Orasi oyle canm yapacak bisey yok mecbur beklicez.ama sonu guzel olacak insallah.rabbim bugunumuzu aratmasin2-2,5 sene baya uzun bir süre izmir için bile o kadar uzun söylemiyorlar terk bebek mi bekliyorsunuz ki acabainsanlar acımadan bırakıor 3 günlük bebeğini biz yıllarca yanıp tutuşuoruz ki bir de buranın öncesinde çoğumuzun tüp bebek vs geçmişi var. ben 7 yıldır bekliyorum hastanelerde süründüm durdum üzerine bir de 1,5 yıl civarında dedi bizim de uzmanımız etti 8,5 yıl dile ve ele kolay geliyor maalesef. hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin allah demekten başka çre yok. tek tesellim bunun sonunda ışık var onu biliyoruz en azından. elimde test sonucu hastane kapılarında ağladığım günler gibi olmayacak sonu inşallah.
Teşekkür ederim arkadaşım.Eşimle teklifinizi konuştuk ama sıfır olması taraftarıyız.Bir kere anne olacağım Allah nasip ederse beşik ve arabası konusunda hassasız biraz.Kıyafet yeğenlerimden kalanları da kullanacağım ama araba bir kere alınıyor.Sağolun.saygılar..Bende cok arastrip oyle almistim hattta gidip magazada detayli incelemistim 360 derece donebilen govdesi kullanimi rahatlatiyor oturdugunuz yerden bebegi kendinize dondurebiliyorsunuz youtubeden izlemenizi tavsiye ederim sadece sifiri pahali ben oyle bi hata yaptim ve sifir aldim simdi arabam var kullanmama gerek kalmadi diye kenarda oyle duruyor tertemiz cunku kaliteli bi urun saticam 750 tl ye dusunurseniz fotoda yollarim detayli
Canım dun aradım bende aralarda bilgi aktaramıyoruz sıranızı yaklaşınca bilgi vereceğiz dediler birde hiç değişiklik yokmuş.epey bi zaman aramıycamCanım bugün aradum hiç değişiklik yok canım sıkıldı ama hayırlısı diyorum sen şimdi kaçıncı sıradasın
en son 8 di bir ay önceMenzil senin sıra kaçtı ?
Hayırlısı be canım herşeyin bi zamanı vardır arama bir süre bakarsın birden düşer inşallah çabucak kavuşuruz canımCanım dun aradım bende aralarda bilgi aktaramıyoruz sıranızı yaklaşınca bilgi vereceğiz dediler birde hiç değişiklik yokmuş.epey bi zaman aramıycam
Az kalmış ne mutlu işte .... sabır birazcık dahaen son 8 di bir ay önce
İnşallah canımHayırlısı be canım herşeyin bi zamanı vardır arama bir süre bakarsın birden düşer inşallah çabucak kavuşuruz canım
kızlar bebişle ilgilenmekten yazamıorum kusura bakmayın bize telfnda 3 bucuk ay dediler ona göre hazırlık yapmıştm gittim 40 gunluk bir bebiş bana gösterdiler premuture bir bebiş 15 gun kuvezde kalmış aptamil pramuture mama verioruz ck kucuk yavrumu kat kat giydirmişler eve gelince soydum minick birşey cıkdı orda ben görduğumde daha buyuk görunuodu i başta çok korktum Allahım nasıl yapıcam bakabilirmiyim diye ben bunu başarabilirim dedim kendi kendime başından ayrılamıosun ufak bir sese koşuorm uykuyu çok seven ben uykusuzum sağlık sorunu yok dediler ben guvenmiorum kuruma en kısa zamanda doktora gidicez inş birşey yokdur bana dua edin kızlar aslında bekleyip kavuşunca hiçbirşey bitmior herşey yeniden başlıor bunu bilmenizi isterim tek isteğim şu 2 ayı atlatmak bebişim biraz toparlanması o 2 dudağını gulupsetip gözlerini size doğru acması herşeye değer
kızlar bebişle ilgilenmekten yazamıorum kusura bakmayın bize telfnda 3 bucuk ay dediler ona göre hazırlık yapmıştm gittim 40 gunluk bir bebiş bana gösterdiler premuture bir bebiş 15 gun kuvezde kalmış aptamil pramuture mama verioruz ck kucuk yavrumu kat kat giydirmişler eve gelince soydum minick birşey cıkdı orda ben görduğumde daha buyuk görunuodu i başta çok korktum Allahım nasıl yapıcam bakabilirmiyim diye ben bunu başarabilirim dedim kendi kendime başından ayrılamıosun ufak bir sese koşuorm uykuyu çok seven ben uykusuzum sağlık sorunu yok dediler ben guvenmiorum kuruma en kısa zamanda doktora gidicez inş birşey yokdur bana dua edin kızlar aslında bekleyip kavuşunca hiçbirşey bitmior herşey yeniden başlıor bunu bilmenizi isterim tek isteğim şu 2 ayı atlatmak bebişim biraz toparlanması o 2 dudağını gulupsetip gözlerini size doğru acması herşeye değer
direk hastanede doğum olduğu gibi kuruma teslim edilmiş binevi terk bebek gibiAllah hayırlı evlat etsin canım. Tatlı telaşlar bunlar. Bu kadar çabuk biyolojik anneden ayrılma sebebi nedir ki? İstenmeyen gebelik mi ? Yaş olarak ne kadar ufak olursa o kadar iyi olur bence. Allah kolaylıklar versin.
olsun ne mutlu allahın izniyle büyür annesine gelmiş sevgiyle büyüyecek o sevgiyi hissedip büyüyecek inşallah inşallah bizde en kısa zamanda kavuşuruz ...direk hastanede doğum olduğu gibi kuruma teslim edilmiş binevi terk bebek gibi
Hayırlı olsun. Annesi çok iyi bakicak mis gibi sıcacık sevkatinizle merhem olacak heleki annesi o senin gözlerinin içine baktıkça dunyalari verecektir Hayırlı evlat olsun Güle güle büyütün. Bizler için de yavrunun her gülüşünde dua et Minnak ları mıza kavuşalım hayırlısı ile sevgiler öperimkızlar bebişle ilgilenmekten yazamıorum kusura bakmayın bize telfnda 3 bucuk ay dediler ona göre hazırlık yapmıştm gittim 40 gunluk bir bebiş bana gösterdiler premuture bir bebiş 15 gun kuvezde kalmış aptamil pramuture mama verioruz ck kucuk yavrumu kat kat giydirmişler eve gelince soydum minick birşey cıkdı orda ben görduğumde daha buyuk görunuodu i başta çok korktum Allahım nasıl yapıcam bakabilirmiyim diye ben bunu başarabilirim dedim kendi kendime başından ayrılamıosun ufak bir sese koşuorm uykuyu çok seven ben uykusuzum sağlık sorunu yok dediler ben guvenmiorum kuruma en kısa zamanda doktora gidicez inş birşey yokdur bana dua edin kızlar aslında bekleyip kavuşunca hiçbirşey bitmior herşey yeniden başlıor bunu bilmenizi isterim tek isteğim şu 2 ayı atlatmak bebişim biraz toparlanması o 2 dudağını gulupsetip gözlerini size doğru acması herşeye değer
02.2015 kız istedik hayırlısıylamenzil merhaba siz hangi tarihte başvurdunuz kız mı erkek mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?