Merhaba sevgili kk. Bu sorun önemli karar alındı boşanma işi kesin. Önümde iki yol vardı burada kalıp ev tutmak babası öğlen alıp evine getirecek akşam da ben alıp eve geçecektim babası çalışmıyor oğlumun dedesi bakıyor ona vs vs . Bilinen şeyler yabi. Ama burada kiralar çok yüksek öyle ki evdeki hesaba göre bile bana kalan 300 tl ile ne yenir ne içilir ? Bilmiyorum . İşsiz kalma durumu olabilir, bir sonraki sene kurum benimle anlaşmayabilir( özelde öğretmenim) ve bu durumda eşyaları da borçla alacağım için bildiğiniz dımdızlak ortada kalabilirim yani.
Oğlum burada kalmak istiyor okulu seviyor şartları iyi güzel bir sitede etraf güzel elit vs . Ama ben nereye gidersem de seninle geleceğim anne diyor. Ailem önce karşı çıktı sonra durumları ispatlayınca şakın orada durma borcu bitir gel diyor. Annemler İstanbul’da . Kardeşim evlendi alt katta yaşıyor iki ev de babamın yeni aldılar borç ödüyorlar. Onlar işten çıkmaz eğer ben gidersem. Oğlanı da servis ve akşama kadar olan kolejlere veririm zaten çünkü annemlerin oturduğu yer iyi değil eğitim ve kültür seviyesi açısından. O sebeple oradaki devlet okulları bu okuldan sonrq olmaz oğlumda büyük travma kalır.
Hayatımda bir ilki gerçekleştiriyorum . Özel okullar kaç para ister bilmiyorum ama ben 1500 fazlasını veremem o kesin . Bir şekilde buldum diyelim bir şey olursa aniden ulaşamazsam korkusu var. Oğlum burada kalsın desem nasıl yaşarım bilmiyorum. Ama o zaman da şartları daha iyi olur. Fakat ödev yaptırırken dayanamayan sinir harbi geçiren dayak atan yüzüne tüküren ama genelde de seven bir babası olur mu bilmiyorum aklım karışık. Bana fikir verin ne olur ? İstanbul’da bana iyi referanslarla iş sağlayacak aile dostlarım olacak . Orada sorun yaşamam babamın evinde bu açıdan