Ne dediler bebeginiz gelincemi gelin dediler.yani bebek gelmeden once yapacaklari bisey varmiymis.sen ankaradasin sanirim ben istanbuldayim ama yinede giderimAnkara,da gazi üniversitesi hastanesinde emzirme bölümü kurulmuş sırf evlat edinen aileler ve emziremeyen anneler için ben aradım bizzat dr la görürştüm bu işin biz isteyince mümkün olacağını bunu yapan hastalarının olduğunu söyledi bebeğim gelince bende gidicem inşAllah kısa bir ilaç tedavisi masaj bitkisel takviyelerle olduğunu söyledi hatta bir bayanın hiç tedavi olmadan bebeğini kucağına alınca sütü gelmiş onu söyledi Rabbim ol derse olur inşAllah :)
bebeğin gelmesine yakın gel eğer bilirsen tahmınen dediler yaklaşık 2 aylkı bir ilaç tedavisi veriyorlarmış gidicem inşAllahNe dediler bebeginiz gelincemi gelin dediler.yani bebek gelmeden once yapacaklari bisey varmiymis.sen ankaradasin sanirim ben istanbuldayim ama yinede giderim
Bizide bilgilendirdigin icin tessekkur ederiz.bazi seyleri sormazsak ogrenemicez yoksabebeğin gelmesine yakın gel eğer bilirsen tahmınen dediler yaklaşık 2 aylkı bir ilaç tedavisi veriyorlarmış gidicem inşAllah
hiç stres yapma vallahi ankara dediğim gibi 15 dk zor duruyorlar ısrar kıyamet bişey yemiyorlar zorla bi çay doldurdum rahat ol onlar soruyor sen söylüyorsun kolay geçer inşAllah :)Arkadaslar evziyaretiyle ilgili tavsiyeniz yokmu gercekten
Vallahi kimseciklerde tık yok forumda eğer istersen dr telefonda görüşürsün ilaçların ismini falan veriyor bende gider kullanırsam söylerim burda canım :)Bizide bilgilendirdigin icin tessekkur ederiz.bazi seyleri sormazsak ogrenemicez yoksa
Saol canm ya.valla biraz stres yapiyoruz.malum 9senelik evliyim e esyalarda benle birlikte eskidi.tamam belki esyalara bamiyolar ama hersey guzel gorunsun gozlerine istiyorum.yikamadigim sey kalmadi :))hiç stres yapma vallahi ankara dediğim gibi 15 dk zor duruyorlar ısrar kıyamet bişey yemiyorlar zorla bi çay doldurdum rahat ol onlar soruyor sen söylüyorsun kolay geçer inşAllah :)
Telefonda veriyolarsa ilac ismi ararim vakit kaybetmeden bende.cunku ankaraya bebekle gelmem zor olabilir.hayirlisi insallah o guzel duyguyu bizde yasayabiliriz.bebeklerimiz saglikla gelsinler yeterki.Vallahi kimseciklerde tık yok forumda eğer istersen dr telefonda görüşürsün ilaçların ismini falan veriyor bende gider kullanırsam söylerim burda canım :)
Bizim ev ziyaretimiz de çekmece içlerine falan bakmadılar. Sadece odalara baktılar oda çok incelemediler. Çocuk odası hangi oda olacak diye sordular.Parka, sağlık ocağına, okula yakın mı ? gibi sorular sordular bize. İkram falan hazırlamıştım.15 dk bile durmadılar.Bizim ziyaretimiz böyle geçmişti.Bende çok stres yapmıştım. Eve küçük derler mi falan diye ama aksine çok şirin bir eviniz var demişlerdi :) Sen sadece rahat ol, stres yapma arkadaşımArkadaslar evziyaretiyle ilgili tavsiyeniz yokmu gercekten
Bizim ev ziyaretimiz de çekmece içlerine falan bakmadılar. Sadece odalara baktılar oda çok incelemediler. Çocuk odası hangi oda olacak diye sordular.Parka, sağlık ocağına, okula yakın mı ? gibi sorular sordular bize. İkram falan hazırlamıştım.15 dk bile durmadılar.Bizim ziyaretimiz böyle geçmişti.Bende çok stres yapmıştım. Eve küçük derler mi falan diye ama aksine çok şirin bir eviniz var demişlerdi :) Sen sadece rahat ol, stres yapma arkadaşım
Ahahaaa sessiz okuyup çıkıyor arkadaşlar bebek gelince az bir hareket ardından bir sessizlik sıralar durgun moraller bozuk ondandırTelefonda veriyolarsa ilac ismi ararim vakit kaybetmeden bende.cunku ankaraya bebekle gelmem zor olabilir.hayirlisi insallah o guzel duyguyu bizde yasayabiliriz.bebeklerimiz saglikla gelsinler yeterki.
Evet buarada forum epey sessiz.begen butonuda olmasa napardik :))
eşyaya falan hiçbakmıyorlar sadece bebeğin odası neresi falan işte okul sağlık ocağı bu gibi şeyler tabii benim o gün kalp ritmim değişmişti o ayrı mesele bu heyecanlar güzel olsun Rabbim kolaylık versinSaol canm ya.valla biraz stres yapiyoruz.malum 9senelik evliyim e esyalarda benle birlikte eskidi.tamam belki esyalara bamiyolar ama hersey guzel gorunsun gozlerine istiyorum.yikamadigim sey kalmadi :))
İnsallah sorunsuz gecer
Canım bizim uzmanımız aniden habersiz geldi ikramlıklarım vardı servis yaptım ama yemedi kahve içti evde çok uzun kalmadı odalara baktı çocuk odası ışık alıyomu diye bide okula parka yakın mı filan diye sordu bizim uzmanımız çocuk kilitlerine çok dikkat ettiKizlarrrrrr carsamba evziyaretine geliyolarrrrrrr
Tavsiyeleriniz varmi.nelere dikkat ediyim.
