Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
İyi geceler herkese, izmirden başvuran arkadaşlar riza da sıralarından ilerleme hızına ilişkin bilgi verebilirse çok sevinirim. Tesekkurler

Tekrar olacağını sanıyorum canım önce bizim inanmamız lazım başaracağımıza dr herşey anne ve bebekte bitiyor dedi bende fibrokist var ama değer denemeye :)
Bir ara soracağım uzmana inş olur tekrar. Bu kadar kadın emziriyorsa bende yapabilirim diye cesaretlendiriyorum kendimi, yeterki süt gelsin :) Yeter ki sıra yaklaşsın uğraşmaya değer.

ayyy ne güzel yazmışsın....içim ferahladı teşekkür ederim.....ben onun kuzumun sesini duymak için ne acılar....ne üzüntüler...ne sabırlar verdik geçirdik ....of bile demem...yıllardır sesini duymak için nelerden geçtim...kızım bir gelsin ben onlara annelik babalık nasıl oluyormuş göstericem...gıptayla bakıcaklar bana....az kaldı inşallahhhh...

Arkadaşlar beni tanıyan bilenler bildiğiniz üzere sakarydan Kasım sonu girdik sıraya kız 18 erkek 12 idi dün dosya onay yazısı geldi ve ben şook kız 14 erkek 8 2 ayda bu kadar düşmüş olabilir mi hiç anlamadım sakarydan başvuranlar bana yorum yaparsa çok memnun olurum hem uzamnımız bu ara 3 4 bebek yerleştirdik dedi ama ben böyle tahmin etmedim anlayamadım da hem heyecan hem şaşkınlık

Ne güzel çok sevindim böyle su gibi akıp gitsin sıralar inşallah :) sizin tek ev ziyareti mi oldu onay yazısından önce?

Listemiz çok gerilerde kalmış. kalbiyolojik anneyim senin adına çok sevindim. Ne güzel ilerlemiş sıran , kısa zamanda kavuşursun yavruna inşallah. Benim daha ev ziyaretim olmadı dolayısıyla daha dosyamın onaylanıp onaylanmadığını bile bilmiyorum ve sıram hakkında da hiç bir bilgim yok

ayyyy çok sevindimmmm.....ben demiştim sakaryada sıralar hızlı diye ....gözün aydın ....

Merhabalar bende sizin gibi evlat sahibi olması neredeyse imkansız biriyim.dün doktora gönderdigim sonuclar için doktor cevap verdi. Elimizden geleni yaptık demeye getirmiş doktor. Tüp bebek şansımız bıle yok . İsterseniz kök hücreyi bekleyin ,sperm donosyonu veya evlat edinin demiş .dünden beri bu düşünce kafamın içinde dolanıp duruyo.
Okadar cok soru işareti varkı anlatamam.zaten hepiniz yaşamıssınızdır bu durumu daha eşimle bile konuşmadık. Yaşimda yetmıyo galıba burdan okudugum kadarıyla.28 yaşındayım eşim 30.
Bide yurt dışında yaşiyorum
Aslında buraya ne sormak ıstedıgımıde bilmiyorum
Galiba budurumu sadece birileriyle paylaşmak istedim

Seni anlayabildiğimi düşünüyorum. Bende tüp bebek yumurta dönasyonu ve evlat edinme düşünceleri arasında gelgitler yaşadım. Tüp bebek için kendimi umutlu bulamadım. Yumurta dönasyonu evet kıbrısta yapılıyo ama hem olumsuz neticelenme ihtimali vardı hemde zaten böyle bi meblayı karşılayabilecek durumum vardı. Beni en çok ağlatan ve kederlendiren konu bu olmuştu. Evlat edinme için tam iki yıl eşimin onay vermesini bekledim. Derken yaşımı ilerlemiş buldum. kaldıki Henüz evladıma bile kavuşamadım. Tüm bunların içinde en zoruda evlat edinmeye karar verme süreciydi. Evet evlat edinmek istiyorum cevabını zihnimde kendimize verdikten sonra yaşadığım tüm stres süreci nihayete erdi ve yerini evladıma kavuşacağım günün hayaline bıraktı. Umarım sizde kendi adınıza en hayırlı kararı kendinizi çok yıpratmadan verebilrsiniz. Sevgiler :))

