Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
merhaba arkadaslar uzun zamandir 1. siradayiz artik yaklastik calisoyorum izinler nasil kullaniliyor benim is yerim biraz sıkıntili izin konusunda verirlermi bilmiyorum nasil bir yol izlemeliyim
arzuuu merhaba kuzun en yakın zamanda gelir inşallah .... bende sakaryadaydım yeni geldim .... 2 hafta sonra yine gelicem inşallah.... sütün geldiyse poşete sağ buzluğa koy bebişin gelince içirirsin....bir ilaç kullandın mı süt gelmesi için bende gelsin sütüm istiyorum

benim merak ettiğim birşey var bebeğine kavuşan anneler yazıor ama acaba 1 seneni sonunda duruşma aşaması nasıl oluyor bu konuda bilgi verebilecek biri var mı acaba ya da sizlerin duyduğunuz bildiğiniz

neden yeniden görüşmeye çağırdılar acaba ? sizin sıranız belli olmadımı

Merhaba arkadaşlar biz bugün eşimle kuruma gittik randevulu evlat edinmeye muracat icin. Yakınlarda müracat eden varsa neler görüştunuz tekrar görüşecegiz dedi memur bunu başvuru olarak kabul etmiyorum dilekçeyi yazmıyorum dedi de bi kaç kere daha görüşmek lazım dedi emin olmam için dedi. Ben başvuru kabul edilir diye biliyordum. sizin nasil oldu

Hayırlı olsun.Tüm evrakları teslim ettiğiniz zaman başvuru kabul ediliyor.Biz ilk gorusme de evrakları eksiksiz vermiştik,başvuru tarihi önemli, bir an önce eksik evrakları teslim edin ki sıraya alsınlar.

Size çok teşekkür ederim hep beni anlamışsınız hem de yardımcı olmuşsunuz. Gerçekten beni sizler kadar kimse anlayamaz.

kızlar 2 gündür kurumu arıyorum ulaşamıyorm uzmanımıza sıramı soracaktım ...malu 2 ken 5 olduk ...belki düşmüştür sıram ...kızım gelsin artık buğlemimmm

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım evrak hazırlama aşamasındayız teslim ettiğimizde sıramız 19 nasip olursa sakaryadayım varmı bu süreç hakkında bilgi verebilecek olan şimdiden heyecandan duramıyorum ya hemen herşey olsun istiyorum

kızlar 2 gündür kurumu arıyorum ulaşamıyorm uzmanımıza sıramı soracaktım ...malu 2 ken 5 olduk ...belki düşmüştür sıram ...kızım gelsin artık buğlemimmm
sıranın artmasını nasıl açıkladılar peki...böyle saçma birşey hiç duymamıştım.. yani ancak siz bazı kriterlere hayır demişsinizdir ama başkaları evet demiştir onlar önünüze geçer ama başka türlü bir açıklama gelmiyor aklıma ilginç bir durum

Bence ne olursa olsun böyle bişi bize söylenmemeli insan üzülüyor ister istemez allah hayırlısı ile meleklerimizi kucağımıza alalım

aynen ama malesef ordan dediklerine evet demek zorundayız... 3 bebeğin annesi bebekleri geri almış...onun için yükselmiş sıramız...biz kız... terk rıza bekliyoruz...ne yapalım 2 sene oldu bekliyoruz sonunda gelecek ya oda yeter bekleriz...

Bence ne olursa olsun böyle bişi bize söylenmemeli insan üzülüyor ister istemez allah hayırlısı ile meleklerimizi kucağımıza alalım
üzülmezmiyim çok üzüldüm....bütün herşeyini aldım yıkadım misler gibi kokuyor...kızım eksik gelecek diye beklerken hayal kırıklığı

üzülmezmiyim çok üzüldüm....bütün herşeyini aldım yıkadım misler gibi kokuyor...kızım eksik gelecek diye beklerken hayal kırıklığı
Ay anneleri geri mi almış çok kötü bi haber allahım sabır wer sin bize kızımız gelsin bir an önce ssizinde kızınız mı olucak çok sevindim

merhaba, 3 bebeğin annesi nasıl geri almış anlamadım. yani bize bebek verildikten sonra annesi gelip kolaylıkla alabiliyor mu, yoksa yurtta yasal süreyi bekleyen bebeği mi gelip almış annesi

Nasıl alıyorlar yaa... En korktuğum şeylerden biri... Tam alışıp benimsiyorsun hoop gidiyor bebek. Allah yaşatmasın

geri almakmı yani öyle şeyde sıranın değişmesi saçma değilmi, ben genelde kriterlerini değiştiren aileler olursa sıra değişiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…