- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 33
-
- Konu Sahibi Childgirlss
Evet terk etmiş olursunuzMerhaba sevgili kk. Bu sorun önemli karar alındı boşanma işi kesin. Önümde iki yol vardı burada kalıp ev tutmak babası öğlen alıp evine getirecek akşam da ben alıp eve geçecektim babası çalışmıyor oğlumun dedesi bakıyor ona vs vs . Bilinen şeyler yabi. Ama burada kiralar çok yüksek öyle ki evdeki hesaba göre bile bana kalan 300 tl ile ne yenir ne içilir ? Bilmiyorum . İşsiz kalma durumu olabilir, bir sonraki sene kurum benimle anlaşmayabilir( özelde öğretmenim) ve bu durumda eşyaları da borçla alacağım için bildiğiniz dımdızlak ortada kalabilirim yani.
Oğlum burada kalmak istiyor okulu seviyor şartları iyi güzel bir sitede etraf güzel elit vs . Ama ben nereye gidersem de seninle geleceğim anne diyor. Ailem önce karşı çıktı sonra durumları ispatlayınca şakın orada durma borcu bitir gel diyor. Annemler İstanbul’da . Kardeşim evlendi alt katta yaşıyor iki ev de babamın yeni aldılar borç ödüyorlar. Onlar işten çıkmaz eğer ben gidersem. Oğlanı da servis ve akşama kadar olan kolejlere veririm zaten çünkü annemlerin oturduğu yer iyi değil eğitim ve kültür seviyesi açısından. O sebeple oradaki devlet okulları bu okuldan sonrq olmaz oğlumda büyük travma kalır.
Hayatımda bir ilki gerçekleştiriyorum . Özel okullar kaç para ister bilmiyorum ama ben 1500 fazlasını veremem o kesin . Bir şekilde buldum diyelim bir şey olursa aniden ulaşamazsam korkusu var. Oğlum burada kalsın desem nasıl yaşarım bilmiyorum. Ama o zaman da şartları daha iyi olur. Fakat ödev yaptırırken dayanamayan sinir harbi geçiren dayak atan yüzüne tüküren ama genelde de seven bir babası olur mu bilmiyorum aklım karışık. Bana fikir verin ne olur ? İstanbul’da bana iyi referanslarla iş sağlayacak aile dostlarım olacak . Orada sorun yaşamam babamın evinde bu açıdan
İyi de tüm çalışan anneler altını çizdiğiniz sekilde ilgilenebiliyor çocuklarıyla. Evli yada bekar farketmeksizin.İyi ki geldiniz . Size bir şeyler sormak istiyorum anneniz de daha rahat yaşarlar maddi açıdan vs diyerek mi sizi babaya bıraktı ve siz neler yaşadınız , keşke annem yanımda olsa kuru ekmek olsa dediğiniz durum neden oldu? Anneniz çalışsa hafta sonu ve akşamları sizinle ilgilense de mi böyle isterdiniz?
Sakın ha sakınnn, siz nereye evladınız oraya... Şiddet göstermeyen bir babaya bile bırakmam ben olsam ki ben anne olmadığım halde bu empatiyi yapabiliyorum. Çocuğunuzu bırakıp giderseniz asıl o zaman kin tutar size.Merhaba sevgili kk. Bu sorun önemli karar alındı boşanma işi kesin. Önümde iki yol vardı burada kalıp ev tutmak babası öğlen alıp evine getirecek akşam da ben alıp eve geçecektim babası çalışmıyor oğlumun dedesi bakıyor ona vs vs . Bilinen şeyler yabi. Ama burada kiralar çok yüksek öyle ki evdeki hesaba göre bile bana kalan 300 tl ile ne yenir ne içilir ? Bilmiyorum . İşsiz kalma durumu olabilir, bir sonraki sene kurum benimle anlaşmayabilir( özelde öğretmenim) ve bu durumda eşyaları da borçla alacağım için bildiğiniz dımdızlak ortada kalabilirim yani.
