Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgilenip cevap yazdığınız için teşekkürler...:)) Evet dediğiniz gibi o problemi yaşadık, evrak olarak gelirimiz az gözüküyordu. Biz de muhasebecimizin yönlendirmesiyle yeni bir çözüm yolu ürettik. Bakalım inşallah sorun çıkmaz. Aslında maddi olarak bir sıkıntı yaşamadığımız halde sırf bu sebeple olumsuz olursa, asıl o zaman çok üzülürüm...Arkadaşım Merhaba. Bir mali müşavir olarak bir hatirlatma yapmak isterim. Kendi işimiz var demişsin. Gerçekte geliriniz kârı niz vardır muhakkak ama genelde resimde cok az kar gösterilerek az vergi odemesi sağlanıyor. Hatta genelde zarar gösteriliyor vergi ode meme k için. Şimdi sizden resmi evraklar istenecek. Muhasebeci nizden alıp vereceksiniz kuruma. Eğer tahmininde ki gibi zarar veya coj az gelir göstermiş ise muhasebeci niz malesef kurum Bu evrakları dikkate aldığından sizin için olumsuz bir durum olabilir. Tabii farklı gelirlerinix varsa bilmiyorum. Hani kira geliri vs gibi. Hemen mali musavirinizi arasin esini z ve sorsun resmi durumu. 3 aydan 3 aya devlete beyanname veriliyor ve son 3 ayin verilme günü pazartesi. Yoksa bir 3 ay sonra yi beklemek sorunda kalırsınız. Umarım çok karışık anlatmadim.
Kizima babaannesi ciciler almis bugun.. O kadar uzuldumki diyemedimki siramiz 13e gerilemis belki sure uzarsa erkege bile cevirebiliriz... Bir tuhaf oldum.. Giydirebilecekmiyim onu bile bilmiyorum..tam alisveris hevesim geldi sira moralimi bozdu.. Çevremdeki tum arkadaslarim hamile sanki gune girmiş gibi her ay birine gidiyoruz tam bitti derken Bi arkadasim daha hamile dedimki artik ben seni de bekleyemeyecegim senden once kavusurum herhalde kizima ama bakiyorumki sanirim oda doguracak... Neyse herseyin hayirlisi.. Hayirlisiyla saglicakla gel yavrum ne diyeyim..![]()
Nasil 13 e gerilemis.sen basvurali 1 seneyi gecti.araya birilerinin girmesi olmamasi gerek.Kizima babaannesi ciciler almis bugun.. O kadar uzuldumki diyemedimki siramiz 13e gerilemis belki sure uzarsa erkege bile cevirebiliriz... Bir tuhaf oldum.. Giydirebilecekmiyim onu bile bilmiyorum..tam alisveris hevesim geldi sira moralimi bozdu.. Çevremdeki tum arkadaslarim hamile sanki gune girmiş gibi her ay birine gidiyoruz tam bitti derken Bi arkadasim daha hamile dedimki artik ben seni de bekleyemeyecegim senden once kavusurum herhalde kizima ama bakiyorumki sanirim oda doguracak... Neyse herseyin hayirlisi.. Hayirlisiyla saglicakla gel yavrum ne diyeyim..![]()
7. Aydan beri bekleyen arkadasla ozelden konustuk onunkisi biraz farkli.. Baskada listede benden once yok nie boyle oldu anlamiyorum.. Nasip insallah daha fazla uzun surmez..Nasil 13 e gerilemis.sen basvurali 1 seneyi gecti.araya birilerinin girmesi olmamasi gerek.
Sabret canm.1. Sirada gelecek bebegin diye bisey yok.27.sirada aranan bile var.sen herseyini hazirla yakinda gelecek kizin insallah
Baktim listeye 7. Ayda basvuran arkadas bile hala bekliyo.demmekki yavas akiyo siralar
çok güzel anlatmışsınız... bazen listeye baktığımda acaba zaman gibi sadece terk mi isteseydk diyorum yani bunca zaman bekleyip birbirimize alıştıktan sonra birde geri alırlarmı tasası olmazdı en azından..evet beklemek zor daha doğrusu ben dört sene deseler yine beklerım ama bır arayıp altı sonra arayıp onüç deyip belirsizlik üstüne belirsizlik yaşatmalarına sinir oluyorum..hayırlısı saglıcakla gelsin kuzucum yeter..Nasılsınız bacılar
Biz çok şükür iyiyiz
Büyüyor minik prenses
Benim minik gelmişte büyüyor
Hiç gelmeyecek gibi olan düşmeyen arada artan aylarca ilerlemeyen sıralardan sonra gelmiş:)
Moralinizi hiç bozmayın inanın geliyor
Bizi aradıklarında 3. Siradaydik
Iki hafta önce aramıştım 3. Siradaydik aylardır aynı sıra:) hiç ilerlemiyor diye üzülmüş dertli dertli ne zaman gelecek diye dolaniyordum
Sonra bir gün önce aradık o gün çok heyecanlanmistim kalbim ağzımda atıyordu sanki arayıp gelin diyeceklerdi cuma günü arayın dediler
Sabah oldu kurum aradı
Bunları yazıyorum çünki sıralara çok takılmayın evet önünüzde sıralar olabilir
Ama gelen mucizenin sizin olma ihtimali var
