Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
ayyyy......yok hala haberrrrr....sıra düşmüyor diye üzülüyordum...şimdi sıra bende bebek yokkkkkk...offfff offffff.....benim kız çok nazlı çıktı ...ismini keşke nazlı koysaydım ....artık gellllllllsinnnnnn.......:KK12::KK12::KK12::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Off kesinlikle haklısın... en zoru bu olmalı 1. Sırada olup beklemek, hem çok güzel hem çok zor... kendimi düşünemiyorum :)
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah canım. Hergün bakıyorum senden haber var mı diye :) nolur haber ver bizleri habersiz bırakma, bizi unutma. Kavuşan kayboluyor :(

Off kesinlikle haklısın... en zoru bu olmalı 1. Sırada olup beklemek, hem çok güzel hem çok zor... kendimi düşünemiyorum :)
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah canım. Hergün bakıyorum senden haber var mı diye :) nolur haber ver bizleri habersiz bırakma, bizi unutma. Kavuşan kayboluyor :KK43:
inşallah en yakın zamanda kavuşurum haber veririm sizlerede....beklemek zor ama bu şekilde beklemek daha zorrr....

Resim Yarışması
36 yıldır düzenlenen Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması başladı. Türkiye’nin lider markası tüm çocukları 1 Nisan’a kadar resim yapmaya davet ediyor.

Sevgili üyeler çocuklarınız için faydalı olacak bir yarışmayı sizlerle paylaşmak istedik. Kazanan çocuklara çeşitli hediyeler var! Çocuğunuzun yeteneğini ölçmeniz açısından Pınar Çocuk Yarışması'nın detayları için tıklayınız!

Tam 2 sene bekle sıran 80 den 30 lara düşsun ama bu arada sende 2 yaş buyudun 41 oldun diye 2 yaş bebek gurubuna gec sıranda 3 olsun iyimi şimdi ben seviniyimi uzuluyumu bilemedim arkadaşlar
hakkınızda hayırlısı buymuş....en azından şimdi sıranız 3....fazla beklemiceksiniz...2 yaş çokda büyük değil....

Tam 2 sene bekle sıran 80 den 30 lara düşsun ama bu arada sende 2 yaş buyudun 41 oldun diye 2 yaş bebek gurubuna gec sıranda 3 olsun iyimi şimdi ben seviniyimi uzuluyumu bilemedim arkadaşlar
Sewgili arkadaşım yaş olarak sizden küçüğüm ama bu yolda hepimiz kardeşiz arkadaşız bence sewinin bize 0 1 yaş arası bebek de daha yoğun olduğu söylendi yani üzülmeyin bence kavuşmanız yakındır Allahın izni ile ki zaten 2 yaş grubu harika bir zaman allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin derken neye dua ediyoruz bilmiyoruz aslında kesinlikle sewinin iyi geceler

sevin canım sevin, o bebişin sana ihtiyacı vardır 2 yaşında bile olsa...

Ne güzel insanlarsınız.. yalnız anlamadığım şey, bu kadar çok çocuk, bebek yurtlarda heba olurken nasıl sıralar bu kadar uzun sürüyor? Şaka gibi.
şöyle bir durum var, açık konuşmak gerekirse herkes 0 - 1 yaş bebiş istiyor, bunu da çok iyi anlıyorum, bebeği büyütmek özellikle anneler için önemli. ancak 0 - 1 yaş 40 yaş doldurulmamış olması lazım. eee insanlar 40 yaşına kadar zaten bebiş yapmakla tüp bebekle uğraşıyorlar, hadi evlat edinelim dediklerinde devlet diyor ki 45 yaşındasın, 5 yaşında verelim. coğu aile de istemiyor. bir başka sorunda ailesi olmayan veya terk edilip mahkemesi bitenler talep ediliyor. ailesi ile mahkemelik durum olan cocuklar istenmiyor ne yazık ki... bu da sıraları uzatıyor, kısacası 0 - 1 yaş terk cocuk sırası uzun oluyor...

Zaman durdu sanki..... Hala ev ziyareti bekliyorum bir yandan kendimi tutamayıp birşeyler almaya başladım. Allah kullanmayı nasip etsin inşallah ❤:anneadayı:

Aynen, hala ev ziyareti bekliyorum ben de , gelemediler bir türlü :KK34: . Sen yine bir şeyler almışsın bebeğine ben onu da yapamıyorum eşim hiç bir şey aldırmıyor :KK12: Onayımızı aldıktan sonra alacakmışız :63:

Zaten en doğrusu onaydan sonra almak ama ben tutamıyorum kendimi... Sonradan o eşyalara bakıp kurduğun hayalleri düşünüp üzülmekte var Allah yaşatmasın. Ben Kocaeli'den bugün tam 6 ay bitti.

Zaten en doğrusu onaydan sonra almak ama ben tutamıyorum kendimi... Sonradan o eşyalara bakıp kurduğun hayalleri düşünüp üzülmekte var Allah yaşatmasın. Ben Kocaeli'den bugün tam 6 ay bitti.
Allah sabır versin arkadaşımn, bence az kalmış, 6 ay geçmiş bile:)

Merhaba kaç doğumlusunuz acaba ? Bende aynı durumdan korkuyorum sıra beklerken yaşımız geçiyor. Hangi ilden başvurdunuz?

Menzil 54 arkadaşımızdan haber var mı diye sürekli kontrol ediyorum siteyi ama hiç ses seda yok :KK64:. Canım kurumu arayıp bir gelişme var mı diye soruyor musun hiç merak ettim :KK16:. Senin kız pek bir nazlı çıktı ama olsun önemli olan sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olması gerisi boş.. Sakın bizi habersiz bırakma olur mu güzel haberlerini bekliyoruz unutma :KK28:

Back