Herseyi paylasin lutfen.hepinizden bekliyorum
Saol canm ya.valla biraz stres yapiyoruz.malum 9senelik evliyim e esyalarda benle birlikte eskidi.tamam belki esyalara bamiyolar ama hersey guzel gorunsun gozlerine istiyorum.yikamadigim sey kalmadi :))
İnsallah sorunsuz gecer
tatlı heyecanlar bunlar..inşallah en kısa zamanda gelir prenses..bende her gün giriyorum özellikle de senden haber varmı diye bakıyorum..çok az kaldı gelmesine..ben senin çok iyi bir anne olacağına inanıyorum..güzel haberlerini bekliyorum canımBu arada kızlar girip okuyup çıkanlardan biri de benim, itiraf edeyim :)
Sanırım son günlerimiz, telefon bekliyorum her an gel kızını al diye. acayip stresliyim o yüzden :) telefonumla yapışık yaşıyoruz, günde beş milyon kez acaba şarjı bitti de kapandı mı, çekmiyor mu acaba diye telefonu kontrol ediyorum :) odasını dip köşe iki günde bir temizliyorum. herşeyi hazır, yatağını da serdim, toz olmasın diye beşiğin üstüne büyük çarşaf örttüm. biberonlarını, oyuncaklarını kaynattım. herşey hazır, kızım eksik bi. inşallah ona da belki bu hafta belki haftaya kavuşacağız :) Yani en azından umudum o yönde, inaşallah yanılmıyorumdur :)
Son günler ya, uyku falan kalmadı. dün gece hemen hiç uyumadım, sanki uyursam birşeyleri kaçıracakmışım gibi bir his var içimde, tam uyku dalacakken zıplayıp uyanıyorum :) uyursam da rüyalar belli zaten :) Meraktan çatlıycam nerdeyse :) acaba kaç aylık olacak, ağzı burnu nasıl olacak, saçı gözü ne renk olacak, küçük mü olacak tombiş mi olacak??? ooo sorular peşi sıra merak uyandırıyor içimde. bir de panik halde defalarca bebiş banyo videoları izliyorum, ilk etapta yalnız olucaz kızımla, birkaç gün başbaşa bırakın bizi gelmeyin dedim annelere :) ilk banyosunu tek başıma yaptırıcam... ah düşünmesi bile öyle heyecanlı ki :)
ben o kadar cok heyecanlanmıştım ki kahve bile ikram etmek aklıma gelmedi cok kısa kaldılar ve eksik gorduklerini tamamlamamızı istemişlerdiCanım bizim uzmanımız aniden habersiz geldi ikramlıklarım vardı servis yaptım ama yemedi kahve içti evde çok uzun kalmadı odalara baktı çocuk odası ışık alıyomu diye bide okula parka yakın mı filan diye sordu bizim uzmanımız çocuk kilitlerine çok dikkat etti
Ne büyük heyecan yarabbim haberini bekliyoruz.... sancılar çok şiddetli ...son aşama.Bu arada kızlar girip okuyup çıkanlardan biri de benim, itiraf edeyim :)
Sanırım son günlerimiz, telefon bekliyorum her an gel kızını al diye. acayip stresliyim o yüzden :) telefonumla yapışık yaşıyoruz, günde beş milyon kez acaba şarjı bitti de kapandı mı, çekmiyor mu acaba diye telefonu kontrol ediyorum :) odasını dip köşe iki günde bir temizliyorum. herşeyi hazır, yatağını da serdim, toz olmasın diye beşiğin üstüne büyük çarşaf örttüm. biberonlarını, oyuncaklarını kaynattım. herşey hazır, kızım eksik bi. inşallah ona da belki bu hafta belki haftaya kavuşacağız :) Yani en azından umudum o yönde, inaşallah yanılmıyorumdur :)
Son günler ya, uyku falan kalmadı. dün gece hemen hiç uyumadım, sanki uyursam birşeyleri kaçıracakmışım gibi bir his var içimde, tam uyku dalacakken zıplayıp uyanıyorum :) uyursam da rüyalar belli zaten :) Meraktan çatlıycam nerdeyse :) acaba kaç aylık olacak, ağzı burnu nasıl olacak, saçı gözü ne renk olacak, küçük mü olacak tombiş mi olacak??? ooo sorular peşi sıra merak uyandırıyor içimde. bir de panik halde defalarca bebiş banyo videoları izliyorum, ilk etapta yalnız olucaz kızımla, birkaç gün başbaşa bırakın bizi gelmeyin dedim annelere :) ilk banyosunu tek başıma yaptırıcam... ah düşünmesi bile öyle heyecanlı ki :)
Kizlar bursa da basvurudan kac hafta sonra ev ziyareti oluyor?Canım bizim uzmanımız aniden habersiz geldi ikramlıklarım vardı servis yaptım ama yemedi kahve içti evde çok uzun kalmadı odalara baktı çocuk odası ışık alıyomu diye bide okula parka yakın mı filan diye sordu bizim uzmanımız çocuk kilitlerine çok dikkat etti
Kiyamam yaa ne tatli bekleyis :))Bu arada kızlar girip okuyup çıkanlardan biri de benim, itiraf edeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?