• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bilgisi olan paylaşabilir mi tek başıma koruyucu anne olmak istiyorum olabilir miyim şartları neler

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bilgisi olan paylaşabilir mi tek başıma koruyucu anne olmak istiyorum olabilir miyim şartları neler
İnstagramda melikeakyuz diye bir bayan var evli degil ve koruyucu anne olmuş temmuz ayinda sanırım, o kişiden bilgi alabilirsiniz diye dusunuyorum,sayfasindada kızıyla fotoğrafları vs var

İnstagramda melikeakyuz diye bir bayan var evli degil ve koruyucu anne olmuş temmuz ayinda sanırım, o kişiden bilgi alabilirsiniz diye dusunuyorum,sayfasindada kızıyla fotoğrafları vs var
Profili nasıl kendi resmi mi var gizli hesap var bi tane hicbisey gorunmuyor

merhaba hadi inşAllah tez vakitte kavuştursun Rabbim ama sende unutma bizi yaz muhakkak kuzun gelince Ankara gazi üniversitesin de bir bölüm var emzirme bölümü orayı ara netten bilgi veriyorlar daha sağlıklı olur hayırlı haberlerle inşAllah
unuturmuyum mutlaka yazar paylaşırımm....ben nasıl seviniyorsam kavuşma haberleriyle umutlanıyorsam herkesde öyledir ....bi arayım inşallah sütüm gelir

Ne güzel bir haber bu aralar güzel haberler almaya başladık kavuşmalar yakındır inşallah bu aralar topik durgundu bu haberleri görünce iyi geliyor heyecan verici oluyor sıralar yaklaşunca arkadaşım bir de aklıma bişey takıldı sizin tercihiniz terk mi rızamı?
inşallah kavuşmalarda yakın olur peşpeşe olur....ben terk istedim ama uzmanımız ....terk bebek... en son 2014 bir tane geldi dedi....yıllarca beklersin dedi....öle olunca terk rıza dedik ...şansıma belki terk denk gelir...ya gelsin kızımda önemli değil artık....bana annelik duygusunu yaşatacak....o güzel kokusunu duymak bebek kokusu paha biçilmez bişey....geçen komşunun yeğeni gelmiş ...3 aylık kız bebek sevdimmm kokusu muhteşemdi....bebek kokusu.....rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah... bizde o kokuyu duyalım içimize çekelimm

Merhaba arkadaşlar. Bugün onay yazımız posta yoluyla geldi,çok mutluyum:halay:Kızda 25 . erkekte 15. Siradayiz.Çok çok hızlı kavuşmalar bizleri bekliyor inşallah. Benim beklediğimden çok daha az kişi varmış önümde ama bakalım nasıl ilerleyecek..Herkese selamlar.

unuturmuyum mutlaka yazar paylaşırımm....ben nasıl seviniyorsam kavuşma haberleriyle umutlanıyorsam herkesde öyledir ....bi arayım inşallah sütüm gelir
Öyle valla aslında kavuşanlar var ama yazmadıkları için sıradan bile düşmedi arayın muhakkak ben aradım görüştüm gidicem inşAllah yaklaşınca :)

Merhaba. Gazeteci Mutlu Tönbekici var. O da bi kız bebeğin koruyucu annesi oldu. Bu konuda birçok röportajı vs var. Nette araştırıp okuyup izleyebilirsiniz. Başvuru Süreci bizler gibi saniyorum. Bulunduğunuz ildeki koruyucu aile biriminden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Sevgiler...

Arkadaslar herkese selam
2 cadi annesi olunca artık buralara yazmak cokk zorr:) Ama hep aklimdasin iz. Bakmaya çalışıyorum güzel haberler var mı diye...
(Yeni arkadaşlar için bilgi. Prensesim e kavuştuk tan sonra surpriz yumurta minik kızım da olmustu:)
Cokk yorulu yorum amaa cokk mutluyum kizlarimla çok şükür bin sukurr..
Darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına. .. Hala acaba diye düşünen varsa hiç durmayın ... Sevgileri anlatılmaz. ... ikisine bakıp bakıp diyorum ki bu bir rüya mi? Hep sükredip sizler için dua ediyorum...
Selamlar hepinize....

Ayyy ne güzel Bir yıl bile olmamış daha bana 2 yıl olcak kasımda sıra kız bebekte 22 fark etmezde 28 :KK43:
Bence sayılara takilmayin.Belki sizin şehrinizde bebek fazladır ve kavuşma surelerimiz aynı olabilir.Bazen çok büyük sayılarla başlayanlar daha çabuk kavuşuyor. İnşallah hepimiz kısa sürede kavusuruz bebislerimize.

Merhaba arkadaşlar. Bugün onay yazımız posta yoluyla geldi,çok mutluyum:halay:Kızda 25 . erkekte 15. Siradayiz.Çok çok hızlı kavuşmalar bizleri bekliyor inşallah. Benim beklediğimden çok daha az kişi varmış önümde ama bakalım nasıl ilerleyecek..Herkese selamlar.
Hayırlı olsun arkadaşım artık tatlı tatlı bekleyişe girdin tez zamanda kavuşursun inşallah sende yüksek rakamlarla başlamamışsın

Te
Hayırlı olsun arkadaşım artık tatlı tatlı bekleyişe girdin tez zamanda kavuşursun inşallah sende yüksek rakamlarla başlamamışsın
Teşekkürler arkadaşım. Bu arada sizin siranizi kaç oldu,yanılmıyorsam sizin de çok az kaldı. İyi dileklerin için sağol. Heyecanlı bekleyiş gerçekten, mutluluk verici :)))

Te

Teşekkürler arkadaşım. Bu arada sizin siranizi kaç oldu,yanılmıyorsam sizin de çok az kaldı. İyi dileklerin için sağol. Heyecanlı bekleyiş gerçekten, mutluluk verici :)))
Canım bizim sıralar 5 ay önce 10 du Bursada sıraları söylemiyorlar uzmanlarımız inşallah düşmüştür diye düşünüyoruz

Canım bizim sıralar 5 ay önce 10 du Bursada sıraları söylemiyorlar uzmanlarımız inşallah düşmüştür diye düşünüyoruz
Ayy eli kulağında desenize :) Sırayı söylememeleri kötü ya..insan bilmek istiyor.Bu aralar sizden güzel haber bekleyelm inşallah. Haber vermeyi unutmayın;))

Merhaba. Gazeteci Mutlu Tönbekici var. O da bi kız bebeğin koruyucu annesi oldu. Bu konuda birçok röportajı vs var. Nette araştırıp okuyup izleyebilirsiniz. Başvuru Süreci bizler gibi saniyorum. Bulunduğunuz ildeki koruyucu aile biriminden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Sevgiler...
Teşekkür ederim bilgi için hemen arastiracagim

Back