Evet gerçekten bebek fikri daha da güzelleşecek gibi hediyelerle:)Ben de hem sevindim hem heyecanlandım.Aslında bizim için de çok erken ama nebileyim yaa bi yönden de istiyorum içten içe:)O aparatı var mı bilemiyorum ama iki yönlüymüş.Belki bir bilen vardır demiştim.İki buçuk üç binlerde bebek arabalarını görünce bu biraz daha cazip geldi,yoksa bence de pahalı.Bikere olacak en çok içimize sinen olsun inşallah hepimizin.Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için:))Valla ben pazara bile gidecem bebeğimle araba şart
Bende cok arastrip oyle almistim hattta gidip magazada detayli incelemistim 360 derece donebilen govdesi kullanimi rahatlatiyor oturdugunuz yerden bebegi kendinize dondurebiliyorsunuz youtubeden izlemenizi tavsiye ederim sadece sifiri pahali ben oyle bi hata yaptim ve sifir aldim simdi arabam var kullanmama gerek kalmadi diye kenarda oyle duruyor tertemiz cunku kaliteli bi urun saticam 750 tl ye dusunurseniz fotoda yollarim detayliArkadaşlar kraft twist rlx travel bebek arabası hakkında fikri olan var mı?Daha başvurumuz bile tamamlanmadı ama ablam hediye olarak almak istiyorBekle dedim de elimdeki parayı yerim dedi,anlayacağınız yemeden beğenmem lazım Bilgisi olan yardım edebilir mi?
Evet cnm bebeğimizi aldıktan sonra izne ayrıldıCanım bebeğinizi aldığınız zaman 5 gun izne cıktı degil mi
Canım bugün aradum hiç değişiklik yok canım sıkıldı ama hayırlısı diyorum sen şimdi kaçıncı sıradasınCanım sıralarda değişme var mı hiç aramaya korkuyorum ben
hayırlı uğurlu olsun allah gönlünüze göre verdi çok sevindinm:):) nerde oturuorsunuz bebeği nerden almaya gideceksiniz merak ettim gerçi şu an telaşlısınız artık cevap veremeyebilirsiniz ama güle güle gidin gelin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahkızlar haber geldi yarın bebeğimizi almaya gidioruz Allahın izniyle bize şans dileyin diyarbakıra gidicez malum yollar çk tehlikeli kuzumuzu sağsalim alır geliriz inşalla elim ayağım birbirine karıştı sizsiz olun hazırlıklarınızı önceden tamamlayın...sizide habersiz bırakmak istemedim
hangi il bu?? 1 yılda daha yazınız yazılmadı mı inanamıyorum gerçekten bu kadar hassas bir iş bu yazık bekleyen insanlara umarım gerçekten yoğnluktan ya da personel eksikliğindendir olacak şey değilMerhaba arkadaşlar ev ziyaretimizin üzerinden 8 hafta yanına ay geçti geçen cuma kurumu arayip işlemlerin ne olduğunu sıramızı öğrenip ogrenemeyecegimizi sordum ve sevgili uzmanımız o müthiş cümleyi söyledi "çok yoğunum daha yazınızı yazamadım inşallah haftaya yazarım " yine hüsrana uğradım nisanda 1 yıl olacak ... çok yoruldum .... iyiki küçük bir sehirdeyim.. sabır desen oda kalmadı .. ve daha bekleme süreci var ....
Dogum sancilari basladi belkide :))Ya kızlar içim birden böyle bir hop etti, resmen kalp atışım değişti, bir heyecan bastı anlatamam. Son dönem çok sulugöz oldum, depresif depresif ağlayıp duruyordum. ama şuan gülüyorum bir yandan, diğer yandan gözyaşlarım akıyor. Ay bir tuhafım, Allah'ım hayırlara çıkarsın, müjdelerin habercisi olsun şu deli halim inşallah :)
Kırklareli canım .... kağnı hızıyla ilerliyoruzhangi il bu?? 1 yılda daha yazınız yazılmadı mı inanamıyorum gerçekten bu kadar hassas bir iş bu yazık bekleyen insanlara umarım gerçekten yoğnluktan ya da personel eksikliğindendir olacak şey değilneyse ki bu arada sıranız ilerliyor ama üzülmeyin
Çok sevindim. Hatta eşime bile okudum mesajınızı heyecanla. Allahım bize de nasip etsin inşallah
Güle güle gidip dönün inşallah.
