• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kızlar bebişle ilgilenmekten yazamıorum kusura bakmayın bize telfnda 3 bucuk ay dediler ona göre hazırlık yapmıştm gittim 40 gunluk bir bebiş bana gösterdiler premuture bir bebiş 15 gun kuvezde kalmış aptamil pramuture mama verioruz ck kucuk yavrumu kat kat giydirmişler eve gelince soydum minick birşey cıkdı orda ben görduğumde daha buyuk görunuodu i başta çok korktum Allahım nasıl yapıcam bakabilirmiyim diye ben bunu başarabilirim dedim kendi kendime başından ayrılamıosun ufak bir sese koşuorm uykuyu çok seven ben uykusuzum sağlık sorunu yok dediler ben guvenmiorum kuruma en kısa zamanda doktora gidicez inş birşey yokdur bana dua edin kızlar aslında bekleyip kavuşunca hiçbirşey bitmior herşey yeniden başlıor bunu bilmenizi isterim tek isteğim şu 2 ayı atlatmak bebişim biraz toparlanması o 2 dudağını gulupsetip gözlerini size doğru acması herşeye değer

Güle güle büyütün yavrunuzu küçük olması daha iyi hiç endişelenmeyin annelik gücüyle her şeyin üstesinden gelirsiniz hayırlı evlat olsun inşallah darısı benim gibi sırada bekleyenlerin başına

kızlar bebişle ilgilenmekten yazamıorum kusura bakmayın bize telfnda 3 bucuk ay dediler ona göre hazırlık yapmıştm gittim 40 gunluk bir bebiş bana gösterdiler premuture bir bebiş 15 gun kuvezde kalmış aptamil pramuture mama verioruz ck kucuk yavrumu kat kat giydirmişler eve gelince soydum minick birşey cıkdı orda ben görduğumde daha buyuk görunuodu i başta çok korktum Allahım nasıl yapıcam bakabilirmiyim diye ben bunu başarabilirim dedim kendi kendime başından ayrılamıosun ufak bir sese koşuorm uykuyu çok seven ben uykusuzum sağlık sorunu yok dediler ben guvenmiorum kuruma en kısa zamanda doktora gidicez inş birşey yokdur bana dua edin kızlar aslında bekleyip kavuşunca hiçbirşey bitmior herşey yeniden başlıor bunu bilmenizi isterim tek isteğim şu 2 ayı atlatmak bebişim biraz toparlanması o 2 dudağını gulupsetip gözlerini size doğru acması herşeye değer
Canım benim gözün aydın asıl hayat yeni başlıyor..evladınla bir ömür mutlu olun inşallah..darısı bizlerin başına

kızlar bebişle ilgilenmekten yazamıorum kusura bakmayın bize telfnda 3 bucuk ay dediler ona göre hazırlık yapmıştm gittim 40 gunluk bir bebiş bana gösterdiler premuture bir bebiş 15 gun kuvezde kalmış aptamil pramuture mama verioruz ck kucuk yavrumu kat kat giydirmişler eve gelince
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun.O artık ailesinin sevgisiyle büyüyecek çabuk toparlanır annesi merak etme. Bebişinle size musmutlu günler dilerim. :KK200:

Cok sevindim yaa.hayirli saglikli yillari olsun kuzunuzun.gule gule buyutun.rabbim kolayliklar versin.
Bende boyle kucuk olsun cok istiyorum.yavrumun bensiz baska biyerde gunleri gecsin istemem.dogar dogmaz verseler keske.ama nasip tabi.
Bian once toparlanir insallah kuzu.büyür büyür annesinin babasinin ilgisiyle sevgisiyle topac gibi olur insallah :))

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013:KK6: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013:KK6: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013:KK66: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014:KK66: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 :KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014:KK66: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014 :KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014:KK6: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014:KK66: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014 :KK6: [/td]
[/tr]
[tr]

[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014:KK6:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]10.2014 :KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dea-tacita[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]11.2014 :KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014 :KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2014 :KK6:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]01.2015:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]01.2015 :KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]03.2015:KK6:[/td]
[/tr]

[tr]

[td]scuba[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]03.2015:KK6:[/td]
[/tr]

[tr]

