Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Ne dediler bebeginiz gelincemi gelin dediler.yani bebek gelmeden once yapacaklari bisey varmiymis.sen ankaradasin sanirim ben istanbuldayim ama yinede giderim

Ne dediler bebeginiz gelincemi gelin dediler.yani bebek gelmeden once yapacaklari bisey varmiymis.sen ankaradasin sanirim ben istanbuldayim ama yinede giderim
bebeğin gelmesine yakın gel eğer bilirsen tahmınen dediler yaklaşık 2 aylkı bir ilaç tedavisi veriyorlarmış gidicem inşAllah

Arkadaslar evziyaretiyle ilgili tavsiyeniz yokmu gercekten

bebeğin gelmesine yakın gel eğer bilirsen tahmınen dediler yaklaşık 2 aylkı bir ilaç tedavisi veriyorlarmış gidicem inşAllah
Bizide bilgilendirdigin icin tessekkur ederiz.bazi seyleri sormazsak ogrenemicez yoksa

hiç stres yapma vallahi ankara dediğim gibi 15 dk zor duruyorlar ısrar kıyamet bişey yemiyorlar zorla bi çay doldurdum rahat ol onlar soruyor sen söylüyorsun kolay geçer inşAllah :)

Bizide bilgilendirdigin icin tessekkur ederiz.bazi seyleri sormazsak ogrenemicez yoksa
Vallahi kimseciklerde tık yok forumda eğer istersen dr telefonda görüşürsün ilaçların ismini falan veriyor bende gider kullanırsam söylerim burda canım :)

hiç stres yapma vallahi ankara dediğim gibi 15 dk zor duruyorlar ısrar kıyamet bişey yemiyorlar zorla bi çay doldurdum rahat ol onlar soruyor sen söylüyorsun kolay geçer inşAllah :)
Saol canm ya.valla biraz stres yapiyoruz.malum 9senelik evliyim e esyalarda benle birlikte eskidi.tamam belki esyalara bamiyolar ama hersey guzel gorunsun gozlerine istiyorum.yikamadigim sey kalmadi :))
İnsallah sorunsuz gecer

Vallahi kimseciklerde tık yok forumda eğer istersen dr telefonda görüşürsün ilaçların ismini falan veriyor bende gider kullanırsam söylerim burda canım :)
Telefonda veriyolarsa ilac ismi ararim vakit kaybetmeden bende.cunku ankaraya bebekle gelmem zor olabilir.hayirlisi insallah o guzel duyguyu bizde yasayabiliriz.bebeklerimiz saglikla gelsinler yeterki.
Evet buarada forum epey sessiz.begen butonuda olmasa napardik :))

Bizim ev ziyaretimiz de çekmece içlerine falan bakmadılar. Sadece odalara baktılar oda çok incelemediler. Çocuk odası hangi oda olacak diye sordular.Parka, sağlık ocağına, okula yakın mı ? gibi sorular sordular bize. İkram falan hazırlamıştım.15 dk bile durmadılar.Bizim ziyaretimiz böyle geçmişti.Bende çok stres yapmıştım. Eve küçük derler mi falan diye ama aksine çok şirin bir eviniz var demişlerdi :) Sen sadece rahat ol, stres yapma arkadaşım

Ahahaaa sessiz okuyup çıkıyor arkadaşlar bebek gelince az bir hareket ardından bir sessizlik sıralar durgun moraller bozuk ondandır

Saol canm ya.valla biraz stres yapiyoruz.malum 9senelik evliyim e esyalarda benle birlikte eskidi.tamam belki esyalara bamiyolar ama hersey guzel gorunsun gozlerine istiyorum.yikamadigim sey kalmadi :))
İnsallah sorunsuz gecer
eşyaya falan hiçbakmıyorlar sadece bebeğin odası neresi falan işte okul sağlık ocağı bu gibi şeyler tabii benim o gün kalp ritmim değişmişti o ayrı mesele bu heyecanlar güzel olsun Rabbim kolaylık versin

Kizlarrrrrr carsamba evziyaretine geliyolarrrrrrr

Tavsiyeleriniz varmi.nelere dikkat ediyim.
Herseyi paylasin lutfen.hepinizden bekliyorum
Canım bizim uzmanımız aniden habersiz geldi ikramlıklarım vardı servis yaptım ama yemedi kahve içti evde çok uzun kalmadı odalara baktı çocuk odası ışık alıyomu diye bide okula parka yakın mı filan diye sordu bizim uzmanımız çocuk kilitlerine çok dikkat etti

