- 6 Mayıs 2016
- 24
- 35
- 8
Ooo aynı mı siz kaçıncı sıradasınızMerhaba bizde ankaradan nisan 2015 kız bebek terk rıza basvurumuz ayniymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo aynı mı siz kaçıncı sıradasınızMerhaba bizde ankaradan nisan 2015 kız bebek terk rıza basvurumuz ayniymis
Canm bizde dilekcemizi verdik.terk demistikya sadece rizayida istedik.tabi uzmn hnm riza diye bi terim yok davasi bitmis,davasi devam eden var dedi..neyse..
Ama bize baska bilgi vermedi.hani ne durumlarda,aile icimi,diger seceneklermi.. bunlari sormadi.
Gerek varmi acaba.
Yani siramiz gelince bi suprizle karsilasmak kotu olur.
Aa tamam. Yanlış anlaşma olmuş:))) karışmak da istemedim ama uzun beklersiniz diye de çok üzülmüştüm. Tez geçsin vakit:)) bizim 15 ay sürdü oğlumuza kavuşmamız. Her saniyesine değer...Aslında aile içi tecavüzü sorması lazım
aile içi tecavüz yoluyla istemedik,yanlış yazdım telefondan olunca cümle düşüklüğü olmuş kusura bakma.diğer yollar serbest yani hepsi büyük çoğunluğu tecavüz yoluyla olan bebekler doğru sölüyorsun.siz bebeğinize kavuşmuşsunuz galiba ne kadar beklediniz tarih olarak.çok memnun oldum aydınlattığınız için..
Dilekçe vermenize sevindim. Her şey güzel olacak. Sonuçta sizi bilgilendirecekler zaten. Hiç içinize sinmezse dosyayı anlattıklarında, yine bejlemek istiyoruz dersiniz. Ama öyle olmayacak inanın:))Canm bizde dilekcemizi verdik.terk demistikya sadece rizayida istedik.tabi uzmn hnm riza diye bi terim yok davasi bitmis,davasi devam eden var dedi..neyse..
Ama bize baska bilgi vermedi.hani ne durumlarda,aile icimi,diger seceneklermi.. bunlari sormadi.
Gerek varmi acaba.
Yani siramiz gelince bi suprizle karsilasmak kotu olur.
Tabii geneldir. Yüksek olan rakamlar tüm başvuruları içeriyor. Hatta şöyle söyleyeyim. O rakamların içinde başvurusunu donduranlar da var. Yani yine de beklediğinizden daha erken kavuşacaksınız bebeğinize inşallah. Ben en son 10'lu rakamları öğrendim, hemen ardında da telefon gelmişti:))Bizim sıramız geneldir herhalde demi 92.yani 0-1 yaş da geneldir demi arkadaşım.ben sorduğumda öle sölemişti uzmanımız.diğer yaş gruplarında sıra farklı değilmi?
Canm oylemi olmusta sizde.en son 10 rakamlari ogrendiginde aradilar yani.1.sirayi falan gormedin ozmn.Tabii geneldir. Yüksek olan rakamlar tüm başvuruları içeriyor. Hatta şöyle söyleyeyim. O rakamların içinde başvurusunu donduranlar da var. Yani yine de beklediğinizden daha erken kavuşacaksınız bebeğinize inşallah. Ben en son 10'lu rakamları öğrendim, hemen ardında da telefon gelmişti:))
Listeyi bi kontrol et bak ankarada 3 4 sene bekleyen olmamis.tabi simdi artik basvuran cok ,bebek az durumu olabilir ama yinede okadari bulmaz.sen sirani ogrenmek icin aradiginda davasi devam eden bebek siranida sor ozellikleBizim sıramız geneldir herhalde demi 92.yani 0-1 yaş da geneldir demi arkadaşım.ben sorduğumda öle sölemişti uzmanımız.diğer yaş gruplarında sıra farklı değilmi?
