- Konu Sahibi Childgirlss
anne neredeyse çocuk yanında olmalı bence..
diğer ayrıntılar çok da önemli değil, en önemli nokta çocuğun anneden ayrılmaması..
diğer ayrıntılar çok da önemli değil, en önemli nokta çocuğun anneden ayrılmaması..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu davranışlar normal değil çocuğa da normalmiş gibi aksettirmeyin lütfen sonra neden böyle oldu bu çocuklar diyoruz Allah korusunBana da senelerdir yaptı normal görüyorum beyni bozuk bir aile bunlwr
At kocanı evden ceketini alsın çıksın ya. Nasıl halledeceğini inan bilmiyorum başka da. Allah kolaylıklar versin.Merhaba sevgili kk. Bu sorun önemli karar alındı boşanma işi kesin. Önümde iki yol vardı burada kalıp ev tutmak babası öğlen alıp evine getirecek akşam da ben alıp eve geçecektim babası çalışmıyor oğlumun dedesi bakıyor ona vs vs . Bilinen şeyler yabi. Ama burada kiralar çok yüksek öyle ki evdeki hesaba göre bile bana kalan 300 tl ile ne yenir ne içilir ? Bilmiyorum . İşsiz kalma durumu olabilir, bir sonraki sene kurum benimle anlaşmayabilir( özelde öğretmenim) ve bu durumda eşyaları da borçla alacağım için bildiğiniz dımdızlak ortada kalabilirim yani.
Oğlum burada kalmak istiyor okulu seviyor şartları iyi güzel bir sitede etraf güzel elit vs . Ama ben nereye gidersem de seninle geleceğim anne diyor. Ailem önce karşı çıktı sonra durumları ispatlayınca şakın orada durma borcu bitir gel diyor. Annemler İstanbul’da . Kardeşim evlendi alt katta yaşıyor iki ev de babamın yeni aldılar borç ödüyorlar. Onlar işten çıkmaz eğer ben gidersem. Oğlanı da servis ve akşama kadar olan kolejlere veririm zaten çünkü annemlerin oturduğu yer iyi değil eğitim ve kültür seviyesi açısından. O sebeple oradaki devlet okulları bu okuldan sonrq olmaz oğlumda büyük travma kalır.
Hayatımda bir ilki gerçekleştiriyorum . Özel okullar kaç para ister bilmiyorum ama ben 1500 fazlasını veremem o kesin . Bir şekilde buldum diyelim bir şey olursa aniden ulaşamazsam korkusu var. Oğlum burada kalsın desem nasıl yaşarım bilmiyorum. Ama o zaman da şartları daha iyi olur. Fakat ödev yaptırırken dayanamayan sinir harbi geçiren dayak atan yüzüne tüküren ama genelde de seven bir babası olur mu bilmiyorum aklım karışık. Bana fikir verin ne olur ? İstanbul’da bana iyi referanslarla iş sağlayacak aile dostlarım olacak . Orada sorun yaşamam babamın evinde bu açıdan
Şu an söyledikleriniz içimi acıttı... Gidip oğluma sarılıp hıçkıra hıçkıra aglamak istedim. Kendimi sizin yerinize koydum benimde oğlum yedi yaşında Allah korusun öyle bişey olursa asla bırakamam... ki benim eşim benden iyi bakar.Evet bırakmayacağım bir an delirip böyle bir düşünceye kapıldığım için lanetler ediyorum kendime şu an önümde oynuyor bir görseniz hocası da der öyle masum bakıyor ki içime sokasım geliyor onu diye öyle bir çocuk masum temiz tertemiz
Böyle düsünmene cok sevindim inan ki.Kiyamam ben ona.Nolur bi daha yasamasina izin verme.Devlet okulu olsun.Devlet okuluna giden hicbir cocugun psikolojisi bozuk degil.Alışır gider.Sen destek olursun.Umarım hak ettigi sekilde bigün eşinin yüzüne tüküren olur.Allah korusun muhtemel o adam da çocuğuna düşkün görünüyordur her ihtiyacı giderildikten sonra yabi yüze tükürmek en son iş asol önce olan dayak ardından tükürmüş ben son anda yetiştim kapıyı da kilitlemişti üstelik girmeyeyim diye girdiğimde çocuğu kendine getirmem saatlerimi aldı sinmiş içine nasıl ağlıyor kuzum ben ne saçmalamışım ya şimdi düşününce ne demek bırakmak ölmem lazım herhalde kafayı yiyorum
At kocanı evden ceketini alsın çıksın ya. Nasıl halledeceğini inan bilmiyorum başka da. Allah kolaylıklar versin.
