Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ankara istanbuldan betermis.. Elbet zamani vardir sabirlar size...bu ay verildi erkek bebek evet biz 2014 kız hala sıramız 34 18 ay oldu malesef![]()
Sizinle basvuru kriterlerimiz ayni peki size genel sira su mahkeme karari tamamlanmamis su diyeayri ayri iki sira soylemediler miMerhaba, bizim 1 ay oldu öğreneli. En son 4tük.
Mahkemesi tamamlanmamış veya tamamlanmış terk-rıza kız başvurumuz. Bizim memurumuz bundan sonra sıra söylemeyeceklerini 1 gün öncesinde arayıp haber vereceklerini söyledi. Hayırlısı ile bekliyoruz.
sen ne sırası öğrendin arkadaşım. ben iki kere aradım şimdiye kadar birinde kız-erkek sırası söylediler. diğerindede terk rıza sırası söylediler. mayıs 10da tekrar arıcam bakalım hangi sırayı söylerlerse ona göre anlıcam ne kadar düşmüş olduğunu. ordakilere de fazla kasmak istemiyorum sonuçta isim veriyoruz vereceğimiz tepkilere görede orada not alıyorlarmış.Istanbuldan benden baska arayan yokmu sanki biri daha demisti nisan sonu arayacagim diye
evet kız sırası daha yavaş ilerliyormuş. allah sabır versin...peki erkek bebek hangi yıl ve hangi ay verildi bilginiz varmı?bu ay verildi erkek bebek evet biz 2014 kız hala sıramız 34 18 ay oldu malesef![]()
Ya not mu aliyorlarmis? Ne alaka ya iyice abarttilar bana zaten biraz soru sorayim ses tonunu degistiriyorlar sonra zaten otomatik olarak soruda soramiyorsun yani arasan bir turlu aramassan ilgisiz bu ya mi denilecek...tuhaf...ya bana genel siraniz 16 mahkeme sureci tamamlanmamis 6 denildi.. 2 tane sira verilince tereddut ettim..onceden 1 veriliyordu ama o zaman tercihlerimde mahkeme sureci tamamlanmamis yoktu sonradan eklettim..ben dun aradim birde 15 mayista arayayim dedim.. Siz ne zaman aradiniz ve sira olarak ne verildi..sen ne sırası öğrendin arkadaşım. ben iki kere aradım şimdiye kadar birinde kız-erkek sırası söylediler. diğerindede terk rıza sırası söylediler. mayıs 10da tekrar arıcam bakalım hangi sırayı söylerlerse ona göre anlıcam ne kadar düşmüş olduğunu. ordakilere de fazla kasmak istemiyorum sonuçta isim veriyoruz vereceğimiz tepkilere görede orada not alıyorlarmış.
ben bu sıra durumunu anlamadım arkadaş ya.. şimdi 6 diye sevinmiştim heyecanlanmıştım boşunamı?ama onlar genel sıraya göre bakıyolar. önce sıra kimde ona bakıyor daha sonra çocuğun özellikleri ve senin belirlediğin kriterlere göre aileye belirliyor.
yani mahkemesi tamamlanmamış 6,tamamlanmış ve terk 10 toplamda 16 mı demek..kusura bakmayın belki başvururken anlatmışlardır ama hiç biri aklımda değil..ve acayip heyecanlanmıştım azıcık kaldı diye...sizinle istanbul için genel değerlendirme yapalım ozaman..benim ilk tercihim mahkemesi tamamlanmış rıza terk kız erkek iken kasım 2015 de erkek 24 kız 29 idi daha sonra martta kız 18 erkek 12 oldu daha sonra ben tercihimi mahkemesi tamamlanmış tamamlanmamış rıza terk kız olarak değiştirdim ve dün aradığımda genel 16 tamamlanmamış 6 dediler..zizin bu durum konusunda fikriniz nedirama onlar genel sıraya göre bakıyolar. önce sıra kimde ona bakıyor daha sonra çocuğun özellikleri ve senin belirlediğin kriterlere göre aileye belirliyor.
Amin ayrıntılı bilmiyorum ama bu ay erkek bebek yerleşmiş onun biliyorumevet kız sırası daha yavaş ilerliyormuş. allah sabır versin...peki erkek bebek hangi yıl ve hangi ay verildi bilginiz varmı?
