- 27 Ocak 2010
- 362
- 33
- 318
Evet :) darısı sizeallah gönlüne göre nasip etmiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet :) darısı sizeallah gönlüne göre nasip etmiş :)
Merhaba... Öncelikle çok üzüldüm...Merhaba arkadaşlar
Bugün beklediğim malum olumsuz yazısı geldi 1 yil 1 y sonra ... heveslerim ümitlerim beklentilerim hayallerim çöp oldu ...
Şuanda anca kafamı toparlyabildim dilekçe yazıyorum yarin itiraz etmeye gideceğim ... ha birsey değişmeyecek ama son görevimi yapmış olacagim ... kalbim acıyor .. birde uzman dalga geçer gibi aile bulun öyle evlat edinin dedi ya ona da çok takıldım sanki aileler sırada bizi bekliyor ...
Umarım kimse benim durumuma düşmez ....
Çok tebrikler. MutluluklarrrrDavamiz dün sonuçlandı yavrumuz resmi olarak da bizim artık:))))))
Hayirli olsunnn :))insallah 1 .siralarida goreceksin.Merhaba arkadaşlar dün kurumu aradım kızda 55 erkekte 37. sıradayız.
Ahh hayirli olsun.rabbim bizede gostersin o gunleri.Davamiz dün sonuçlandı yavrumuz resmi olarak da bizim artık:))))))
Cok sevindim bende gule gule buyutun bebeginizi.hayirlisi boyleymis demekki.biz nekadar plan yaparsak yapalim hayat sprizlerle dolu :))Yabancı uyrukluyum ama dosyam dün onaylandı ama ben bu durumda red ettim. Şimdi benden dilekce istediler yazıp gönderecegim. Gizli tutmak zorundaydım çünkü riskli gebelikti ve 9 ay yattım.
Teşekkürler aynen öyle kücük mucizem buCok sevindim bende gule gule buyutun bebeginizi.hayirlisi boyleymis demekki.biz nekadar plan yaparsak yapalim hayat sprizlerle dolu :))
Hayirli olsun.butun gorusmeleriniz bitmis neguzel.darisi basimaMerhaba,uzun zamandır siteye giriş yaşanıyordu daha doğrusu yazdıklarını okuyabiliyor ancak giriş yapamiyordum. Sistemi unuttum yenileyemedim terar hesap ancak zorunda kaldım. Listede ismim nazimm olarak yazılı ancak başvuru tarihim yanlış. Bu durumda kullanıcı adını değiştirdi.zeynepoyku ve basvu tarihimiz eylül olarak düzeltilmesi için yardiminizi rica edicem. Nihayet görüşmeler stres dolu günlerimiz bitti çok şükür siramizida Nisan başında aradık sorduk 40.sirdaymisiz. Istanbul terk-rıza kız yeni doğan olarak başvurduk ve tüm türkiye seçtik. Mübarek günlerin hürmetine Allahım hepinizi tez vakitte kavuştursun inşallah.Hepimize bol bol sabir diliyorum
Evet süreci bize anlatabilir misinAhh hayirli olsun.rabbim bizede gostersin o gunleri.
Biraz bilgi verebilirmisin bu dava isleri nasil oluyo.
Bizmi basvuruyoruz yoksa kurummu.
Uzun surdumu sizinki bi puruz falan cikmamistir insallah
Martta son görüşmeyi yaptık Nisan ortasında arayın siranizi sorun dediler biz dayanamayıp Nisanın ilk haftası aradık siramizi söylediler. Sanırım uzmandan uzmana değişebiliyor. Bu arada listede benim başvuru tarihim hatalı 9.ay olmalı.Hayirli olsun.butun gorusmeleriniz bitmis neguzel.darisi basima
Ya ayni sehirden ayni kurumdan ayni tarihte basvuruyoruz ama benm daha gorusmelerim bile bitmedi.
Niye boyle gec oldu anlamadim.
Bende biran once onay alip sirami ogrenmek istiyorum.
Bisey sorcam.siz tumgorusmeleri bitirdikten nekadar zamn sonra aradiniz.aramak icinde beklemek gerekiyomu onu merak ettimde.
merhaba hayırlı olsun. sıranız kaç acaba.Martta son görüşmeyi yaptık Nisan ortasında arayın siranizi sorun dediler biz dayanamayıp Nisanın ilk haftası aradık siramizi söylediler. Sanırım uzmandan uzmana değişebiliyor. Bu arada listede benim başvuru tarihim hatalı 9.ay olmalı.
Nisanın ilk haftası aradık 40.siradaymisizmerhaba hayırlı olsun. sıranız kaç acaba.
Sizin için çok mutlu oldum . Allah analı babalı büyütsün. Saglicakla kalinYabancı uyrukluyum ama dosyam dün onaylandı ama ben bu durumda red ettim. Şimdi benden dilekce istediler yazıp gönderecegim. Gizli tutmak zorundaydım çünkü riskli gebelikti ve 9 ay yattım.
Bizimde hala iki gorusmemiz var. Nisanda görüşme günü için arayacagim dedi ama henüz aramadı maalesefHayirli olsun.butun gorusmeleriniz bitmis neguzel.darisi basima
Ya ayni sehirden ayni kurumdan ayni tarihte basvuruyoruz ama benm daha gorusmelerim bile bitmedi.
Niye boyle gec oldu anlamadim.
Bende biran once onay alip sirami ogrenmek istiyorum.
Bisey sorcam.siz tumgorusmeleri bitirdikten nekadar zamn sonra aradiniz.aramak icinde beklemek gerekiyomu onu merak ettimde.
Biçimde son görüşmeden bir önceki görüşme için ariycaz dediler aramadilar ben aradım sordum iş yerinden pat diye izin alamam dedim aradım söylediler sorun olmadi yani. Isterseniz sizde arayıp sorun çok zaman geçmeden.Bizimde hala iki gorusmemiz var. Nisanda görüşme günü için arayacagim dedi ama henüz aramadı maalesef
ben 2015 şubatta başvurdum kızda 36. sıradayım sizin 40 da olmanız ilginç birde 1 sene dolmadan onay vermiyolar istanbulda demekki herkese farklı davranıyolar.Nisanın ilk haftası aradık 40.siradaymisiz
Uzmaninizmi aricakmis.bizde biz arayip randevu aliyoduk.kendisi diyodu arayin randevu vercem diyeBizimde hala iki gorusmemiz var. Nisanda görüşme günü için arayacagim dedi ama henüz aramadı maalesef
Sen ilk ogrendigindemi 36ydi siran yoksa bu ayki siranmi 36.ben 2015 şubatta başvurdum kızda 36. sıradayım sizin 40 da olmanız ilginç birde 1 sene dolmadan onay vermiyolar istanbulda demekki herkese farklı davranıyolar.