evinizde dantel, örtü vs kullanıyor musunuz?

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
arkadaşlar malum hepimizin çeyizleri dantellerle dolu.
kullanıyor musunuz dantellerinizi
ben kullanamıyorum. kullanmak istiyorum ama çekiniyorum :26:

evliliğimin ilk zamanlarında kullanıyordum, sonra oğlum oldu ve yürümeye başladıktan sonra hepsini kaldırdım.
bir daha kullanmayı da düşünmüyorum

ben iğne oyası danteli kullanıyorum mutfak oturma odası ve yatak odası mobılyalarına

niye çekiniyorsun kız. benim çeyizim yoktu ama küçükken tatillerde ördüğüm dantellerim vardı. kullanıyorum ben. hemde lcd ye koydum. valla eskiden beğenmezdim şimdi çok hoşuma gidiyo

bende dantel kullanmayı sevenlerdenim.evimin her köşesinde de kullanırım.hala ördüğüm örtüler bile olur.tabi hazır boncuklu örtüleride kullanıyorum.ama dantelin yeri bambaşka.kızlar şimdi kullanmak istemiyor ütüsü zor ya.kullanımı zor.sana gelince danteli örtmeye niye çekiniyorsun.kıyamıyor musun yoksa ütüsümü gözünde büyüyor.

yurt dışında oturuyorum gelen misafirlerim hep yabancı. orta sehpasında kullanıyorum ama onun dışında kullanmaya çekiniyorum. absürt olmasın diye

hiccc kullanmamm hiccc sevmemmm annemede dedim zaten ceyizimde boyle seyler istemem

eskiden annemde kullanirdi ama sukur oda artik sakladi hepsiniii.... bana gore modern dosenmis evi kotu gosteriyoo..
haa ama evim tamamen koy usulu dosenmis olursa ozaman dantelde kullanabilirdim

Asssla. Tül bile kullanmıyorum. Sadece jaluzilerim var. Utanmasam halı bile kullanmam =) Hiç sevmiyorum evi kumaşla çaputla donatmayı.. Ferah olsun istiyorum.

kullanmıyorum ..eskidende sevmezdim anneme ne gerek var bunlara derdim oda sen kendi evine koyma ozaman derdi okadar uğraştı Annecim dantellerle ceyiz için hatta komple yukardan aşağı dantel perde bile ördü ama gel gör bir gün bile kullanmadım hala söyleniyor bana geldikçe eşimde hiç hoşlanmaz zaten ......duruyorlar öyle evde

Evlenmeden önce anneme asla sermem ilk aylarda ser sende hevesi al sonra kaldırırız dedim.
Çeyizimde Dantel doluydu heryer yatak örtüm komple danteldi onları öyle görünce acayip hoşuma gitti bayıldım diyebilirim
7 aylık evliyim 2. kez serme fırsatım olmadı ama değiştirdiğim zaman yeniden sermeyi düşünüyorum. Hem anneciğimin emekleri var orada , hem mobilyalarıma uydu.
hemde düşündüğüm kadar da kötü olmadı yani yatak örtümü sermem ama bir daha sermek kolay kısmı yıkayıp ütülemesi çok daha zor

benimde çeyizimde olmayacak şeylerin başında danteller var. kullanışsız olduklarını düşünüyorum. benim baktığım mobilyalara pek gitmez.

Aslinda simdilerde cok guzel orulmus,modern duran dantellrde var,benim iki takim var,sadece yemek masama bir tane serdim oda krem rengi oldugu ve mobilyalarima uydugu icin,kac kere sereyim dedim,ne yaptim ne ettim guzel gorunmedi gozume,bence oyle herseyin uzerine dantel sermek cok sacma,ama soyle yerine gore kullanilirsa cok guzel duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…