[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2015:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]04.2015:KK66:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]06.2015 :KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]07.2015 
:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2015:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]11.2015:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYATIMIN MASALI [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İzmir-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2015:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida [/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td]12.2015:KK6:[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]12.2015:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cnrdfn[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza-Kız [/td]
[td]01.2016:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]citcitlenbik[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]01.2016:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td]02.2016:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]bebegim26[/td]
[td]10.2014[/td]
[td]Eskişehir -Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]02.2016:KK6:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]02.2016:KK49:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilayss[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Şanlıurfa-Terk -Rıza -Erkek[/td]
[td]03.2016:KK66:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td]:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Oglusunu bekleyen anne [/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[/tr]
[tr]

[td]EEDDBB[/td]
[td]08.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunita[/td]
[td]10.2014[/td]
[/tr]
[tr]

[td]xnimresx[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylerdogan[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]menzil54[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]Tekirdağ-Terk-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kadr_iye[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]istanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]elifturker[/td]
[td]03.2015[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dlkkrm [/td]
[td]03.2015[/td]
[td]Antalya-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]renklay[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]

[td]mefos[/td]
[td]04.2015[/td]
[td]Kutahya-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]avara_alone[/td]
[td]04.2015[/td]
[td]Kırklareli -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mesuf[/td]
[td]05.2015[/td]
[td]Ankara -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sudece[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]İstanbul-Terk -Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kelebekcik1616[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Bursa-Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sessizlayd[/td]
[td]07.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]dadaa[/td]
[td]08.2015[/td]
[td]İzmir -Terk-Rıza-Kız [/td]
[/tr]
[tr]

[td]fatos1982[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Bursa -Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]htckrt [/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir -Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cigdem 4235[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ıneedamiracle[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Arya_20[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Denizli -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ozgurr [/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Çanakkale -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mira80[/td]
[td]09.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]deniz tuna[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Kırklareli-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hzrmsn[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk-Rıza-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]BaybPrin[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza- Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]Gülay400[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]Gaziantep-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazimm[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul-Rıza-Kız [/td]
[/tr]
[tr]

[td]hazan bahar [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Mersin -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]Gidaci_[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Denizli-Terk-Rıza-Kız [/td]
[/tr]
[tr]

[td]Levent_life80[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Adana -Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]

[td]elibes85[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk -Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]yoksun [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Ankara-Terk -Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]umudum 16[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Afyon-Terk -Rıza -Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Forever_in_love[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Konya-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]birumuzyok [/td]
[td]12.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk -Rıza -Erkek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]majesteleri[/td]
[td]02.2016[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ync1982[/td]
[td]02.2016[/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/tr][/table]

Arkadasim cok sevindim.Ailenizin yeni uyesi Hayirli ugurlu olsun :) . Allah hayirli evlatlardan , salih kullarindan eylesin.. Allah anali babali buyumeyi nasip etsin...:KK46: benim de bebegim insallah boyle minnacik gelir . Bende bebegimin benden ayri tek birgun bile ayri buyumesini istemezdim. Allah hepimizin gonlundekini nasip etsin. :KK200:

Gozun aydin arkadaşım. Okurken kızıma kavuştuğu m gün geldi yine aklıma. Bizim prenses de prematüre. 1.5 kg dogmus. Yoğun bakımlarda kalmış. 3 aylikti geldiğinde ve sadece 3 bucuk kiloy du. İncecik parmaklar.... ayağına göre çorap zor buluştuk. . Okadar minicikti ki yavrum... şimdi 2 yaşına çok az kaldı. . Kosturuyorr, biraz biraz konuşuyor. Annemmm babammm deyip sariliyorrrr. Çin gibi masallahh. Sadece yaşlarına gore biraz minyon.. olsunn ben de minyon um zaten annesine çekmiş :) Diyeceğim o ki sevgiyle baktığında öyle güzel buyuyolar ki.. Biz mama olarak Golden Goat keçi sutlu mama kullanmıştık. Tavsiye ederim.