1 yılda sırada ne değişiklik oldu? Onu öğrenebildiniz mi?Kırklareli canım .... kağnı hızıyla ilerliyoruz
Yooo maalesef sıra bile soylemediler ki ?1 yılda sırada ne değişiklik oldu? Onu öğrenebildiniz mi?
Canim gaziantepte benden baska birisi varmi ? Nerden bilgi aliyorsan banada soyle bilgi alayim :)Nilays oglusuna kavusmustur diye tahmin ediyorum.opup kokluyodur insallah :))
Buarada gaziantep bursayi bile geride birakti :))
Nilays gaziantepten zannetmistim.yanlis yazmisim sanliurfaymis.Canim gaziantepte benden baska birisi varmi ? Nerden bilgi aliyorsan banada soyle bilgi alayim :)
Yani ben 10.2015 te basvuru yaptim. 2 -2.5 sene bekleme suresi var dedi uzmanimiz...
Canım biz 20.sıradayızCanım bugün aradum hiç değişiklik yok canım sıkıldı ama hayırlısı diyorum sen şimdi kaçıncı sıradasın
2-2,5 sene baya uzun bir süre izmir için bile o kadar uzun söylemiyorlar terk bebek mi bekliyorsunuz ki acabaCanim gaziantepte benden baska birisi varmi ? Nerden bilgi aliyorsan banada soyle bilgi alayim :)
Yani ben 10.2015 te basvuru yaptim. 2 -2.5 sene bekleme suresi var dedi uzmanimiz...
Konyada da uzmanımızın dediğine göre 2 buçuk 3 yıl. Artık sabredip beklemekten başka elimizden birşey gelmiyor... Dediğin gibi tek tesellimiz bir gün kavuşacak olmamız yavrularımıza.. Hepimiz için en hayırlı zamanda gelir inşallah bebeklerimiz2-2,5 sene baya uzun bir süre izmir için bile o kadar uzun söylemiyorlar terk bebek mi bekliyorsunuz ki acabainsanlar acımadan bırakıor 3 günlük bebeğini biz yıllarca yanıp tutuşuoruz ki bir de buranın öncesinde çoğumuzun tüp bebek vs geçmişi var. ben 7 yıldır bekliyorum hastanelerde süründüm durdum üzerine bir de 1,5 yıl civarında dedi bizim de uzmanımız etti 8,5 yıl dile ve ele kolay geliyor maalesef. hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin allah demekten başka çre yok. tek tesellim bunun sonunda ışık var onu biliyoruz en azından. elimde test sonucu hastane kapılarında ağladığım günler gibi olmayacak sonu inşallah.
terk ve rıza kız erkek tercihinde bulunduk.bende 10 senelik evliyim evlat hasretiyle yanıp tutuşuyoruz. allah hepimizi tez zamanda bebişlerimize kavuştursun inşallah . beklemek çok zor zaman hiç geçmiyor. hergün evladımın geleceği günü hayal ederek yaşıyorum.hep hayaller kuruyoruz geleceğimiz için .ben bebeğime ufak tefek bişeyler almaya başladım.hem umut oluyor bana hemde zaman geçiriyorum . rabbim bekleyenlerle beraber benimde sıramı tez vakitte getirsin. kolay değil hepimizin yarası var eksik bir yanımız var.o gelecek , bizi tamamlayacak ve 'BİZ' olacağız.2-2,5 sene baya uzun bir süre izmir için bile o kadar uzun söylemiyorlar terk bebek mi bekliyorsunuz ki acabainsanlar acımadan bırakıor 3 günlük bebeğini biz yıllarca yanıp tutuşuoruz ki bir de buranın öncesinde çoğumuzun tüp bebek vs geçmişi var. ben 7 yıldır bekliyorum hastanelerde süründüm durdum üzerine bir de 1,5 yıl civarında dedi bizim de uzmanımız etti 8,5 yıl dile ve ele kolay geliyor maalesef. hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin allah demekten başka çre yok. tek tesellim bunun sonunda ışık var onu biliyoruz en azından. elimde test sonucu hastane kapılarında ağladığım günler gibi olmayacak sonu inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?