Yokk malesef keşke öyle olsa şimdiye çoktann kavuşurduk 2 yıl olacak hayırlısı hakkımızda :)Bence sayılara takilmayin.Belki sizin şehrinizde bebek fazladır ve kavuşma surelerimiz aynı olabilir.Bazen çok büyük sayılarla başlayanlar daha çabuk kavuşuyor. İnşallah hepimiz kısa sürede kavusuruz bebislerimize.
Merhaba. Hayırlı olsun. Hem terk hem de kız olunca süre biraz uzuyor. Zaman rumuzlu arkadaşımız birkaç ay önce kavuştu kızına. Sanırım 3 yıl kadar bekledi.Kızlar merhaba,
Ben evlat edinmek için ilk muraacatimi yapmak üzereyim. Uzun zamandir araştırıyorum. Terk kiz bebek istiyorum. tercihi benim gibi olan anneler ne zaman kavustunuz evlatlariniza? Bekleme sureciniz ne kadardi?
Merhaba. 5 yıllık evli olma şartına veya en az es lerden birinin 30 yaşını geçmiş olmasi şartına uyuyorsa niz hemen başvurun derim. Sıra beklemek zaman alıyor. En az 1 sene gibi.... başvurunuzu yapıp o arada tedavini ze devam edebilirsiniz. Tabii tercih sizin.. Yavrusun a kavuşmuş bi r anne olarak (1.evlilik yildonumumuzde kizimiz bizimleydi:) bence hemennn hiç durmayın başvurun . Evladini z gelince , mis kokusunu içinize çekince, iyi ki diyeceksiniz iyi ki.... Ben diyorum ki suan mesela, iyi ki o 2 tüp bebek deneme mız tutmamis . Yoksa prensesim e nasıl kavusur dum. ...Merhaba hanımlar, hatta yüce gönüllü insanlar desem daha doğru olur. Tesadüf eseri bir üyenin profilinden bu topiği buldum. Yazılanları okudum. Beni rahatlatan bir sonuca ulaştım. Henüz şartları sağlamasam da ileride evlat hasretini giderebileceğim bir yol bulmuş oldum. Uzun süredir hamile kalmaya çalışıyorum eğer bir gün olmazsa ben de bu yola başvurmayı bu topik sayesinde kesinleştirmiş oldum. Umarım bekleyen herkes en kısa sürede evlatlarına kavuşur..
Merhaba. Tesekkurler bilgiler icin. MaşallahMerhaba. 5 yıllık evli olma şartına veya en az es lerden birinin 30 yaşını geçmiş olmasi şartına uyuyorsa niz hemen başvurun derim. Sıra beklemek zaman alıyor. En az 1 sene gibi.... başvurunuzu yapıp o arada tedavini ze devam edebilirsiniz. Tabii tercih sizin.. Yavrusun a kavuşmuş bi r anne olarak (1.evlilik yildonumumuzde kizimiz bizimleydi:) bence hemennn hiç durmayın başvurun . Evladini z gelince , mis kokusunu içinize çekince, iyi ki diyeceksiniz iyi ki.... Ben diyorum ki suan mesela, iyi ki o 2 tüp bebek deneme mız tutmamis . Yoksa prensesim e nasıl kavusur dum. ...
MerhabaMerhaba. Hayırlı olsun. Hem terk hem de kız olunca süre biraz uzuyor. Zaman rumuzlu arkadaşımız birkaç ay önce kavuştu kızına. Sanırım 3 yıl kadar bekledi.
Merhaba bende 1 bucuk sene once basarisiz gecen tup bebekbdenememden sonra bu topik vesilesiyle basvurumda bulundum ve o zamanlar 17.siradayken su anda 4. siradayim ve cok mutluyum adim adim bebegime yaklasiyorum inanin hersey dogurmak degil asıl gercek anneler bizizMerhaba hanımlar, hatta yüce gönüllü insanlar desem daha doğru olur. Tesadüf eseri bir üyenin profilinden bu topiği buldum. Yazılanları okudum. Beni rahatlatan bir sonuca ulaştım. Henüz şartları sağlamasam da ileride evlat hasretini giderebileceğim bir yol bulmuş oldum. Uzun süredir hamile kalmaya çalışıyorum eğer bir gün olmazsa ben de bu yola başvurmayı bu topik sayesinde kesinleştirmiş oldum. Umarım bekleyen herkes en kısa sürede evlatlarına kavuşur..