Oğlum burada kalmak istiyor okulu seviyor şartları iyi güzel bir sitede etraf güzel elit vs . Ama ben nereye gidersem de seninle geleceğim anne diyor. Ailem önce karşı çıktı sonra durumları ispatlayınca şakın orada durma borcu bitir gel diyor. Annemler İstanbul’da . Kardeşim evlendi alt katta yaşıyor iki ev de babamın yeni aldılar borç ödüyorlar. Onlar işten çıkmaz eğer ben gidersem. Oğlanı da servis ve akşama kadar olan kolejlere veririm zaten çünkü annemlerin oturduğu yer iyi değil eğitim ve kültür seviyesi açısından. O sebeple oradaki devlet okulları bu okuldan sonrq olmaz oğlumda büyük travma kalır.
Hayatımda bir ilki gerçekleştiriyorum . Özel okullar kaç para ister bilmiyorum ama ben 1500 fazlasını veremem o kesin . Bir şekilde buldum diyelim bir şey olursa aniden ulaşamazsam korkusu var. Oğlum burada kalsın desem nasıl yaşarım bilmiyorum. Ama o zaman da şartları daha iyi olur. Fakat ödev yaptırırken dayanamayan sinir harbi geçiren dayak atan yüzüne tüküren ama genelde de seven bir babası olur mu bilmiyorum aklım karışık. Bana fikir verin ne olur ? İstanbul’da bana iyi referanslarla iş sağlayacak aile dostlarım olacak . Orada sorun yaşamam babamın evinde bu açıdan
İyi de tüm çalışan anneler altını çizdiğiniz sekilde ilgilenebiliyor çocuklarıyla. Evli yada bekar farketmeksizin.
Asla bırakmayın çocuklarınızı,siz ne yasarsanız,nerde olursanız onlarda sizinle olsun zira babası anlattığınız tarzda biriyse faydadan çok zarar görürler bu asikar.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Çocuğunuz cok üzülür psikolojik sorunlar yasar kedni icinde bir kez daha düşünün esiniz cocugunuza nafaka vermiyecek mi yakin semtteki iyi bir devlet okuluna servisle gonderin özel okula gitmek zorunda degil okula alisamasada en azindan yaninda annesi olur okul hayat güzel olsun para mülk olsun anne olmadiktan sonra
hem ilerde size karsi buyuk öfke kin besleyebilir bence birakmayin sakın
Yaa kıyamam. Allah ayırmasın,bir çıkar yol göstersin inşallah.Bir tane oğlum var çoğul değiller çok teşekkür ederim yok düşündüm de bırakırsam kendimi öldürebilecek durumdayım yapamam oğlumsuz ben o adam evden çıktığı vakit kendime geliyorum nedense
Yaa kıyamam. Allah ayırmasın,bir çıkar yol göstersin inşallah.
Yanınızda olursa yastığa başınızı koyunca huzurla uyuyabileceksiniz,eşinizde olsa o huzurunuz olmayacak asla(anlattığınizdan anladığım bu)
Sizin şartlarınıza uydurur devam edersiniz hayatınıza.
Devlet okullarının nesi var hiç anlamıyorum mis gibi okul.
Çocuğunuzu yanınızdan ayırmayın ne demek zaptedememek çocuğun o senn sen yetiştireceksin.
Orda kalmak istiyorsa illa biraz lüksten ödün verip normal bir hayatla çocuğunuzu yaşatabilirsiniz.
Bilemiyorum çok zengin dahi olsam çocuğumu özel kolejlere verme taraftarı değilim.
Okusun çalışsın didinsin çevreyi hayatı öğrensin.
Çocuklarınızı fanusun içinde her istediğini yaparak yaşatmayın.
Gereken neyse güzel bi dille anlatın çocuğunuza travma olacağını sanmıyorum.
Gerekirse yardım alırsınız.
Ama babaya bırakmayın.
Ne dıyorsunuz ben anlamadım. Kolej fılan derken ne alaka cocugu dayakcı babaya, yaslı dedeye bırakmak. Gerekırse sogan ekmek yersiniz tabi kı bu evlattan vazgecmek. Sız sıddet yuzunden ayrılıp, cocugunuzu oraya bırakacak kadar cahıl olamazsınız
Çocuğu kesinlikle alın
Gerekirse bir kuru ekmek yiyin ana çocuk sizle gelsin
Özel ders de verirsiniz olmadı branş ne bilmiyorum ama
Güzel soru...Kendiniz tahammül edemediğiniz sorunlu bir adama çocuğu nasıl emanet edeceksiniz?