Evlat ayrımı

Kendinizi kullandırmayın ve görüşmeyin, şuna emin olun ki elden ayaktan düşünce oğluşlarının değil de sizin bakmanızı talep edecekler , böyle cahil , yobaz insanlardan kaçın anne babanız dahi olsa acımayın yoksa acınacak hale düşürürler sizi ...

Bizdede durumlar böyle. Bir abim var iki ablam var. Babam annem ortanca ablama ve bana hamile kaldığında kız olduğumuzu duyunca çok üzülmüş. Keşke hepsi erkek olsaydı demiş.
Babam belediye emeklisi. Abim otomotiv sektöründe iyi kazancı var babamın üç katlı aprtmanı var ortaya abimi oturttu birde bahçemiz var. Ablamlardan biri boşandı daha yeni iki çocuğu var yeri geliyor 100 tlye muhtaç oluyor. Ortanca ablamda evlendiğinde kiraya yetişemedikleri için çok zor geçiniyorlardı.
Babam ne o zaman ne de şimdi alt kattan aldığı kirayı ablamlara alın kızım geçinin demedi ama abimin çocuğun okul servisinin ödemesini yapıyor diğerini de okula bırakıyor. Bana ablana kirayı veriyorum dedi tepkimi almamak için meğerse vermemiş. Bahçeyide orta evide abime verdi abime deli gibi yatırım yapıyor bize kocanız versin diyor. Gelini yüzüne bakmıyor boşanan ablama gel birimizeen birimize bişey olursa sen bize bak benim maaşım sana bağlansın demiş. Adalete bak.. bunlar hep böyle abimizden soğuttu bizi lanet olsun böyle düzene.. hep ayrıştırdılar şimdide iyi kardeş olamamakla suçluyorlar bizleri.

Bahçenin ve evin tapusunu mu vermiş abiyezaten maaş evli ve memur olmayan kız çocuğa bağlanır..boşanmış abla neyle geçiniyor?

Bütün kızların en sevinçli günlerini heder etmiş.
Annenizde bile isteye tüm bunlara çanak tutmuş.
Boş ver 25 binide alma ağızlarını açıp bizde sana şunu yaptık,verdik diyemesinler.
Allah o kızkardesine temiz yazılar yazsin inşallah çok mutlu olur cok paralar kazanir.

Benim anneannemler de dayıma verdiler hep. Her şey onun ve çocuklarının olsun istiyorlardı. Anneannem hastalanınca da dayım gelin annenize bakın dedi. Her kızı farklı şehirde olmasına rağmen gidip bebek gibi baktılar. Ama anneannem yeniden dünyaya gelse bence yine her şeyini oğluna vermek ister.

25000 ni kardesime veririm, ama anneme de gereken ayari veririm. Herkes tepki vermeyince onlar hep öyle devam eder. Erkek kardesiniz babaniza bakmayacak. Kardesiniz ona muhtemelen ne kadar aciz ve zavalli oldugunu söyledi.

Allah onları oğlunun elinde kızlarım diye inletsın inşallah

Dün gece ağzını yokladım,eşit verdiğine inanmış ciddi ciddi..Olan olmuş deyip bugününe bakıp iyi hissediyor sanırım

Amin.Evet hiç vicdanları sizlamiyor demekki.Simdi de durup durup helallik istiyo

Ya lütfen siz arada yıpranmayın artık, okurken içim cız etti benim, eşit verdiğine inanmak istiyor demek ki , ufacık bir sevgi kırıntısına , üçünüzde çok değerli çok kıymetlisiniz.
Allah ‘ a havale edin geçin yapacak hiçbir şey yok ne yazık ki.

Sunu eklemeye unuttum: dügünümde yanimda olmayan adama baba demem yüzüne de bakmam. Aynisi anne icin de gecerli.
Evlendikten bir yıl sonra üst kattaki erkek kardeşimin evinde kalıp gizli gizli annemle görüştüm.Bu şekilde de olmuyor diye dayim araya girdi barıştırdı fln.Annemi rahat göreyim diye bu salak duruma da maruz kalmıştım, barışma isteğim yoktu oysaki.Gelin hanım da suratı beş karıştı evine ilk gidişim olduğu halde.Ovulasyon testini kaçırmış,senden dolayı y ilişki istemedi kaçırdık dedi utanmadan.Bu muameleye maruz kalmak o kadar zordu ki,hep o baba kişisi yüzünden..Nefretim geri dönüyor

İki kız kardeş birleşip ne hakla eve gelemiyor kız kardeşimiz eve girene kadar bizde gelmiyoruz diyemiyor musunuz?
Yazık benim içim acıdı o kız kardeşe. Ne oldu da evin paşası aforoz etti bu kadını?
Küçük kız kardeşim çok nadir gelebiliyor.Ben tartıştım onunla,sen sadece kendi evind karisirsin bu evin geleni gideni seni ilgilendirmez dedim.Anneme dönüp tamam getirin o baksın size o zaman diyor annem de hemen boyun egiyor

Anne babanız geri kafalı, gitmedi de siz neden gitmediniz kardeşinizin düğününe... Ne farkınız kaldı anne babanızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…