Canım gözünüz aydın olsun. Hiç endişelenme bu yavrular kendilerine öyle güzel baktiriyorlar ki göreceksin bir an önce toparlayacak. Bizim kız da 2, 5 ay yoğun bakımda kaldı ve çıktığı gün eve getirdik. Sonrasında 2 hafta doktor doktor gezdik yine kontrolleri için. Feci sekilde gaz ve kabizlik sorunumuz var hala. Geldiğinde 3060 gr dı. Yarın 3 hafta oluyor ve 4000 gr oldu şimdi. Aldığım hiç bir şey olmadı. Yeniden bissuru kıyafet aldık. Annem diyorki bende 2200 gr doğmuşum ve boyum 43 cm imiş. Şimdi maşallah katana gibiymisim :))) Şimdi yavaştan aldiklarimiz küçük gelmeye başladı. Golden goat kullanmaya başladık sevdi. Zaten en önemlisi sevginiz. 1 hafta bile geçmeden bir bakmışsın profesyonel anne oluvermissin. Hele o gözlerinin içine bakmaları yokmu dünyaya bedel. Çok güçlü bizim yavrular çokkkkkkk.

canım hayırlı olsun, gerçekten alınca herşey yeniden başlıo. İnş bebeğinle çok güzel günler görürsün. Ama sana bir dost tavsiyesi vermek isterim lütfen sağlık konusunda sakın kuruma güvenme. Hemen güvendiğin bir dr a sıfırdan herşeyini yaptır ve tavsiye al. Malesef yoğunluktan çocukları tanımıolar hiçbişeyini bilmiolar. Rabbim kimseyi kimsesiz etmesin, benim yavrum bize gösterileceği gün hastaneden gelmişti daha hiçbişeyi yok dediler.tek bir ilaç vermediler yavrum bronşitmiş meğer nefes alamıo uyuyamıo o gün geceye kadar onlara güvendik bekledik gece hastaneye gittik sabaha kadar hava verdiler bir poşet ilaç antibiyotik 1 ayda toparladı artık hiçbişeyi yok çok şükür. Kusmasına mikrop kapmış dediler çocuğumun reflüsü varmış özel mamayla beslenmesi gerekiyormuş, tabi yanlış tedaviler yanlış teşhisler yavrum aylarca iyileşememiş hastanelerde yatmış. O doktor arkadaşlarında vicdanına bırakıorum... Bebeklerin kullanması gereken vitaminler var tabi biz bunları bilmioruz kurum da bilgilendirmio bize verilen tek bilgi şukadae saatte şu kadar doz mama, o da bizimkine yetmio zaten :) diyeceğim tekrar hayırlı olsun sana da zorlu bi bebek gelmiş, herşeyine sıfırdan baktır tavsiye al. Rabbim kolaylıklar versin sana ve miniğe. Herşey gönlünüzce olsun

Arkadaşlar. Elif Ada'nın sayfasında aşağıdaki mesaj paylaşılmış. Belki bir bebeğin işine yarar.
----
Merhaba arkadaşlar,
Gaziantep'te yaşayan bir okuyucum yeni doğum yapmış ve sütü de oldukça fazlaymış. Aynı şehir de evlat edinen bir aile varsa o bebeğe sütünü sağıp vermek ister. İlginen olursa lütfen bana mesaj atsın.

kızlar bugun doktora gittik cok şukur birşeyi yokmuş vitamin göz melhemi biraz öksurumuz var öksuruk şurumu mama kullandımız için isal ve kabız önleyi ilaç verdi göbeği duşmuş orda şişlik vardı yavrum çok ağlamış o yuzden olmuş zamanla duzelir dedi guzel dilekleriniz için hepinize çok teşekur ederim biran önce inşallah hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz bol bol araştırın bu boş vakitlerinizi değerlenin bebiş geldiğinde bildiğimiz herşeyi araştırdımız herşeyi unutuyormuşuz

Gozun aydin arkadaşım. Okurken kızıma kavuştuğu m gün geldi yine aklıma. Bizim prenses de prematüre. 1.5 kg dogmus. Yoğun bakımlarda kalmış. 3 aylikti geldiğinde ve sadece 3 bucuk kiloy du. İncecik parmaklar.... ayağına göre çorap zor buluştuk. . Okadar minicikti ki yavrum... şimdi 2 yaşına çok az kaldı. . Kosturuyorr, biraz biraz konuşuyor. Annemmm babammm deyip sariliyorrrr. Çin gibi masallahh. Sadece yaşlarına gore biraz minyon.. olsunn ben de minyon um zaten annesine çekmiş :) Diyeceğim o ki sevgiyle baktığında öyle güzel buyuyolar ki.. Biz mama olarak Golden Goat keçi sutlu mama kullanmıştık. Tavsiye ederim.
canım ozaman senden destek alabilirim mama 15 dk 20 dk 30 mil verin dediler bende öyle yapıorum birde doktor su vermemi söyledi sen hiç su verdinmi beslenme duzeniniz nasıldı aptamil premature mama kullanın dediler ona alışmış değiştirsem rahtatsızlanırmı şimdiden çok teşekurler