İnsallah sorunsuz gecer

Ah ah ben de ev ziyareti öncesi günlerce her yeri döküp döküp baştan yıkayıp yerleştirmiştim :) Girdiği tek oda bebek odası yapacağımız oda oldu :) ona da şöyle bir baktı, camlarına falan. güneş alıyormuş dedi, rutubet yok dedi vs. bir terasın duvarları alçak geldi, yükseltin dedi. Dedik kız gelip terasa çıkacak kadar büyüyene kadar inşallah kendi evimize geçeriz, kira sonuçta :) güvenlik ürünlerine o birşey demeden bebeğin gelmesinden önce mesela merdivennlere kapı taktıracağımızı prizleri kapaklı prizle değiştireceğimizi falan söylemiştik. sonuçta ev ziyaretinden bugüne bile bizim 18 ay geçti, o sırada yapmış olmak anlamsızdı :) Klasik ev okul hastane park yakınlığını sordu, komşularla aranız nasıl diye sordu. Sonra karşılıklı eşlerle ilgili bribirimize sorular sordu, ailelerimizin ne iş yaptığı, nerden emekli olduğu, nerde yaşadığı vs sordu. ama daha çok sohbet şeklinde geçti. ben de ikramlık hazırlmaıştım, biraz olsun tadına baktı, çay kahve içtik. 1 saatten biraz fazla sürdü bizim ev ziyareti. Uzmanımız gittikten sonra, eşim günlerdir panikleyip evi o kadar ayağa kaldırdığına değdi mi dedi :)

Ben kadına terlik vermeyi bile unuttum panikten, eşim getirdi :) çayı kahveyi bile eşim sordu, ben kilitlenmiş vaziyette kalmıştım çünkü :) Ama inan hiç öyle stres yapmaya gerek yokmuş :)

Bu arada kızlar girip okuyup çıkanlardan biri de benim, itiraf edeyim :)

Sanırım son günlerimiz, telefon bekliyorum her an gel kızını al diye. acayip stresliyim o yüzden :) telefonumla yapışık yaşıyoruz, günde beş milyon kez acaba şarjı bitti de kapandı mı, çekmiyor mu acaba diye telefonu kontrol ediyorum :) odasını dip köşe iki günde bir temizliyorum. herşeyi hazır, yatağını da serdim, toz olmasın diye beşiğin üstüne büyük çarşaf örttüm. biberonlarını, oyuncaklarını kaynattım. herşey hazır, kızım eksik bi. inşallah ona da belki bu hafta belki haftaya kavuşacağız :) Yani en azından umudum o yönde, inaşallah yanılmıyorumdur :)

Son günler ya, uyku falan kalmadı. dün gece hemen hiç uyumadım, sanki uyursam birşeyleri kaçıracakmışım gibi bir his var içimde, tam uyku dalacakken zıplayıp uyanıyorum :) uyursam da rüyalar belli zaten :) Meraktan çatlıycam nerdeyse :) acaba kaç aylık olacak, ağzı burnu nasıl olacak, saçı gözü ne renk olacak, küçük mü olacak tombiş mi olacak??? ooo sorular peşi sıra merak uyandırıyor içimde. bir de panik halde defalarca bebiş banyo videoları izliyorum, ilk etapta yalnız olucaz kızımla, birkaç gün başbaşa bırakın bizi gelmeyin dedim annelere :) ilk banyosunu tek başıma yaptırıcam... ah düşünmesi bile öyle heyecanlı ki :)

tatlı heyecanlar bunlar..inşallah en kısa zamanda gelir prenses..bende her gün giriyorum özellikle de senden haber varmı diye bakıyorum..çok az kaldı gelmesine..ben senin çok iyi bir anne olacağına inanıyorum..güzel haberlerini bekliyorum canım

ben o kadar cok heyecanlanmıştım ki kahve bile ikram etmek aklıma gelmedi cok kısa kaldılar ve eksik gorduklerini tamamlamamızı istemişlerdi

Ne büyük heyecan yarabbim haberini bekliyoruz.... sancılar çok şiddetli ...son aşama.

Kizlar bursa da basvurudan kac hafta sonra ev ziyareti oluyor?

Kiyamam yaa ne tatli bekleyis :))
İnsallah en kisa surede hayallerinizi yasarsiniz.cok cok cok mutlu gunleriniz olur insallah.cumlemizin.
Oda seni bekliyodur annesi.misler gibi bakacaksin kizina.guzel haberlerini bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…