- 3 Temmuz 2013
- 1.783
- 1.792
- 133
Sorma ya balkonu bile boyadim dusun yani :))Ah ah ben de ev ziyareti öncesi günlerce her yeri döküp döküp baştan yıkayıp yerleştirmiştim :) Girdiği tek oda bebek odası yapacağımız oda oldu :) ona da şöyle bir baktı, camlarına falan. güneş alıyormuş dedi, rutubet yok dedi vs. bir terasın duvarları alçak geldi, yükseltin dedi. Dedik kız gelip terasa çıkacak kadar büyüyene kadar inşallah kendi evimize geçeriz, kira sonuçta :) güvenlik ürünlerine o birşey demeden bebeğin gelmesinden önce mesela merdivennlere kapı taktıracağımızı prizleri kapaklı prizle değiştireceğimizi falan söylemiştik. sonuçta ev ziyaretinden bugüne bile bizim 18 ay geçti, o sırada yapmış olmak anlamsızdı :) Klasik ev okul hastane park yakınlığını sordu, komşularla aranız nasıl diye sordu. Sonra karşılıklı eşlerle ilgili bribirimize sorular sordu, ailelerimizin ne iş yaptığı, nerden emekli olduğu, nerde yaşadığı vs sordu. ama daha çok sohbet şeklinde geçti. ben de ikramlık hazırlmaıştım, biraz olsun tadına baktı, çay kahve içtik. 1 saatten biraz fazla sürdü bizim ev ziyareti. Uzmanımız gittikten sonra, eşim günlerdir panikleyip evi o kadar ayağa kaldırdığına değdi mi dedi :)
Ben kadına terlik vermeyi bile unuttum panikten, eşim getirdi :) çayı kahveyi bile eşim sordu, ben kilitlenmiş vaziyette kalmıştım çünkü :) Ama inan hiç öyle stres yapmaya gerek yokmuş :)
Cekmeceleri falan doktum hep sanki oralara bakacaklar.bu sogukta hali bile yikadim kucucuk banyoda.
Diyorumki kendi kendime evziyaretinde boyleysek siramuz yaklasinca nasil oluruz acaba.sen bu dusunceme canli ornek oldun valla :))