istiyor
rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin, bu hamilelik süreci bence daha zor, ne çıkacağını bilmiyorsun ve zor koşullardan geçiyorsun. o yüzden sıkıldıkça, mutlu oldukça birbirimizle paylaşalım da kolay geçsin...

Merhaba, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Belittiğiniz gibi bu bekleme sürecinde konuşmak, anlatmak, tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak insanı biraz olsun rahatıyor. Anladığım kadarıyla zaman geçtikçe bekleme süreleri uzuyor. Başka bir arkadaş Eskişehir'den yakın bir zamanda başvurduğunu ve sırasının 45 olduğu söyledi. Umarım biran öne yavrunuza kavuşursunuz. Tekrar teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar... Beklemek çok zor biz de 2. Sıradayız. Gergin hissediyorum yaklaştıkça bu normal mi? Hazırlık yapmadığımız için mi bilmiyorum. Sadece odasını belirleyip boyadık bir de park yatak aldık. Herkes alma bişey gelsin öyle diyor. Kafam çok karışık :KK43:

Bebek geldikten sonra alışverişin çok zor olduğunu pek çok arkadaş yazdı, az uz değilki alınacaklar elinde bebekle çarşı avm gezmek çok yorucu olur. Alınacak şeyler belli niye bebeğin gelmesini bekliyorsun ki. Sonra içinden çıkman çok zor olur. Hem bebeği beklerken oyalanıyor insan bu işlerle. Bebek geldikten sonraki zamanını sadece ona ayırmak lazım bence. Hem stresini atarsın. Burda çok kere paylaşıldı liste çok geç kalmışsın... o alma diyenler niye öyle diyor ki? hamileler doğum yapınca mı yapıyor alışverişi, hazırlığı canım bebek hazırlığı diye bir gercek var. Ver kendini alışverişe boşver milletin aklını, kendi içinden ne geliyorsa onu yap :)

Merhaba, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Belittiğiniz gibi bu bekleme sürecinde konuşmak, anlatmak, tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak insanı biraz olsun rahatıyor. Anladığım kadarıyla zaman geçtikçe bekleme süreleri uzuyor. Başka bir arkadaş Eskişehir'den yakın bir zamanda başvurduğunu ve sırasının 45 olduğu söyledi. Umarım biran öne yavrunuza kavuşursunuz. Tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek canım aynen öyle paylaşmak çok güzel ve çok özel haklısın zor bi süreç ama sonu mutlu Allahın izni ile tüp bebek gibi değil mesela oldu olmadı tuttu mu başın kaşınsa acaba belirti mi en azından sonu mutlu son Rabbim bir an önce kavuştursun hamile anneleri de kalbiyolojik anneleri de...

Merhaba arkadaşlar... Beklemek çok zor biz de 2. Sıradayız. Gergin hissediyorum yaklaştıkça bu normal mi? Hazırlık yapmadığımız için mi bilmiyorum. Sadece odasını belirleyip boyadık bir de park yatak aldık. Herkes alma bişey gelsin öyle diyor. Kafam çok karışık :KK43:
olurmu mutlaka al herşeyini sonra elin ayağın dolanır...sonuçta gelecek bebeğiniz...hamile değilizki aman düşer belki almayalım...olurmu....hem oyalanırsın vakit geçer bence al...ben mevlütte dağıtacaklarıma kadar aldım hazırladımm...bir bebeğim eksik sıranız 2 bişe kalmamış

ya çok mutlu oldum birden heycanlandım . ne güzel sıranız gelmiş. çok güzel günler olmalı bu günler. :KK54: bu hazırlıklar. ben de arkadaşlara katılıyorum. belirli şeyleri alabilirsiniz. bu bekleme günlerini stresle değil de, mutlulukla heycanla geçirin. bizim burda mahkeme süreci, bebek ailenin yanına yerleştirildikten sonra devam ediyor . (hem iyi , hem kötü yanları var tabi) yani ne kadarlık bebek geleceği belli. sizin de öyleyse ona göre alışverişinizi yapabilirsiniz. Rabbim bebeğinizle evinizi bereketlendrsin inşallah.

selamlar herkese;
izmirden sırada bekliyoruz sıralar yine yavaşlamaya başladı galiba çok moralim bozuldu:( izmirden okuyan varsa sırada bekleyen kimler var acaba

Arkadaşlar merhaba, bu başlığı ara sıra takip ediyorum. Hayalleri gerçekleşen üyelerin sevincini, bekleyenlerin sabırsızlığını kendi duygularımmış gibi yaşıyorum.
Kimsesiz bir çocuğa anne-baba olma, ona sıcak bir yuva verme ve onu tüm kalbinizle sevme kararlılığınız için cennette ayrı bir yeriniz olduğuna inanıyorum.

İnşallah hepiniz hayırlısıyla kavuşursunuz çocuklarınıza. Her birinize yavrularınızla sağlıklı mutlu ömürler diliyorum.

Güzel haberlerinizi okumak dileğiyle, sevgiler hepinize..

Arkadaşlar merhaba, bu başlığı ara sıra takip ediyorum. Hayalleri gerçekleşen üyelerin sevincini, bekleyenlerin sabırsızlığını kendi duygularımmış gibi yaşıyorum.
Kimsesiz bir çocuğa anne-baba olma, ona sıcak bir yuva verme ve onu tüm kalbinizle sevme kararlılığınız için cennette ayrı bir yeriniz olduğuna inanıyorum.

İnşallah hepiniz hayırlısıyla kavuşursunuz çocuklarınıza. Her birinize yavrularınızla sağlıklı mutlu ömürler diliyorum.

Güzel haberlerinizi okumak dileğiyle, sevgiler hepinize..
çok sağol arkadaşım, Allah senin de dileklerini kabul etsin.

ayyyy......yok hala haberrrrr....sıra düşmüyor diye üzülüyordum...şimdi sıra bende bebek yokkkkkk...offfff offffff.....benim kız çok nazlı çıktı ...ismini keşke nazlı koysaydım ....artık gellllllllsinnnnnn.......:KK12::KK12::KK12::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

ayyyy......yok hala haberrrrr....sıra düşmüyor diye üzülüyordum...şimdi sıra bende bebek yokkkkkk...offfff offffff.....benim kız çok nazlı çıktı ...ismini keşke nazlı koysaydım ....artık gellllllllsinnnnnn.......:KK12::KK12::KK12::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Az daha sabret :) İsmi ne olacak?

Back