kızlar bugun doktora gittik cok şukur birşeyi yokmuş vitamin göz melhemi biraz öksurumuz var öksuruk şurumu mama kullandımız için isal ve kabız önleyi ilaç verdi göbeği duşmuş orda şişlik vardı yavrum çok ağlamış o yuzden olmuş zamanla duzelir dedi guzel dilekleriniz için hepinize çok teşekur ederim biran önce inşallah hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz bol bol araştırın bu boş vakitlerinizi değerlenin bebiş geldiğinde bildiğimiz herşeyi araştırdımız herşeyi unutuyormuşuz
şükür canım bir kać ay sonra rahatlarsıñ günden güne senin sevginle büyür gelişir bi şeyi kalmaz.

Bugün başvurumuz onaylandı şükürler olsun bir adım daha yaklaştık mutlu sona 7.sıradaymışız ama uzmanımız 3-4yıl beklersiniz dedi nedense kız bebek tercihimiz sadece bu kadar bekleme fikri üzdü beni 13 le başvurmuştuk 4 ayda 7 ye düşmüş onümüzde 4 aile varmış kız bebek isteyen bu grupta var mı bu kadar çok bekleyen acaba.

canım hayırlı olsun, gerçekten alınca herşey yeniden başlıo. İnş bebeğinle çok güzel günler görürsün. Ama sana bir dost tavsiyesi vermek isterim lütfen sağlık konusunda sakın kuruma güvenme. Hemen güvendiğin bir dr a sıfırdan herşeyini yaptır ve tavsiye al. Malesef yoğunluktan çocukları tanımıolar hiçbişeyini bilmiolar. Rabbim kimseyi kimsesiz etmesin, benim yavrum bize gösterileceği gün hastaneden gelmişti daha hiçbişeyi yok dediler.tek bir ilaç vermediler yavrum bronşitmiş meğer nefes alamıo uyuyamıo o gün geceye kadar onlara güvendik bekledik gece hastaneye gittik sabaha kadar hava verdiler bir poşet ilaç antibiyotik 1 ayda toparladı artık hiçbişeyi yok çok şükür. Kusmasına mikrop kapmış dediler çocuğumun reflüsü varmış özel mamayla beslenmesi gerekiyormuş, tabi yanlış tedaviler yanlış teşhisler yavrum aylarca iyileşememiş hastanelerde yatmış. O doktor arkadaşlarında vicdanına bırakıorum... Bebeklerin kullanması gereken vitaminler var tabi biz bunları bilmioruz kurum da bilgilendirmio bize verilen tek bilgi şukadae saatte şu kadar doz mama, o da bizimkine yetmio zaten :) diyeceğim tekrar hayırlı olsun sana da zorlu bi bebek gelmiş, herşeyine sıfırdan baktır tavsiye al. Rabbim kolaylıklar versin sana ve miniğe. Herşey gönlünüzce olsun
geçmiş olsun canım Allah o zor gunleri birdaha göstermesin bu zor gunleri bizde sevgi ve ilgiyle atlatıcaz inşaalh

Bugün başvurumuz onaylandı şükürler olsun bir adım daha yaklaştık mutlu sona 7.sıradaymışız ama uzmanımız 3-4yıl beklersiniz dedi nedense kız bebek tercihimiz sadece bu kadar bekleme fikri üzdü beni 13 le başvurmuştuk 4 ayda 7 ye düşmüş onümüzde 4 aile varmış kız bebek isteyen bu grupta var mı bu kadar çok bekleyen acaba.
o nasıl bi mantık ki 4 ayda 13den 7e düştüyse matematiksel olarak 5-6 ayda sıranın gelmesi gerek hadi çok yavaşladı diyelim 1 sene olsun 7 sıra 3-4 yılda geleekse ben öleyim yaaa 60 benim sıram:(:(:(

canım bende sıramı öğrendimde 6 cı sıradaydım 3 ay sonra haber geldi senin kısmetin hangi bebişse vakti zamanında seni bulucaktır meraketme

ne güzel 7 uzmanlar zamanı uzun söylüyorlar sık sık arayıp sormayalım diye :) sanırım ama 4-5 ayda kavuşursunuz inşallah bende 8 :(

Back
X