• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine ayakkabı ile giren var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beni istemeye geldiklerinde kayınvalide yerine gelen bayaan.ayakkabıyla girmişti eve şok şok olmuştum.ahtıım var bir gün evine gitmek nasip olursa bende onun evine ayakkabı ile gireceğim.

beni istemeye geldiklerinde kayınvalide yerine gelen bayaan.ayakkabıyla girmişti eve şok şok olmuştum.ahtıım var bir gün evine gitmek nasip olursa bende onun evine ayakkabı ile gireceğim.

kaydirigubbakcemile3 ay kıs güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 o ne ya bende çok kızarım öle şeylere . biz müslümanız ve dinimiz temizliğin imanın yarısı olduğu sölenmiş . iyiki bu dine mensubum çünkü o kadar temizliğe önem veriliyoki. herşey bizim yarararımıza valla. ve asla midem kabul etmez böle bişeyi . ev kapalı bi mekn dışarıdaki bütün pisliğin evimde barınması midemi kaldırır böööğğğğğ kafamçokkarıştı

bana ters kapının önüne çamaşır sulu detarjanlı bez koyarım her seferinde bastıra bastıra sildirir öle alırım içeri o bez de her ayakabıda yıkanmak sartı ile terlik kesin çözüm :jeyyar:

Zengin olunca bende dışarda giydiğim ayakkabılarla giricem milletin evine sormadan böle paldır küldür , topuklu giyicem bi de parke falan varsa çizdire çizdire yürücem :p

hiç yaşamadım çok şükür,yaşamak da istemem.gerçekten çok pislik bi durum.aslan yattığı yerden belli olur demişler,yattığımız yerin içine etmemize gerek yok demi :))

benim Ankara'da teyzemler çok zenginler evlerinde hizmetçileri falan var
hemde yatılı onların evinede ayakkabılarla girilir ama onlar bizim gibi
çarşı pazar sokak sokak dolaşmıyorlar heryere arabayla gidiyorlar
benim evimde ise kesinlikle ayakkabıyla girmelerine izin vermem ve
öyle bir teşebbüste olanda olmadı çünkü bizim çevremiz bizim gibi

arabayla gidilse bile gende arabaya kadar dışarıya ayak basmıyolarmikı.mutlaka dışarıya ayakları degiyo.genede eve ayakkabıyla girilememli

misafir gelince kapının önüne ıslak havlu koyarım.
iyice silip girerler.zaten gezmeye geldikleri için ayakkabılar genelde sıfır olur.problem etmem.
zaten kimse çamurlu pis ayakkabılarla girmez.
yani ayakkabıdan ayakkabıya fark var.
temiz ayakkabıyı silince bir şey olmaz bence.

burda kıbrısta da ayakkabılarını çıkarmıyolar.........ben de misafir daha merdivendeyken terlikleri koyuyorum o zaman çıkarmak zorunda kalıyolar..........kaydirigubbakcemile5

asla girmem ve evimede sokmam ayakkabıyla bütün gün nelere giriliyo o ayakkabılarla pislik yuvası ayakkabılar her türlü mikrop mevcut

Vayy eve ayakkbı ile girmek mi?
Girmem...İçeri sokmam...
Ama burda bazen resimlerde eve ayakkabı ile girenleri görüyorum nasıl rahat ediyorlar acaba:S

Bana çok ters.. Ev bu , dışarıda giydiğim ayakkabıyla evimde asla dolaşmam.. Bu konuda çok katıyım..

Hı ev ayakkabım vardır özel sadece evde giymek için aldığım, istersem terlik , istersem onu giyerim

evde..Özel günlerde , eşime sürpriz yaptığımda o topuklu ayakkabımı giyerim , şapır şapır terlikle olmaz

di mi ama yerimseniben

Ama dışarıda giydiğim ayakkabıyla asla evde dolaşmam , kimseyi de ayakkabısını çıkarmadan eve

almam:1closedeyes:

Son düzenleme:
eve kesinlikle ayakkabı ile girmem, kusura bakmasınlar ama kimseleri de o şekilde evime sokmam.evde ayakkabı ile gezmek çağın modernizmi oldu nedense.

Eve ayakkabıyla girmenin mantığı nedir ki?Sokaktaki bir çok mikrop ve pisliği eve taşımanın nesi modernlik?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back