Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Sorma ya balkonu bile boyadim dusun yani :))
Cekmeceleri falan doktum hep sanki oralara bakacaklar.bu sogukta hali bile yikadim kucucuk banyoda.
Diyorumki kendi kendime evziyaretinde boyleysek siramuz yaklasinca nasil oluruz acaba.sen bu dusunceme canli ornek oldun valla :))

Burdan okuduklarimda hep ikramliklara dokunmadiklarini yazmislardi.ben ikramlik hazirlamiyim ozmn.kahve icermisiniz diye sorarim.atlatalimda biran once aylardir bunu bekledim hep.gerisi kolay gibime geliyo

Çok heyecanlı bir bekleyiştir. Ben girip yazılarınızı okuyorum kapatıyorum vallahi yorum falan yok. Bikaç soru sordum sorularıma cevap alamadım hiç. Genelde bebeği gelenler ya da geliş tarihi yaklaşanlar yazıyor ses etmiyorum ben de o yüzden sizin duygularınızı durumunuzu okumak heyecan veriyor

Saol canm.biraz daha duruldum gibi.ama ogun heycanli olurum.ilk gorusmemizi hatirliyorumda heycandan dogum tarihimi unutmustum :))
Bunlar tatli telaslar tabi.
İnsallah bizimkide sorunsuz gecer.esimi bol bol tembihledim nederlerse tmm de bak diye :))

Kusura bakma canm gormedik belkide.sen basvuru yaptinmi.

Daha sadece sıra alınacak bebeğin gelmesine aylar-yıllar var bebek odasına bakmaları saçma geliyor bana. Teras korkulukları falan... Bebek gelecek de yürüyecek de terasa çıkacak da.... Çok uzzun zaman var o zamana kadar....

ben de her ne kadar o gün unutsam da kadına yeni terlik almıştım mesela :) sonra eşim dolaptan bulduğunu getirmiş :)

ama işte bunlar hep anı, şimdi stresini yaşıyoruz ama ilerde gülerek anlatıcaz bunları inşallah

Kürtaj yasak ya. Önceki dönemlere göre daha çok bebek geliyor mudur acaba?

tam tersine her yıl yerleştirilen bebek sayısı azalıyor eskiden terk edip giderlerdi oraya buraya ne yazık ki sonrasında bu suç sayıldığı ve birşekilde kamera sistemi, hastane takip vs ile bulundukları ve ceza aldıkları için artık direk kuruma gidiyorlar. devlet de önceliği biyolojik ailede kalması yönünde kullandığı için aileye çeşitli teşvikler veriyor. yada bırakan aileler ileride belki geri alırım düşüncesine sahip oluyor veya sevkediliyor birşekilde. bunların her sene daha az bebek yerleştirilmesine neden olduğunu düşünüyorum

Burdan okuduklarimda hep ikramliklara dokunmadiklarini yazmislardi.ben ikramlik hazirlamiyim ozmn.kahve icermisiniz diye sorarim.atlatalimda biran once aylardir bunu bekledim hep.gerisi kolay gibime geliyo

Bizimki yedi, hatta yanına şoför arkadaşa bile yolladık. en azından bi tane kek yap bulunsun yemese bile sen yapmış ol :)

Canım benim yaaa ne tatlı bekleyiş ne heyecan verici her girişimde acaba diyorum bizlerde senin haberlerini heyecanla bekliyoruz canım en yakın zamanda evinize güzeller güzeli bir prenses gelir evinize neşe olur inşallah

ben o kadar cok heyecanlanmıştım ki kahve bile ikram etmek aklıma gelmedi cok kısa kaldılar ve eksik gorduklerini tamamlamamızı istemişlerdi
Olabilir canım bende çok heyecanlandım hazırladığım ikramlıklarım vardı fazla fazla yaptım ama çıkarmayı unutmuşumolsun canım çok şükür o dönemleri geçtik

Bence sen yine çok fazla abartmadan hazırlık yapmalısın yesede yemesede yap çünkü bide haberli geliyor me kadar özendiğini gösterir bi açıdan ben habersiz geliceklerini bildiğim için sürekli bi hazırlık halindeydim bide 4 ay sonra geldiler düşün

Allah sağlıkla kavuştursun canım ne güzel sona gelmişsin tatlı telaşlar bunlar darısı başımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…