Mesela 5. Siradasiniz sizde hasta bebek olabilir dediniz yada ile dışı olabilir dediniz önünüzde ki 4 aile hasta bebek yada ile dışına olmaz demiş se sıra size düşer
Velhasıl kaderiniz bir ise önünüzde 100 kişi bile olsa gene kavusursunuz
Bu süreci en iyi şekilde değerlendirin
Mümkünse herseyini hazırlayın
İnanın gelince vakit olmuyor
Netten almak için bile fırsat bulamıyorsunuz
Alsam gördükçe üzülürüm diye de düşünmeyin
Sevinin aksine her şeyini yapıyorum bir gün geleceksin diye düşünün
Arada bakıp ağlayın arada bakıp dua edin
Çok şükür geçte olsa bir gün gelecek ve geldiğin de iyiki hazirlamisim diyeceksiniz
Bakın biz mama sandalyesi alicaz ancak daha hangisi iyi kullanışlı diye arastirabildik
Tüm gün iki mama arasında geçiyor
Akşam olupta yatınca sizde yapıyorsunuz:)
Arada derede işte inceledik kısmet olursa yakında alırız
Yani böyle şeyler için vakit bulamayacaksınız
Varsın ilerlemesin sıralar aylarca ilerlemedi ama sonunda bin şükür yavrum geldi
Sizlerinde gelecek
3 yılı aşkın sırada beklemiş bir anneyim
Bu süreçte bolbol araştırın ve hazırlık yapın çok iyi gelecek
aklınıza ne takılıyorsa sorun bence bulmuşken görüşmelerden sonra bırakın sormayı ulaşmak bile sorun oluyor...hatta yeni görüşmeye başlayan arkadaşlar sizlerde en son görüşmenızde nasıl sıra verıldiğini sıradaki terk ne demek genel ne demek tamamlanmamış ne demek onlarıda sorun..Hatta sonrada bizleri bilgilendirin..Kurumu aradım, bize yogunluktan dolayı fırsat bulamadığını belirterek 4. Görüşme için 30 mayısa randevu verdi. Bu görüşmede aklıma takılan Lahey anlaşması gereği diğer bir vatandaşı olduğum ülkeden de sosyal hizmetler evlat edinme kurumuna basvurumun yansitilip yansitilamayacagini soracagim..
Anladim.demekki onun kriterleri farkli.1.2 yasi isteyenlerde cok bekliyo.7. Aydan beri bekleyen arkadasla ozelden konustuk onunkisi biraz farkli.. Baskada listede benden once yok nie boyle oldu anlamiyorum.. Nasip insallah daha fazla uzun surmez..![]()
30 mayis iyi.Kurumu aradım, bize yogunluktan dolayı fırsat bulamadığını belirterek 4. Görüşme için 30 mayısa randevu verdi. Bu görüşmede aklıma takılan Lahey anlaşması gereği diğer bir vatandaşı olduğum ülkeden de sosyal hizmetler evlat edinme kurumuna basvurumun yansitilip yansitilamayacagini soracagim..
Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim, heyecan yapmamaya çalışacağım. İnşallah iyi geçer..30 mayis iyi.
Hemen hemen ayni anda ilerliyoruz.
4. Gorusmede ayri ayri sohbet ediliyo.
Kendinden bahsetmeni istiyo.sevdigin sevmedigin huylarini soruyo.
Esini soruyo.onun huylarini soruyo.
Aileleri soruyo.
40 dkk surdu sadece benmle konusmasi.
Ben acayip heycanlandim.
İnsan kendini anlatamiyo biri sorunca.
Sen hazirlikli git.gerekirse evde calis yaz ciz.
Ben bilsem oyle yapardim.
Cunku sordugunda kalakaldim.
Zor gecti benm icin
Cok sevindim canm gozun aydin.kızlar merhaba ...geçen ay kurumu aradığımda sıram 7 di... ve bu yaz gelmez sıra boşuna beklemeyin dedi uzmanımız... çok üzülmüştüm bu yaz gelir diye düşünmüştüm buğlemim,,,, 2 gün önce aradım yine ... sıramı öğrenmek için her ay başı arıyorum.... veeeeeeeeeeee....... 4 ...... sıramız yaza gelebilir dedi .... kız çocuk çok gelmiş.... yani bir anda düştü sıramız çok değişkenlik gösteriyor sıralar tamamen kısmet nasip.....ben bi heyecan bir çok şeyini almıştım ama yine telaşla alışverişler başladı![]()
30 mayis iyi.
Hemen hemen ayni anda ilerliyoruz.
4. Gorusmede ayri ayri sohbet ediliyo.
Kendinden bahsetmeni istiyo.sevdigin sevmedigin huylarini soruyo.
Esini soruyo.onun huylarini soruyo.
Aileleri soruyo.
40 dkk surdu sadece benmle konusmasi.
Ben acayip heycanlandim.
İnsan kendini anlatamiyo biri sorunca.
Sen hazirlikli git.gerekirse evde calis yaz ciz.
Ben bilsem oyle yapardim.
Cunku sordugunda kalakaldim.
Zor gecti benm icin
Valla bende oyle saniyodum.sohbet muhabbet gibi gecer.ama oyle olmuyo iste.yani bende olmadi enazindan.aslında insan biraz heyecan yapiyor o da yanlis bisey yapmayayim diye. ama sanki arkadasinla muhabbet ediyor gibi yapsan aslında zorlanma olmaz. 40 dk da nedir o kadar yaa. masallah. hic o kadar tahmin etmemistim