Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Orasi oyle canm yapacak bisey yok mecbur beklicez.ama sonu guzel olacak insallah.rabbim bugunumuzu aratmasin

Teşekkür ederim arkadaşım.Eşimle teklifinizi konuştuk ama sıfır olması taraftarıyız.Bir kere anne olacağım Allah nasip ederse beşik ve arabası konusunda hassasız biraz.Kıyafet yeğenlerimden kalanları da kullanacağım ama araba bir kere alınıyor.Sağolun.saygılar..

bebişini alan arkadaşım nerdesin duygularını bi anlat nilayyys dı galiba .... bizede moral olsun...artık kimse girmiyor... herkeste bahar yorgunluğu var sanırım sıralarda yavaşşş.... ben aramamak için zor tutuyorum kendimi 1 ay oldu aramadım nisanın 11 de aricam sorucam eşimin doğum günü nisan 12 ozaman ona inşallah sıramız çok düşerde güzel haberi veririm ... ufak ufak alışverişe başladık...burda yazan bi arkadaş kraft tvest travel çift yön tavsiye etmem çok araştırdım çok şikayet var ... şikayet var. com ... a gir görürsün şikayetleri ....casuel aır bag var aynı fiyat hiç şikayet yok ben araştırıyorum ama kararı onda...inşallah peş peşe daha çok kavuşan olur bebeğineeee .... tabi inşallah bendeeeee..... görebilecekmiyim acaba anne olduğumuuu

Canım dun aradım bende aralarda bilgi aktaramıyoruz sıranızı yaklaşınca bilgi vereceğiz dediler birde hiç değişiklik yokmuş.epey bi zaman aramıycam
Hayırlısı be canım herşeyin bi zamanı vardır arama bir süre bakarsın birden düşer inşallah çabucak kavuşuruz canım

Ne güzel sıra bekliyorsunuz. Bizim daha başvuru için 2bucuk yılımız var. İnşallah biz de sıra bekleyeceğiz sizler gibi.. Hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza inşallah. Yazdıklarınızı okurken ben heyecanlandım sizin yerinize. Kavuşma haberlerinizi de bekliyorum heyecanla.

kızlar bebişle ilgilenmekten yazamıorum kusura bakmayın bize telfnda 3 bucuk ay dediler ona göre hazırlık yapmıştm gittim 40 gunluk bir bebiş bana gösterdiler premuture bir bebiş 15 gun kuvezde kalmış aptamil pramuture mama verioruz ck kucuk yavrumu kat kat giydirmişler eve gelince soydum minick birşey cıkdı orda ben görduğumde daha buyuk görunuodu i başta çok korktum Allahım nasıl yapıcam bakabilirmiyim diye ben bunu başarabilirim dedim kendi kendime başından ayrılamıosun ufak bir sese koşuorm uykuyu çok seven ben uykusuzum sağlık sorunu yok dediler ben guvenmiorum kuruma en kısa zamanda doktora gidicez inş birşey yokdur bana dua edin kızlar aslında bekleyip kavuşunca hiçbirşey bitmior herşey yeniden başlıor bunu bilmenizi isterim tek isteğim şu 2 ayı atlatmak bebişim biraz toparlanması o 2 dudağını gulupsetip gözlerini size doğru acması herşeye değer

Oy kuzucuk maşallah annesi, gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla güzel günlerde büyütün inşallah. herkesin alnında yazan bebiş vakti gelince kucağına geliyor işte :) aynı korku bende de var ya çok küçük gelirse de bakamazsam diye ama sonra doğurmuş olsaydım, alın büyüsün biraz sonra mı verin diyecektim bakarım evellallah diyorum bir güç geliyor :) inşallah sağlıkla ilgili de dedikleri gibi bir sıkıntısı yoktur minik prensin. Allah'ım güç kuvvet versin, uykusuzluk koşturmaca hepsi oturur düznenine zamanla. Mis kokuluyu bizim için de kokla bol bol annesi :)

Allah hayırlı evlat etsin canım. Tatlı telaşlar bunlar. Bu kadar çabuk biyolojik anneden ayrılma sebebi nedir ki? İstenmeyen gebelik mi ? Yaş olarak ne kadar ufak olursa o kadar iyi olur bence. Allah kolaylıklar versin.

Allah hayırlı evlat etsin canım. Tatlı telaşlar bunlar. Bu kadar çabuk biyolojik anneden ayrılma sebebi nedir ki? İstenmeyen gebelik mi ? Yaş olarak ne kadar ufak olursa o kadar iyi olur bence. Allah kolaylıklar versin.
direk hastanede doğum olduğu gibi kuruma teslim edilmiş binevi terk bebek gibi

direk hastanede doğum olduğu gibi kuruma teslim edilmiş binevi terk bebek gibi
olsun ne mutlu allahın izniyle büyür annesine gelmiş sevgiyle büyüyecek o sevgiyi hissedip büyüyecek inşallah inşallah bizde en kısa zamanda kavuşuruz ...

Hayırlı olsun. Annesi çok iyi bakicak mis gibi sıcacık sevkatinizle merhem olacak heleki annesi o senin gözlerinin içine baktıkça dunyalari verecektir Hayırlı evlat olsun Güle güle büyütün. Bizler için de yavrunun her gülüşünde dua et Minnak ları mıza kavuşalım hayırlısı ile sevgiler öperim

Ayy aynı ilden mi aldınız yoksa türkiye geneli mi seçmiştiniz? Çok mutlu oldum allah hepimize nasip eder inşallah bu mutluluğu. Korkmayın premature diye sağlık sorunu olsa zaten çıkarmazlardı hastaneden siz yine götürürsünüz muayeneye. Bir sorun çıkmaz eminim. Yeni ailenizle huzurlu sağlıklı bir yaşam diliyorum size. Darısı da bizim başımıza artık. (Henüz yıl saymaktan ay-gün saymaya geçemedik biz.) Korkmayın elbet sorunlar yaşanacak bebek gelince artık normal aile sorunları olacak. Yemeği suyu gazı bezi. Her anın tadını çıkarmaya bakın. Maşallah çekirdek ailenize.

Ev bakmaya geldikleri zaman neyi inceliyorlar? Biz lojmanda kalıyoruz eski bir lojman. zamanı geldiğinde hangi şehrin lojmanında oluruz bilmiyorum ama bu herhangi bir sıkıntı yaratır mı ki? Yine eski bir lojmanda yaşıyor olursak kabul etmeyebilirler mi? bebeğin odasının yerini inceliyorlarmış falan.. Bu gibi sıkıntılar yaşayan oldu mu aranızda? Eşim subay sürekli şehir değiştireceğiz bunlar sıkıntı yaratır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…