Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
çok teşekkür ederim çok işe yaradı verdiğin bilgiler. bugün bilgi almak için kurumu da arayacağım.

Sanırım cevap verilmeyecek

Canım ben senin sorunu anlayamadım ki ?? Sıralar nerede yazıyor diyorsun da , bizim yaptığımız listeden bahsediyorsan orda zaten sıralarımız yazmıyor. Ama başvuru yaptın da sıranı öğrenmek istiyorsan onun için de kurumu arayıp öğrenmen gerekiyor uzmanınla görüşmen gerekiyor.

Aaayyyy hadi inşallahhh

Ben böyle bir şey ne duydum ne gördüm , okuyunca da çok sinirlendim yok böyle bir şey , hakkını ara bence , şikayet et uzmanı , sakın bırakma peşini. Nasıl bir şey bu yaa gerçekten aklım almıyor sinir oldum

Evet ya anca 1yil sürer demişlerdi ve öyle oldu beklemek suan için güzel onallandiya nezman gelirse gelsin ama gelecek biliyorum benin de bir evladım var onu biliyorum ya bana bubyetiyo
evet :) ne mutlu cok şükür. allahım gönlünüze göre versin. hayırlı sağlıklı ve salih bir evlat olur inşallah. birinin kahramanı olmak çok güzel bir şey

aman allahım bu nedir böyle . şaka mı bu ya ? ne alakası var kiloyla . hangi şehirdesiniz ? şehir şehir değşiyor prosedürler tamam da bunu da ilk defa duydum yok artık !!!

Pardon ben burda sıraların yazildiginda sandım özür dilerim

Estağfurullah canım ne demek. Sen nerden başvuru yaptın ne zaman başvurdun ?

Merhaba,
Dosyanız ile ilgili son durum nedir?

Deli olacağım. Herşeyini hazırlamıştım yavrumun ben. Ne yapacağım bilemedim ki... O kadar aksi bir hanım ki uzmanımız. 20li yaşlarda genç bir kız. Dolayısıyla halimizden anlamıyor sen hangi şehirden başvurdum canım benim

özel msj bakın

Günaydın kızlar nerdesiniz sayfamız çok sessiz kalmış. Fırtına öncesi sessizlik mi acaba , içimden bir ses menzil54 arkadaşımızdan güzel haberler alacağımızı söylüyor

Günaydın kızlar nerdesiniz sayfamız çok sessiz kalmış. Fırtına öncesi sessizlik mi acaba , içimden bir ses menzil54 arkadaşımızdan güzel haberler alacağımızı söylüyor
MALESEF yaaaaa.....hastamız vardı onunla ilgileniyordum....dün kurumu aradım yuvaya hala kız bebek gelmemiş ...çok şanssızımmmm....gelsede mahkeme süreci olacağı için 2 ay bulur dedi....kafayı yicemmmm artık.....

Merhaba bayanlar bizde saglik raporu icin heyete girecegiz sorumu soruyorlar neler yapiliyo merak ediyoruz siz nasil yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…