Az kalmış. İnşallah bir an önce kavuşursunuz bebeğinize. Tercihiniz ve iliniz neydi? Büyük illerde ne kadar bekleniyor merak ediyorum açıkçası.. Bir de şartlarda mal varlığının ipotekli olmaması var mıdır? Eğer öyleyse başvuru için süre biraz daha uzayabilir bende?Merhaba bende 1 bucuk sene once basarisiz gecen tup bebekbdenememden sonra bu topik vesilesiyle basvurumda bulundum ve o zamanlar 17.siradayken su anda 4. siradayim ve cok mutluyum adim adim bebegime yaklasiyorum inanin hersey dogurmak degil asıl gercek anneler biziz
giderken yanımızda lazım olanlar biz şehir dışına gitmiştik gerçi bebek bakım çantası biberon mama + su için ağız bezi ayı belli olduğunda bez kıyafet mama sıcak su termosu anakucağı eve getirdimizde beşik yastık battaniye ve bolca sevgi :) sizi aradıklarında ayına göre birkaç kıyafet alırsın zıbın tunik pijama takımı [banyo kuveti sabun bornoz takımı şampuan pişik kremi losyon ıslak mendil ] bunlar önceden evde bulunsun getirdiğinizde banyosunu yaptırırsnız rahatlar daha sonra alışveriş için bolca vaktin olur kıyafet konusunda telaş yapma canım internetten alıorum kıyafetini kapıda öduosun çok rahat odasını sıranıza göre öncedende ayarlayabilirsinArkadaşlar mrb..ben de hazırlıklara başlıyorum artık hayırlısıyla..Herşeyi yığın halinde bir anda almak istemiyorum..bu süreci yaşamış arkadaşlarımızdan ilk planda alınması gereken eşyalarla ilgili yardımcı olup tavsiyede bulunabilecek arkadaşlarımız varsa desteklerini bekliyorum.şimdiden tşkler :)
belli bir sure dr browns gaz önleyici biboronu kullandım tam gazı kesmior ama azaltıor mama hangi mamaya alışkınsa onla devam etmen dalin şampuan ve sabunu kullanıorum pişik kremi bepanthen kullanıorz. hangi bez alışkınsa onla devam etmen pişik yapabilir bn değiştirdim pişik yapmıştı sonra eski kullandıklarından kullandım duzeldi ayı buyuk olunca prima geçtim ..Ne güzel anlatmışsınız..Allah mutlulugunuzu daim etsin..İsteyen herkese de bu duyguları yaşamayı nasip etsin. ..ben hemen oda hazırlamayı düşünmüyorum ama bi almaya baslarsam kendimi durduramayacakmişım gibi geliyor. .geçen yazişmalardan aklımda kalanlar:tek elle kapanan baston arabalar, gaz yapmayan biberonlar ve park yatakların pratik ve kullanışlı olduğu. Ama marka hatırlamıyorum. Özellikle mama ve temizlik+bakim ürünlerinde marka tavsiyeniz var mı
Tercihleri ne kadar geniş tutarsa niz zaman o kadar Kısalir . Mesela biz tedavi edilebilir sağlık problemi olan da olabilir demiştik. Kızımın ufak bir problemi vardı. Kısa sürede kavuştuk yavrumuza. Çok şükür suan çok iyi. Sehir dışına fa evet derseniz genişler yelpaze. Terk Rıza farketmez derseniz de zaman Kısalir. Gibi gibi gibi....Merhaba
Bilgilendirme icin tesekkurler
Cok uzunmus
Beklemek cok sancılı olsa gerek.
Hayırlı uğurlu olsunMerhaba arkadaşlar. Ben de bugün başvuru evraklarimi teslim ettim sonunda. Bizimle ilgilenen sosyal hizmet görevlisi izindeymis. Bayram sonrası arayıp bir sorun olup olmadığını teyid edin dediler. Çok heyecanlıyım. Umarım herşey yolunda gider. Çabucak gelir sıralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?