Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Canım ya , ne de güzel yazmışsın , dugulandım valla. Çok haklısın güçlü olmak zorundayız , bu sabrın sonu elbet selamet olacak , elbet mutlu sonla bitecek. Şuna da inanıyorum ki ilerde bizim anneliğimize herkes gıpta edecek , o kadar yakışacak annelik bize. İyiki de evlat edinme gibi bir şansımız varmış ya bu da olmasaydı ALLAH korusun. İyiki sizler de varsınız

Canım ben Ekim 2016 da başvurdum o zamandan bu yana 8 erkek bebek yerleştirdik dedi uzmanımız kızlar hariç ve daha önce olmadı dedi inşalalh takılmaz dedi yani 14 dü ilk sıramız

Süper valla , ayda 2 bebek ha , inşallah bu hızla devam eder de arka arkaya kavuşma haberleri alırız. Benim daha onay yazım bile yok ortada , ziyaretim bile olmadı. İlk başvurduğumda 30 civarı var listede demişti uzmanımız , sıramı çok merak ediyorum ama ziyaret olmadan belli olmuyormuş . Ama haftaya kuruma gidecem , yeni bordrolarımızı verecez uzmana inşallah sıra konusunda biraz bilgi alabilirim.

inşallah bilgi alırsın canım bakalım takılıyor dedi bazen inşallah takılmaz umutla beklicez bakalım sonraki ay tekrar arıcam çok heyecanlıyım umarım böyle gider de hemen kavuşuruz

Bizde aynıyız Eylül 16 başvurduk, ev ziyareti bekliyoruz hala. Bize 50 kişi var dedi başvuran 20 kişi de dosya hazırlıyo demişti. Sıramı çok merak ediyorum.

kızlar bu gece yine rüya gördüm ....pikniğe gitmişiz kayanın içinde bi kız çocuğu beni görünce ağlamaya başladı ben burdayım beni al diye kollarıma atıldı Allahım rüyam hiç bitmesin dedim....artık rüyalarımda zaman geçmiyor ....sıkıntıdan patlicam....memlekete gideyim biraz hava iyi gelir diyorum aile kalabalık biraz zaman geçer diyorum gidemiyorum haber gelir diye...iki arada bi deredeyim....offff offfff......

O kadar haklısın ki.. çok mutlu olacaksın az kaldı, sabır Biz de senin gelecek güzel haberinle güç bulacağız

Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. ben de kıvırcık saçlı masmavi gözlü, bir erkek bebek buldum rüyamda. bezi vardı sadece. kucağıma aldım. bunun anası babası nerde kim diye ararken bebek sarıldı kaldı bana öyle. hem tedavideyiz hem de sıramızı bilmesek bile sıradayız. allahım dedim hangisi hayırlı ise, bize onu nasip et. ne gelirse kabulümüz inşallah. sen de sabret arkadaşım güzel günlere az kaldı inşaallah. Yerde bulunan kız çocuğunu oradan kaldırıp kucağına almak her türlü hayra pek yakında kavuşmaya delalet edermiş. rüyan bile az kaldı diyor :)

Rüyan hayırlara çıksın inşallah. Biraz kendine oyalanacak birşeyler bulsan , farklı aktivitelerde falan bulunsan... En azından senin için biraz zaman geçer , kafan dağılır. Düşün düşün daha çok strese girersin canım. Fazla düşünmemeye çalış , arkadaşlarınla falan zaman geçir ne bilim işte gez toz , yüzmeye git , spora git v.s. Sabrın sonu selamettir. Dünyalar tatlısı bir bebişle ödüllendirileceksin yakında inş.

Bizde aynıyız Eylül 16 başvurduk, ev ziyareti bekliyoruz hala. Bize 50 kişi var dedi başvuran 20 kişi de dosya hazırlıyo demişti. Sıramı çok merak ediyorum.

Doğruya bi de dosya hazırlayanlar var dimi. Biz sıra düşer diye beklerken kim bilir belki de yükselecek . Oooff bitsin şu belirsizlik artık yaa

Canım ben Ekim 2016 da başvurdum o zamandan bu yana 8 erkek bebek yerleştirdik dedi uzmanımız kızlar hariç ve daha önce olmadı dedi inşalalh takılmaz dedi yani 14 dü ilk sıramız
Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah biran önce kavuşursunuz. hangi ilden başvuru yapmıştınız.

Ankaradan erkek bebek için başvuru yapan arkadaşlarım sizden ricam kaç yılında başvuru yaptınız, bebeğinize kavuşma süreniz ve sıranızın ne kadar sürede ilerlediğini paylaşırmısınız. :)

Merhaba arkadaşlar beni aranıza alirmisiniz ☺bende 2016 şubat ayında baş vurumu yaptım bugün onaylandı çok şükür ıstanbul başvurum inşallah bir an önce kavusuruz yavrularimiza

hayırlı olsun. 1 yıl sonra onaylanmış sizinki. sanırım bizim de uzun sürecek. aralık 2016 başvuru bizim de. ev ziyareti bekliyoruz.

kızlar....bugün sağlık ocağına gittim bir tane bebiş geldi ....Allahım nasıl bir tatlılık annesi pembe giydirmiş...bembeyaz süt gibi maviş gözleri nasıl heyecanlandım anlatamam ....Allahım dedim bende böle kucağımda bebeğimle geleckmiyim acaba ufak bebek görmek beni çok heyecanlandırdı ....daha 1 yada 2 ay var offfff offfff

hayırlı olsun. 1 yıl sonra onaylanmış sizinki. sanırım bizim de uzun sürecek. aralık 2016 başvuru bizim de. ev ziyareti bekliyoruz.
Evet ya anca 1yil sürer demişlerdi ve öyle oldu beklemek suan için güzel onallandiya nezman gelirse gelsin ama gelecek biliyorum benin de bir evladım var onu biliyorum ya bana bubyetiyo

Kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim sıralar nerede yaziyo yeniyim bilmiyorum☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…