Merhaba arkadaşlar ,burayı tesadüfen gordum,hikayelerinizin bir kısmını okudum,bir yıllık evliyim,31 yaşındayım,evlenmeden önce hiç evlenmezsem bir evlat edinip yetiştireceğim diye bir isteğim vardı.e vlendim uzun bi zaman çocuk dusunmuyoruz. Haliyle yaşta ilerlediği için ve Allah da nasip ederse bir evladımız olsun istiyoruz tabi, cok etkilendim yazılanlardan dua ettim sizlere,allah tez zamanda evlatlariniza kavuştursun hepinizi,ummadiginiz bir anda haberleri gelsin evlatlarınizin inşallah. İlerde bir evladım olursa ve maddi imkanlarımda el verirse evlat edinmeyi dusunuyorum. Dudunsenize binlerce bebek anne sicakligini hissetmeden uyuyor,soguk yataklarda uyanıyor,allah kimseyi annesiz kimseyide evlatsiz bırakmasın,eminim dünyanın en mükemmel duygusudur anne kelimesini duymak.onemli olan doğurmak değil manevi bağ kurmak.pozitif bakın,bir bakmissiniz koridorunuzda anne diye seslenen bir melek dolaşıyor olacak inşallah.umudunuzu kaybetmeyin.dualarim sizlerle ve evlatlariniz sizi bekliyor sadece Allahın nasip edeceği zaman dolması.eminim mükemmel anneler olacaksınız.allah sizlerle beraber bana da hazır olduğum anda nasip etsin insallah,sevgiyle kalın.