Şu an söyledikleriniz içimi acıttı... Gidip oğluma sarılıp hıçkıra hıçkıra aglamak istedim. Kendimi sizin yerinize koydum benimde oğlum yedi yaşında Allah korusun öyle bişey olursa asla bırakamam... ki benim eşim benden iyi bakar.
Bakin kucuk yasta maddi imkansizliklar yüzünden baba tarafina birakilmis bir insan taniyorum.Simdi 40 yasinda ve anneden nefret ediyorki kadin bir daha evlenmemus bile.Eger cocugunuzu birakirsaniz onu kaybedersiniz.Sizi hayati boyunca affetmez ve ruh sagligi yérinde olmayan bir yetiskin olur.Varoş semtlerde okumasin diye psikolojisi bozuk sizden nefret eden bir evlatmi istiyorsunuz.Bakin bir egitimcisiniz siz o daha 7 yasinda bir anne kuzusu mesleginiz var aileniz kucak açmış.Sanki köprü altinda yasayacagim benimle sefil olmasin der gibisiniz lütfen saglikli dusunemiyorsunuz gercekten.
Bu davranışlar normal değil çocuğa da normalmiş gibi aksettirmeyin lütfen sonra neden böyle oldu bu çocuklar diyoruz Allah korusun
Bence de az silkelen ve kendine gel en yakın zamanda piskolojik destek alSiz şunu yazınca dedim ki real sen çocuk bu ortamı normalleştirmesin normal aile bu sanıp başkalarının canunu yakmasın diye boşanıyorsun ve çocuğu bırakma fikri nedir dedim allah allah kafayı mı yiyorum ben ya
Sizi kim böyle manipüle ediyor bilmiyorum ama işinde çok mahir biri bellikiSiz şunu yazınca dedim ki real sen çocuk bu ortamı normalleştirmesin normal aile bu sanıp başkalarının canunu yakmasın diye boşanıyorsun ve çocuğu bırakma fikri nedir dedim allah allah kafayı mı yiyorum ben ya
Sizi kim böyle manipüle ediyor bilmiyorum ama işinde çok mahir biri belliki
Bence de az silkelen ve kendine gel en yakın zamanda piskolojik destek al
Doğru çok ezilmissiniz belli oluyor ama çocuğunuzun da böyle sağlıksız ortama alışıp normal zannetmesine ve onunda böyle ortamda büyümesine ezilmesine izin vermeyin lütfen 3 ay hiç bişey değil metanetli olun dik durun ve dediğinizi yapınYaşananlar çok ağır çocukluğum yoksullukla en güzel zamanlarım ilk gençliğim 3 adama bakmakla hizmet ve horlanmq ile ve çocuk doğurup bakma ve meslek sahibi olmakla geçti kalanı da böyle geçti 28 seneme çöp diyebilirim çok şeyi kaybettim en güzel zamanlarımı cıvıltımı güvenimi çok şeyi psikolojik destek de çok aldım denilen hep şuydu bu evlilik değil yeni hayat kurmalısınız sil baştan ve ben hep kaçtım bundan sonunu bile bile kaçtım nihayet bitmiş bir şekilde sıfırlıyorum ama 3 ay burada kalmanın acizliği bitiriyor beni