Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kızlar merhaba, size birşey danışmak istiyorum, eşim 42 yaşında. evlat edinmek istersek bebek alamıyor muyuz yaş farkı 40dan fazla olduğu için?

yaklaşık 2 yıl önce istanbuldan başvurmuştuk. ilk başvuruda sen kilolusun olmaz demişlerdi. Daha sonra yine de başvurumuzu aldılar. Ben kilo vermeye başladım bu arada. İncelememizi yapıldı. Dosyamız onaylandı ama kilo vermem şartıyla. Dosyam onaylandıktan sonrada iki defa sağlık raporu istediler. Kilo verdiğimi doktor raporuyla da gösterdik. Raporlarım kurul tarafından onaylandı. Dosyam ilk onaylandığı zaman uzmanımız kilo verdiğinizi kurul görürse sıkıntı çıkmaz demişti. Şimdi sıramız 5 oldu ve geçen hafta kurumdan aradılar. Eğer 50-60 kiloya düşmediyseniz size çocuk vermezler dedi
Ne yapacağımı bilemedim. Bir anda onca kilo nasıl verilir ki.
Üstüme düşenin fazlasını yaptım. Onlara da söyledim bu kadar zaman da bundan daha çok kilo verilir mi mümkün mü diye.
Daha hızlı kilo vermek için mide ameliyatı olayım dedim, onu da kabul etmiyorlar.
Kiloluyum diye anne olamaz mıyım ben? Böyle bir şey var mı? Kiloluyum derken 48 beden giyiyorum. Evet fazla kilom oldukça fazla ama kendi işimi kendim yapamayacak durumda değilim ki
Kaldı ki sosyal hayatım da oldukça aktif biriyim, iyi bir işim ve konumum var. Aklım durdu sanki
Herşeyi hazır bebeğimin halbuki
Hiç böyle bir engele takılan oldu mu ya da benim yaşadıklarımı yaşayan...

çok üzüldüm açıkçası... bence kesin bir kilo sınırı söylemeleri lazım, 50 - 60 lar demeleri doğru değil, mesela desin ki boyun 1.60sa 69, 1.50 ise 59 olmalısın gibi bir sınır koymalılar. bence kurumu arayıun ve kesin bir rakam söylesinler. ona göre siz de spor diyet elinizden geleni yaparsınız.

istanbuldan yeni başvuran var mı? sıra kaçta öğrenebilir miyim? 0 - 1 yaş için.

İyi geceler herkese, izmirden başvuran arkadaşlar riza da sıralarından ilerleme hızına ilişkin bilgi verebilirse çok sevinirim. Tesekkurler
merhaba ben pek giremiorum o sebeple yeni gördüm izmirdeyim 2015 ağustosta başvurduk kasımda onayımız geldi kasım itibariyle 75di sıramız şu an 15 ay oldu kız bebek 0-1 yaş terk/rıza sıramız 27 oldu. aslında bir ortalama vermek zor ilk sene patır patır atıodu sıra yazın bir durdu 2 ay hiç sıra gitmediği oldu kabus gibiydi son 5-6 aydır ortalama 4 gidio diebilirim o yüzden dua ediyorum böyle devam ederse yaz sonuna yani 2.yılı dolurduğumuzda kızımıza kavuşmuş olacağız. siz yeni mi başvurdunuz

kilo ile ilgili bir sınırlama olduğunu ilk defa duyuyorum ve çok enteresan geldi doğrusu. yani yerinizden kalkamayack kadar olsa tamam derler işini gücünü yapma açısından sıkıntı die ama 48 beden nerdeyse türkiyenin çoğunun olduğu bir beden. üzülmeyin arayıp netleştirin ya da gidip yüzyüze konuşun emin olun ancak mide küçültme ameliyatına acele karar vermeyin derim sonuçta riskli bişey allah yardımcınız olsun.

