- 17 Aralık 2015
- 26.523
- 48.309
- Konu Sahibi Childgirlss
sizce annesizlik mi zor yoksa herşeyi yiyip icememek mi ???
babada kalirsa midesi doyacak ama ruhu ac kalmayacak mi???
babada kalirsa midesi doyacak ama ruhu ac kalmayacak mi???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel okulda da ne baş belaları var bilsen.İnan’ın devlet okuluna tam tersi daha mantıcıma yatan bir okul türü ama annemlerin konut semti gerçekten çok kötü durumda istemiyorum oğlumun ötle bir okulda okumasını boşuna bela yetiştirecek , aileler eğitimsiz çocuklar her türlü tehlike ve tuzağa açık oğlum burada çok nezih ve bilirkişi şartlarda yaşıyor eğitim olarak o sebeple kolej mecburi çok sarsar gündüz evde kimse yok sonra ne olacak o halimiz imkansız
Sizi anlıyorum. Bazı yorumlar çok sert bir dille yazılmış. Üzmeyin kendinizi.Evet haklısınız sanırım kafam çorba oldu inanın
Siz normal şartlarda evliliği devam ettirseniz ve çalışsanız bu şartlarda hafta sonu ve aksam o çocugu ilgilenemiyorum diye bırakacak miydiniz? Hayir yani çocuğu böyle bir babayla bırakmak ne kadar doğru olur. Anne başkadır o çocuğu bırakmayın herşey olur imkansizlik vs ama o çocuğun kalbindeki yarayi kapatamazsınızİyi ki geldiniz . Size bir şeyler sormak istiyorum anneniz de daha rahat yaşarlar maddi açıdan vs diyerek mi sizi babaya bıraktı ve siz neler yaşadınız , keşke annem yanımda olsa kuru ekmek olsa dediğiniz durum neden oldu? Anneniz çalışsa hafta sonu ve akşamları sizinle ilgilense de mi böyle isterdiniz?
ozelde ogretmenim yazmissiniz. kendi calistiginiz okula veremiyor musunuz. sizle gider sizle gelirBabam annem çok kati yanımda destek sağladı bu kez İnan’ın . Evleri yeni eşyaları yeni imkanları iyi çok şükür sadece semt olarak iyi değil ama gelişmeye yakın bu yüzden oğlanı biraz uzak yere okula yazdıracağım ama fazla da uzak değil ani bir şey olsa diyorum ama o da her yerde olur değiş mi olsa
babasina birakinca bisi olunca nasil hemen ulasacaksiniz. annesinden ayri buyuyen cocuklara cok üzülüyorum. birakmak icin sebep arıyorsunuz aramayin. birakmamak icin sebep arayin. yasayacaginiz semti tahmin ettim. cok kotu bir yer degil. okul sayisi artiyor o ilcede. o yuzden siniftaki ogrenci sayisi azaliyor. cocuga bisi olursa ve siz yetişemezseniz ogretmenleri var zaten. onlar ilgilenir ekstrem bisi olursa. birakip basla sehre gitmekten cok daha iyidir.Bağımım var farkındayım fakat ben normale dönünce onu da düzelteceğim kendi içimde , ben farklı bir semtte çalışabilirim mesela , oğlum farklı bir semtte okuyabilir böyle şeylerden endişe ediyorum evde kimse olmayacak ani bir durumda mesela , ben hemen işten çıkıp geçeceğim vs korkuyorum
ikametgah aldirmadan da anne baba çalışıyorsa annenin yada babanin calistigi ilceye okula kayit ettirme hakki varmis. ben de bu yil ogrendimMesela Ataköyde bir pilot okula karar verdiniz diyelim orada oturan birinin ikametine aldırıyorsunuz çocuğunuzu sonrasında okuluna kaydettirebilirsiniz.
Kontenjanları vs. Kolej seviyesinde keza eğitmleri de öyle. Sadece az bir miktar alınıyor ve servis ücretiniz olacaktır.
Öğretmenim tanıdıklarımız var diyince aklıma bu geldi çünkü kolejler inanılmaz pahallı bir de bu rakamlara servis ücreti de ekleyin işiniz zorlaşır.
Çocuğunu bırakmayı aklından bile geçirmeMerhaba sevgili kk. Bu sorun önemli karar alındı boşanma işi kesin. Önümde iki yol vardı burada kalıp ev tutmak babası öğlen alıp evine getirecek akşam da ben alıp eve geçecektim babası çalışmıyor oğlumun dedesi bakıyor ona vs vs . Bilinen şeyler yabi. Ama burada kiralar çok yüksek öyle ki evdeki hesaba göre bile bana kalan 300 tl ile ne yenir ne içilir ? Bilmiyorum . İşsiz kalma durumu olabilir, bir sonraki sene kurum benimle anlaşmayabilir( özelde öğretmenim) ve bu durumda eşyaları da borçla alacağım için bildiğiniz dımdızlak ortada kalabilirim yani.
Oğlum burada kalmak istiyor okulu seviyor şartları iyi güzel bir sitede etraf güzel elit vs . Ama ben nereye gidersem de seninle geleceğim anne diyor. Ailem önce karşı çıktı sonra durumları ispatlayınca şakın orada durma borcu bitir gel diyor. Annemler İstanbul’da . Kardeşim evlendi alt katta yaşıyor iki ev de babamın yeni aldılar borç ödüyorlar. Onlar işten çıkmaz eğer ben gidersem. Oğlanı da servis ve akşama kadar olan kolejlere veririm zaten çünkü annemlerin oturduğu yer iyi değil eğitim ve kültür seviyesi açısından. O sebeple oradaki devlet okulları bu okuldan sonrq olmaz oğlumda büyük travma kalır.
Hayatımda bir ilki gerçekleştiriyorum . Özel okullar kaç para ister bilmiyorum ama ben 1500 fazlasını veremem o kesin . Bir şekilde buldum diyelim bir şey olursa aniden ulaşamazsam korkusu var. Oğlum burada kalsın desem nasıl yaşarım bilmiyorum. Ama o zaman da şartları daha iyi olur. Fakat ödev yaptırırken dayanamayan sinir harbi geçiren dayak atan yüzüne tüküren ama genelde de seven bir babası olur mu bilmiyorum aklım karışık. Bana fikir verin ne olur ? İstanbul’da bana iyi referanslarla iş sağlayacak aile dostlarım olacak . Orada sorun yaşamam babamın evinde bu açıdan