Arkadaşım Merhaba. Bir mali müşavir olarak bir hatirlatma yapmak isterim. Kendi işimiz var demişsin. Gerçekte geliriniz kârı niz vardır muhakkak ama genelde resimde cok az kar gösterilerek az vergi odemesi sağlanıyor. Hatta genelde zarar gösteriliyor vergi ode meme k için. Şimdi sizden resmi evraklar istenecek. Muhasebeci nizden alıp vereceksiniz kuruma. Eğer tahmininde ki gibi zarar veya coj az gelir göstermiş ise muhasebeci niz malesef kurum Bu evrakları dikkate aldığından sizin için olumsuz bir durum olabilir. Tabii farklı gelirlerinix varsa bilmiyorum. Hani kira geliri vs gibi. Hemen mali musavirinizi arasin esini z ve sorsun resmi durumu. 3 aydan 3 aya devlete beyanname veriliyor ve son 3 ayin verilme günü pazartesi. Yoksa bir 3 ay sonra yi beklemek sorunda kalırsınız. Umarım çok karışık anlatmadim.Bizde de eşimin kendi işi olduğundan, vergi ve muhasebeci dökümü vericez artık. İnşallah uygun bulurlar....:))
insan psikolojisi tuhaf...inanın hiç aklınıza gelmeyecek şekilde düşünebiliyorsunuz.....hazırmısın ın kendine soruları var..acabaları....çok normal...ben bunu kızıma alışma döneminde yaşadım...bir hafta süremiz oldu alışmamız için...yani olmuştu....tamam.istiyorsunuz ama...istemek ,sevmek başka bakmak başka...hiç tecrübeniz yok...belli bi yaşa gelmişsiniz...
ben bu alışma dönemimde bir gün bakıcı annelerle sohbet derken şu soruyu sormuştum...hiç geri getiren oluyor mu?
inanın tuhaf karşılanmıştım...ama insan bilmek istiyor...emin olmak istiyor kendinden...,içiniz rahat olsun anne adayları...olmamış : )
biz de geri götürmedik : ) : )
şimdi vazgeçilmezimiz...içimde sadece onca yıl beklemişliğin pişmanlığı var....
minik bir hatırlatma anne adayları.....orada iken benim düşüncem buherkes için geçerli olmayabilir...orada iken mümkün olduğunca bebeğinizle ilgili bilgi almaya öğrenmeye çalışın bakıcı annelerden..ileride işinize yarayabilir....
sevgi ile...
Evlat edinilmeye müsait olmayan çocukların kurum izniyle bir ilgileri yokmuş. Aileler evlat edinilmelerini istemiyor çocukların. Devlet baksın, ilerde bir gün alırım diyorlar. Yani bencillik ailelerde. Kız çocukları büyüyünce alıp başlık parası karşılığında evlendiriyorlarmış, erkek çocuklar da çalışma vakitleri gelince çalıştırılıp para kazanıyorlarmış. Ahh bu kadar bencilce düşünmeseler de o yavrular da bizler gibi ailelerle sevgi içinde büyüse.
Tamam Can'ım bak o konuda bi sıkıntı var sıra konusunda.bi soruyum bakalım inşallah haber ederim sizlere deListeyi bi kontrol et bak ankarada 3 4 sene bekleyen olmamis.tabi simdi artik basvuran cok ,bebek az durumu olabilir ama yinede okadari bulmaz.sen sirani ogrenmek icin aradiginda davasi devam eden bebek siranida sor ozellikle
Tamam arkadaşım haklısın bunları özelden yazmalıyız doğru sölüyorsun.bazen düşüncesizce yazıyoruz.biz anne olucaz bunlar önemli çok özür dilerim hemen silmeye çalışacam yazdıklarımı.tecavüz bebeği....tecavüz çocuğu.....lütfen! lütfen anneler....lütfen!
biraz kelimelere dikkat etsek.....bizlere kurumda zaten hangi yolla dünyaya gelen bebek olduğu bilgisi veriliyor....ha ne şekilde olduğunu merak edip sormadıkça söylenmez de!
buraya evlat edinilmiş insanlar da yazıyor kimi zaman...okuyorlar....bizlerin yavruları da büyüyecekler....onlar da okuyacaklar....bebek!bebek yaaa bebek!! çocuk! evlat...evlat! EVLATTTTTT!1!!
LÜTFEN!lütfen ama lütfen....incitici olmayalım....
biraz gırgıra vurayım mı?? ister misiniz?
iki evlat edinilmiş genç kız (hadi biri kız biri erkek olsun....ya da ikisi de erkek...ya da hangisi olsun şstersiniz???)
yıllar sonra tesadüfii bir şekilde karşılaşırlar..sohbet ilerler...birbirlerine trajikomik bir şekilde sorarlar...
_yahuuu sen ne çocuğuydun?
çok kızdım kusura bakmayın....yukarıdaki gırgıra vurduğum yazı tamamen şu anlık düşüncelerimden alıntıdır!
el insaf !!