şöyle anlatayım bebeği bıraktıktan sonra kurum bi süre bekliyor aile geri alırmı diye yani kanuni bi süre var mahkeme açmak için. süre tamamlandıktan sonra bir aile bulup ona yerleştiriyorlar ve mahkeme açılıyor kurum üzerine alıyor. mahkeme tamamlanmasıda en az 3 ay gibi bir süre sürebiliyor. sizin tamamlanmamış olarak değiştirmeniz iyi olmuş zaten sıranız kısa bi zamanda gelir. genel sırada iki sıranın ortalamasıdır.D duman_34
yani mahkemesi tamamlanmamış 6,tamamlanmış ve terk 10 toplamda 16 mı demek..kusura bakmayın belki başvururken anlatmışlardır ama hiç biri aklımda değil..ve acayip heyecanlanmıştım azıcık kaldı diye...sizinle istanbul için genel değerlendirme yapalım ozaman..benim ilk tercihim mahkemesi tamamlanmış rıza terk kız erkek iken kasım 2015 de erkek 24 kız 29 idi daha sonra martta kız 18 erkek 12 oldu daha sonra ben tercihimi mahkemesi tamamlanmış tamamlanmamış rıza terk kız olarak değiştirdim ve dün aradığımda genel 16 tamamlanmamış 6 dediler..zizin bu durum konusunda fikriniz nedir
ya biraz evhamlandım hatta baya evhamlandım çünkü bu aradığımda uzmana benim orada tarihim ne görünüyor dedim oda 11.11.2015 dedi ama dedim ben o onaylanma tarihi başvurumuz 10.2014 onu baz almanız gerekmezmi.. lafı değiştirmeye basladı bunları sormanıza gerek yok adınızı söyleseniz yeter filan dedi.. bende sesinden kızdığını anladım elimiz mahkum tamam öyle söylerim dedim..sonrada sitedeki listede sizin adınız tanıdık gelmeyince bakayım derken istanbul dan 10.2014de basvurup bebeğine kavuşan bi anneyi hatta adışöyle anlatayım bebeği bıraktıktan sonra kurum bi süre bekliyor aile geri alırmı diye yani kanuni bi süre var mahkeme açmak için. süre tamamlandıktan sonra bir aile bulup ona yerleştiriyorlar ve mahkeme açılıyor kurum üzerine alıyor. mahkeme tamamlanmasıda en az 3 ay gibi bir süre sürebiliyor. sizin tamamlanmamış olarak değiştirmeniz iyi olmuş zaten sıranız kısa bi zamanda gelir. genel sırada iki sıranın ortalamasıdır.
yanlış söylediği belli zaten 11.2015 olması imkansız o da yanlış yaptığını anladığında hemen üste çıkıyor. citcitlenbik arkadaşında kız-erkek ikiside var ve ona erkek bebek verildi. kızların ilerlemesi biraz daha zor bazen belli olmuyor tabi ama kızlarda daha çok bekleniyor. benimde kızda sıram 36 erkekte 27. erkeğin daha yakın oluyor. siz bence rahat olun sıranız çok yakın.ya biraz evhamlandım hatta baya evhamlandım çünkü bu aradığımda uzmana benim orada tarihim ne görünüyor dedim oda 11.11.2015 dedi ama dedim ben o onaylanma tarihi başvurumuz 10.2014 onu baz almanız gerekmezmi.. lafı değiştirmeye basladı bunları sormanıza gerek yok adınızı söyleseniz yeter filan dedi.. bende sesinden kızdığını anladım elimiz mahkum tamam öyle söylerim dedim..sonrada sitedeki listede sizin adınız tanıdık gelmeyince bakayım derken istanbul dan 10.2014de basvurup bebeğine kavuşan bi anneyi hatta adıcitcitlenbik görünce evhamım daha da arttı..sizde genel sıraya bakıyorlar deyince 16 ise işim var dedim.. kusurabakmayın teşekkürler...
Bende simdi bunu dusundum yani belkide bi yerlerde bu sitedeki arkadaslarla karsilastik.cunku ayni yerlerde donduk durduk...o kisi benim demek isterdim ama degilim maalesef ....iyiki bu site var iyiki deneyimleriniz var....mutluluk sebebi...Hep merak ediyorum. Biz başvurumuzu ( Kasım 2014) yaparken Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde bir çiftle karşılaştık ve konuştuk. Onlar da evlat edinme için başvuruyorlardı. Hatta Göztepe Ssk işlemlerini bitirmişlerdi onlar, bize mutlaka vesikalık yanınızda olsun diye hatırlatmışlardı. Birkaç gün sonra yine hastanede randevu tarihi verilen bölümde yine karşılaştık. Acaba burada, forumda mıdır arkadaşım?
Mrb.bu ayki siranizmi bunlar.her aradiginizda kac sira dusmus oluyo.yanlış söylediği belli zaten 11.2015 olması imkansız o da yanlış yaptığını anladığında hemen üste çıkıyor. citcitlenbik arkadaşında kız-erkek ikiside var ve ona erkek bebek verildi. kızların ilerlemesi biraz daha zor bazen belli olmuyor tabi ama kızlarda daha çok bekleniyor. benimde kızda sıram 36 erkekte 27. erkeğin daha yakın oluyor. siz bence rahat olun sıranız çok yakın.
tabi değiştirelim bunu kullanıyorum. bende 2 kere aradım kurumu birinde kız-erkek diğerinde terk-rıza sırası söylediler. bakalım mayıs ayında ne diyecekler ona göre anlıcam bende kaç düşüyor.Mrb.bu ayki siranizmi bunlar.her aradiginizda kac sira dusmus oluyo.
Ben henuz sira ogrenemedim ama merak ediyorum ayda kac ilerliyo.ozellikle erkek bebekte.
Bide canm bu niki kullanmaya devam edeceksen digeriyle degistirelim listede.
Bugun yarin kavusursan bizede umut olur bakariz listeden.ne diyosun degissinmi