İnşallah cok teşekkürler cavabınız için

Merhablar
Bizde ayni problemleri surecleri yasadik ne yazikki ...tup bebegin bile imkansiz olmasi insani mahvediyor..
Eger evlilik yiliniz 5yil olduysa basvurabiliyorsunuz.ama yurtdisindan oluyormu bilmiyorum.
Insallh hakkinizda en guzel karari verirsiniz

Biz de yıllarca aynı süreçlerden geçtik... karar verdiğinizde yıllardır tedavilerin maddi manevi yaşadıklarınızın yükü yok oluyor. Yeni bir sayfa açarak başlıyorsunuz hayata evladınızı bekliyorsunuz heyecanla... kalbinizde büyüttüğünüz yavrunuzun gelmesini bekliyorsunuz. Hakkınızda ve hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu yaz 7.yilimiza girecegiz
Burdan edinirsek muslumaniz diye vermeyebilirler galiba Tirkiye olunca prosedurler nedir hicte bilemiyorum dediginiz gibi hakkimizda hayirlisi

Cok tesekkurler hic aklimda olmamasina ragmen dunden beri cok dusundum buralari okudum ve esimle konustum ilk defa bu konuyu oda hayir demedi ama bunun icin kendimizi ve cevremizi hazir etmemuz gerekecek
Esim tedavimizi bekleyelim diyor ama ben cok fazla beklemek istemiyorum sonradan kendimizin olsa bile kardesiyle buyurler diye dusunuyorum ama ben bile tam hazir degilim galiba korkuyorum bicok seyden
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim

Bu yaz 7.yilimiza girecegiz
Burdan edinirsek muslumaniz diye vermeyebilirler galiba Tirkiye olunca prosedurler nedir hicte bilemiyorum dediginiz gibi hakkimizda hayirlisi
Bende sizin gibiydim basvurdugumda.Biz daha basvurali 1ay oldu.Ve hic aklimizda yokken bu sayfalari okurken karar verdim.esimin 2.tesesi de negatif olunca dahada zorlamamaya karar verdik.
Ben basvurdugumda ne kendim ne cevrem hic hazir degildik.ama iyukide basvurmusum aklim kalbim ruhum yavas yavas bu konuya hazirlandigimi hissediyorum.zaten bebek sirasinda cok bekliyormusuz ortalama 2yil...
Bizimde evlilugimuzde 9.yildayiz ..eger cocugum oldaydi 8yasinda olacakti,bu yuzden gec bile kaldigimi dusunuyorum

Tam ayni durumdayiz valla
ben 2.teseyi hic dusunmuyodum son umudumun elimden gitmesinden cok korkuyodum ama buralari baska seyleri okuduktan sonra teseden korkmamaya basladim son umut olmadigini anlamaya basladim daha bikac gun once dusunuyodum bunu hemde

9yillik evliligimizin 8yilinda sayisiz doktora gittik hep tesedr cikacagini dusunuyoduk.teseden bizde hep kactik sonuncusunu olunca gordukki olmayinca olmuyor.butun omur boyuncada tedavi olunmazki hayati yasamayi kaciriyoruz.gonul istiyorki sperm ciksin kendim hamileligi yasayayim ama Allahin takdiri farkli hakkimizda.kadere riza gostermek gerekiyor...
3gun once eltimin bebegi oldu dogum yaptigi gun hep agladim icten ice gizlice..Rabbime dua ettim ne olur isyan etmeyeyim kaderime diye.onu kiskanmiyorum tabiki ama insan boyle anlarda kendini cok caresiz umutsuz hissediyor.dogum yapamayacak oldugumun gercegi karsima ciktiginda huzun doluyorum...sonra 3gundur eltim bebisin resmini atiyor bana ..cok sevdim onu o kadar tatliki...resimlerine bakip esimle seviyoruz simdi
Sonra dusunup dedimki ben hangi bebegi gorsem deli gibi seviyorum.bir iki foto bile yetiyo
Evlat edindigim bebekte ayni olacak sevecegime inaniyorum

Tesenizden belkide cikar sizin hic umudunuzu kaybetmeyin..tesenizi olun sonucuna gore karar verirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…