- 2 Kasım 2016
- 79
- 98
- 3
- 34
hiç sorma ya:)ayyy ne güzel gözün aydın....tez zamanda kavuş bebişine...bu gidişle benden önce kavuşacaksın :)
aman her isteyen her bekleyen kavuşsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç sorma ya:)ayyy ne güzel gözün aydın....tez zamanda kavuş bebişine...bu gidişle benden önce kavuşacaksın :)
Hamile kalabilmek o kadar kolayki... Eğer Allah isterse. Mesela benim kalmamı istemedi 12 yıl oldu evleneli. Sebep neydi. Kiminin eşi kiminin kendisi kiminin sebepsizdi. Benimki de bunlardan biri. Ben hiç isyankar olmadım. Bizim için bu hayırlı demekki dedim. Üzüntülü zamanlar ağlamalar maddi manevi yıpranmalar neler olmadıki. Kardeşimin bile kocaman oldu oğlu arkadaşlarımın 2.si 3.sü yolda gözüne gözüne giren hamileler bebekler... yalnız hissettik çoğu zaman belki hala. Ama yakında anne olacağız onu düşün herşey geride kalacak. Bizlerin hikayesi mutlu sonla bitecek. Sen güçlü dur öyle ortamlarda bekleyişinden bahset sen de.. bak gör o zmn daha kolay olacak. Biz kocaman yürekli kadınlarız. Emeğimizi düşün. Sonunu düşün.
Sevgiler...
Canım ben Ekim 2016 da başvurdum o zamandan bu yana 8 erkek bebek yerleştirdik dedi uzmanımız kızlar hariç ve daha önce olmadı dedi inşalalh takılmaz dedi yani 14 dü ilk sıramız
inşallah bilgi alırsın canım bakalım takılıyor dedi bazen inşallah takılmaz umutla beklicez bakalım sonraki ay tekrar arıcam çok heyecanlıyım umarım böyle gider de hemen kavuşuruzSüper valla, ayda 2 bebek ha
, inşallah bu hızla devam eder de arka arkaya kavuşma haberleri alırız. Benim daha onay yazım bile yok ortada , ziyaretim bile olmadı. İlk başvurduğumda 30 civarı var listede demişti uzmanımız , sıramı çok merak ediyorum ama ziyaret olmadan belli olmuyormuş
. Ama haftaya kuruma gidecem , yeni bordrolarımızı verecez uzmana inşallah sıra konusunda biraz bilgi alabilirim.
Bizde aynıyız Eylül 16 başvurduk, ev ziyareti bekliyoruz hala. Bize 50 kişi var dedi başvuran 20 kişi de dosya hazırlıyo demişti. Sıramı çok merak ediyorum.Süper valla, ayda 2 bebek ha
, inşallah bu hızla devam eder de arka arkaya kavuşma haberleri alırız. Benim daha onay yazım bile yok ortada , ziyaretim bile olmadı. İlk başvurduğumda 30 civarı var listede demişti uzmanımız , sıramı çok merak ediyorum ama ziyaret olmadan belli olmuyormuş
. Ama haftaya kuruma gidecem , yeni bordrolarımızı verecez uzmana inşallah sıra konusunda biraz bilgi alabilirim.
O kadar haklısın ki.. çok mutlu olacaksın az kaldı, sabır Biz de senin gelecek güzel haberinle güç bulacağızkızlar bu gece yine rüya gördüm ....pikniğe gitmişiz kayanın içinde bi kız çocuğu beni görünce ağlamaya başladı ben burdayım beni al diye kollarıma atıldı Allahım rüyam hiç bitmesin dedim....artık rüyalarımda zaman geçmiyor ....sıkıntıdan patlicam....memlekete gideyim biraz hava iyi gelir diyorum aile kalabalık biraz zaman geçer diyorum gidemiyorum haber gelir diye...iki arada bi deredeyim....offff offfff......
kızlar bu gece yine rüya gördüm ....pikniğe gitmişiz kayanın içinde bi kız çocuğu beni görünce ağlamaya başladı ben burdayım beni al diye kollarıma atıldı Allahım rüyam hiç bitmesin dedim....artık rüyalarımda zaman geçmiyor ....sıkıntıdan patlicam....memlekete gideyim biraz hava iyi gelir diyorum aile kalabalık biraz zaman geçer diyorum gidemiyorum haber gelir diye...iki arada bi deredeyim....offff offfff......
kızlar bu gece yine rüya gördüm ....pikniğe gitmişiz kayanın içinde bi kız çocuğu beni görünce ağlamaya başladı ben burdayım beni al diye kollarıma atıldı Allahım rüyam hiç bitmesin dedim....artık rüyalarımda zaman geçmiyor ....sıkıntıdan patlicam....memlekete gideyim biraz hava iyi gelir diyorum aile kalabalık biraz zaman geçer diyorum gidemiyorum haber gelir diye...iki arada bi deredeyim....offff offfff......
Bizde aynıyız Eylül 16 başvurduk, ev ziyareti bekliyoruz hala. Bize 50 kişi var dedi başvuran 20 kişi de dosya hazırlıyo demişti. Sıramı çok merak ediyorum.
Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah biran önce kavuşursunuz. hangi ilden başvuru yapmıştınız.Canım ben Ekim 2016 da başvurdum o zamandan bu yana 8 erkek bebek yerleştirdik dedi uzmanımız kızlar hariç ve daha önce olmadı dedi inşalalh takılmaz dedi yani 14 dü ilk sıramız
teşekkür ederim canım benim sakaryadan benÇok sevindim hayırlısı olsun inşallah biran önce kavuşursunuz. hangi ilden başvuru yapmıştınız.
Merhaba arkadaşlar beni aranıza alirmisiniz ☺bende 2016 şubat ayında baş vurumu yaptım bugün onaylandı çok şükür ıstanbul başvurum inşallah bir an önce kavusuruz yavrularimiza
Sıranızı ögrendiniz miMerhaba arkadaşlar beni aranıza alirmisiniz ☺bende 2016 şubat ayında baş vurumu yaptım bugün onaylandı çok şükür ıstanbul başvurum inşallah bir an önce kavusuruz yavrularimiza
Evet ya anca 1yil sürer demişlerdi ve öyle oldu beklemek suan için güzel onallandiya nezman gelirse gelsin ama gelecek biliyorum benin de bir evladım var onu biliyorum ya bana bubyetiyohayırlı olsun. 1 yıl sonra onaylanmış sizinki. sanırım bizim de uzun sürecek. aralık 2016 başvuru bizim de. ev ziyareti bekliyoruz.
Siramizi söylemediler sözlü olarak onaylandığını söylediler yazılı olarakta evrak gönderecekler o azaman öğreneceğim inşallahSıranızı ögrendiniz mi