kızlar merhaba, size birşey danışmak istiyorum, eşim 42 yaşında. evlat edinmek istersek bebek alamıyor muyuz yaş farkı 40dan fazla olduğu için?
Benim eşimin yaşında 38 di bende aynı soruyu sordum aranızda on yaştan fazla varsa yaş ortalaması alınır dedi yoksa küçük olan esin yaşına bakılır tabi yaş sınırı çocuk sizin yanınıza yerlestirirlirken olan yaşınız yani basvururken 40 altindaysaniz çocuk yerlestirirlirken ki yaşınıza bakilir oda 40 geçerse o zaman 1_3 yaş arasında verilir demişti net bir bilgi eminim sizin bir an önce başvurmanız lazim sizin yaşınız da 38 mis zaten 2 yılda ancak sıra geliyor

kızlar halamın kızı beni rüyasında görmüş kızım gelmiş kucağımdaymış siyah saçlı zeytin gözlü çok tatlı bi kızdı dedi....halamın kızının rüyaları çıkar genelde.... kız kardeşim hamile olduğunuda görmüştü bi hafta sonra hamile olduğunu öğrenmiştik ....bu kızın rüyası çıkıyor ...çok heyecanlandım ya ...demek banada bir hafta sonra haber gelcek inşallahhhhh ...tabi Rabbim bilir umuttttt

Böyle bişey ne duydum ne gördüm. Bu nasıl mazeret. Sizin kilonuz hareket kabiliyetinize engel değilse bunu nasıl engel sayarlar. Bidaha şaştım kaldım. Çokda güzel anne olursunuz. Onlar sizin kıymetinizi bilememişler

Hayır o değilde annemi arıyolar yoksa mankenmi. Kim elli atmış kiloki.

Çok şaşırdım kilonun kriter olduğunu ilk kez duyuyorum. Uğraşıp vermişsin niye hala böyle yapıyorlar gerçekten üzüldüm. Canım benim tüp mide ameliyatını bile göze almışsın bizlerin çilesini çelmedikleri için anlamaları çok zor. Bu yolla anne baba olmaya çalışırken bile ne çok engelimiz var bizim. Halbuki bizler pek çok doğuran anneden daha iyi anneler olacağız. Çok emek veriyoruz çünkü ulaşana kadar bunu görmeleri lazım. 50-60 kilo ne demek mankenmiyiz biz. İnşallah sıkıntın bir an evvel çözülür başvurun onaylanır.

böle bir saçmalık yok....eğer onaylanmazsa mutlaka şikayet edin ...yok böle bişey....sinir oldum ya....benimde eşim için problem çıkarmışlardı...eşim karaciğer yağlanmsı var neymiş siroz ihtimali var diye ihtimal düşünün uzman aradı dedi kurul toplancak karar verilcek 2 ay sonra haber verilcek size denildi...çıldırdım kafayı yedim...2 gün kendime gelemedim dondum kaldım sonra dedim saçmalık böle bişe olamaz...kurumu aradım müdürü istedim hem ağladım hem uzmanı şikayet ettim....müdüre dedim sizin yarın kanser olma ihtimaliniz yokmu yada yarına çıkmaya garantiniz varmı dedim....siroz ihtimali var karaciğer yağlanmasından böle saçmalık yok dedim....müdür haklısınız sakin olun dedi dedim nasıl sakin olurum 2 gündür ömrümden ömür gitti beni üzmeye ne hakkınız var dedim...sonra onaylandı başvurunuz yok öle bişey dedi....ertesi gün uzmanımız aradı beni ve şok oldum ben size öle bişe demedim dedi inkar etti.....malesef o yüzden hakkınızı arayın mutlaka bende 90 kiloyum sormadılar bile kilomu...saçmalık ....neden insanları böle uğraştırıyorlar zaten yıllarca üzülmüşüz son çare evlat edinmek niçin uğraştırıyorsunuz....bazen böle oluyor malesef ...

Offf offff ya akşam olmuyo sabah olmuyo bekle bekle 2 sene gecti biz ne sabırlı insanlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…