• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kesinlikle mümkün değil. böyle bir olayla hiç karşılaşmadım. yani evime ayakkabıyla girmek isteyen hiç olmadı. böyle bir şey olmadığını düşünürdüm ama "yemekteyiz" programında neredeyse herkesin eve ayakkabıyla girdiğini gördüm ve açıkçası midem bulandı.

giymem de giydirtmem de ben de kesinlikle karşıyım.her gün silinse de o kir çıkar mı hiç kızlar

ülkemde sokaklar azıcık yağmurda çamur deryası olmasaydı da,
alaturka tuvaletler artık kullanılmıyor olsaydı da,
evde yerde gezecekbebek, çocuk olmasaydı da,
ayakkabılar ayağımı sıkmasaydı da,
ayakkabılarla ayağımı kanepe uzatmayacak olsaydım da,
....
eve ayakkabıyla girmezdim,
çünkü ben yere tükürme alışkanlığı olan canlılarla aynı sınırlar içinde yaşıyorum. delikafadulden

bence eve ayakkabıyla girmekle halının orta yerine şeyetmek arasında pek bir fark yoktur.
sokaktaki pislik,melanet ne varsa hop evin içine.
onun için evime gelen hiç kimse benden böyle bir kibarlık bekleyemez.

Eve ayakkabıyla girip ; sokağın tozunu, kirini, mikrobunu çamurunu eve taşımanın ne gibi

bir artısı var anlamış degilim açıkcası :sm_confused: Ne gerek var ki :1no2: Mümkün degil

içime sinmez :delphin:

Eve ayakkabıyla giren benden sopayı yer! O neymiş öyle be!

Dışarda noka püsürüğe basacak.adamlar tükürüyo bide.ıyyyyyyy sora gelcek benim sildiğim halılara bascakk
o ayakkabılarla döverim vallaaaaaaa

ne kimsenin evine girerim nede sokarim ayakkabiyla hem pislik hemde dinimizde günah namaz killanlar olur o evde sonucda ve hic hijyenikde diil ayrica.....

nefret ederim eve ayakkabıyla girilmesinden..
saçma ötesi bir davranış bence..
cok isteyen yanında temiz ev ayakkabısını getirir,onu giyer..

bir kere eşikten içeri ayakkabısıyla girip orada cıkardı kaynım..
içerideki paspasa bastı yani..
nasıl sinir oldum anlatamam..
direk banyoya gitti tabi paspas...

nesi artidir eve ayakkabiyla girmenin bende anlamam,
hijyeni söylemiyorum bile, ayrica cokda rahatsiz edici
patik terlik giymek varken ne gerek var ayakkabiya?

namaz olur bebek olur ne işi var sokaktaki ayakkabının evde yahu :delphin: sosyete diiilim yanii :1closedeyes:
temiz ayakkabılarla evde dolaşmayı seviyorum ama :lepi
:

normalde girmeyiz ama evde bişey unuttuysam, acil alıp çıkmam gerekiyosa ve ayakkabılarımı çıkarmaya üşeniyosam uçlarına basıp giriyorum itiraf ediyorum ...

:1closedeyes: Ne ben kimsenin evine ayakkabı ile girerim ... ne de benim evime kimse ayakkabı ile girsinler..bir eve ayakkabı ile girilmesi bana göre ev sahibine hakarettir... :kızgın: :mymeka:

Bizim eve kimse ayakkabısı ile giremez tabii bende kimsenin evine girmem.Bence çok saçma dışardaki pisliklere bas bas sonra gel onunla eve gir ohh.Olmaz öyle şey....

Eve ayakkabı ile girme nereden geldi ise onu anlamış değilim...
Dışarıda pis, kirli yerlere herşeye bas sonra gel eve gir olacak şey değil :1closedeyes:

bende son derece yanlış buluyorum.asla sokak ayakkabılarımla eve girmem.evime de kimseyi sokmam.kusura bakmasın kimse bu konuda çok titizim.sokağın tüm pisliğinin eve girmesi hiç hoş değil.herşeyin yolu yordamı var.evde ya güzel bir terlik giyilir yada ev ayakkabısı ayrı kullanılır.bence en dogrusu bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back